Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

kızlar uzayıncamı gidiyosnz?? yoksa alıp mı gidiyosnz?:26:

biraz uzayınca gidiyorum ben gözle görünür hale gelince gitmek gerekiyor, lazer ışınının kılı görmesi gerekiyormuş, koyu pigmentler ışını çekip köke ulaştırınca kıl tarip oluyor, doktorum bana böyle söylemişti, kesinlikle ağda vs kılı kökten alma jilet kullan demişti ama gerek kalmadı çıkmaya başlayınca beklemeden gittim. ayrıca hamilelik konusunu bende sordum hiç bir zararı yok demişti ama tabii doğumdan önce veya sonra yaptırmak daha kolaydır..

canım A.pazarın da hangi hastane acaba en azından bölgeyi yazar mısın?belki anlarım

canımcım serdivanda özel bir hastane.. zaten sadece orada bir tane var.. bu arada bugün kontrole gittim, çoğu döküldü zaten.. ilk seansta gözükmeyenleride bi üstten geçti.. şimdi daha hızlı dökülmeye devam ediyor..

ama şimdi korkuttun beni yawww.. :26:

etkiler mi bilmiyorum canım ama ben en iyi epiderm diye biliyorum sen googleda ara bilgi al canım bikaç yerde şubeleri var

alex te ilk bi hafta bi kaç tane,10 gunden sonra bi kaç gun içinde hepsi dökülüyor.ama bazı kuvvetli kökler 3. seanstan sonra dökulmeye basladı.benim 5. sean bitti.böyle yani:))

alıntı yapmadan yazmışım:)) bi arkadas sormustu ilk hafta tüyler dökülmedi diye,ona cevap yazmıştım.saygılarımla..

ayrıca 6 seans sonra kesin sonuç veriyor mu yani daha sonra tekrar bu sorunlarla uğraşmayacağız değil mi

3-6-9 seans diye bişey yok kıl yapısına bağlı benim 12. seansım hala bitmedi.
gerçi ben düzenli gidemedim. ondan bitmedi ama dediğim gibi kıl köküyle alakalı.

3-6-9 seans diye bişey yok kıl yapısına bağlı benim 12. seansım hala bitmedi.
gerçi ben düzenli gidemedim. ondan bitmedi ama dediğim gibi kıl köküyle alakalı.

ama faydasını gördün değil mi gelişme var bu kadar gittiğine göre olmalı ben hemen şıp diye bitmesini beklediğimden sormadım aslında önemli olan bitmesi ne zaman ve ne şekil olduğu önemli değil bir ben ilerleme kaydedildiğini gördükten sonra 12 seans ta giderim 32 seansta:)

evet orası öyle ama bayağı azaldı bikini bölgesinde hiç yok zaten altlarda var ince ince üstlerde bide ama tam olarak bitmiş değil kotuk altım bitti sayılır okadar :)) dayanma gücün varsa yüksek çaıştır ozaman daha iyi sonuç alırsın

çevremde de bu bölgelerde de var fakat ben referans arıyorum yani birisinin gidip gerçekten faydasını gördüğü yer arıyorum belki anadolu da olur sen gittiğin yerin adresini vermen mümkün mü

merhaba arkadaşlar bende lazer düşünüyorum koltuk altıma ve genital bölgeme fakat çok utanıyorum açamam yani burası küçük bi ilçe diye belkide herkes herkesi hemen hemen tanıyor yani birde essi var onlar kendi cihazlarını kullanıyorlarmış bir tanede daha varmış lazer yapan ama orasını bilmiyorum hangi cihaz kullanıyorlar gerçi şuan roactane kullanıyorum seneye belkim başlarım inşallah ama cesaret alıp utanma duygumu yenmem gerek:18::93:

internette de araştıracağım bu arada bugüne kadar ki seansların maddi olarak sıkıntıya sokacak derecede yüksek miydi?

Benim gittiğim yer var güzel bi yer estetik ve güzellik merkezi ama kampanyada olabiir bi ara kampanya yaptılar genital kolaltı 40 lira ödedim diğer seanslarımda o şekilde oldu hala 40 ödiüyorum ama kampanyadan önce 140 ödüyodum seans başına belki hala kampanya devam ediyodur hç bilmiyorum ben sana özelden msj atıyım cnm olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…