kızlar uzayıncamı gidiyosnz?? yoksa alıp mı gidiyosnz?:26:
canım A.pazarın da hangi hastane acaba en azından bölgeyi yazar mısın?belki anlarım
dilfeza, ben de çocuk düşünüyorum ve 5 yıldır çeşitli bölgelere lazer epilasyon yaptırıyorum, doktoruma danıştığımda gebelikten min.6ay önce epilasyonu bırakmamı söyledi, bir arkadaşımın doktoru ise, yumurtalıklara zararı olur sakın yaptırma demiş, tüysüzlük tabi ki muhteşem ama malesef ileride nelerle karşılaşabileceğimizi bilmiyoruz.
tüysüzlükte kesin çözüm ise bencede iğneli epilasyon, biraz acılı ama dayanabilirsen daha net sonuç veriyor, bakın ben 5 yıldır hala lazere devam ediyorum (seans aralarım uzun da olsa artık yine de bitmedi).
selam arkadaslar
ben de lazere gitmeyi planlıyorum
istanbul avrupa yakasında tavsıye edecegınız merkez veya klınıkler varmı?
fıyatlar yaklasık olarak ne kadar oluyor?
genıtal bolge için (gebelık dusunuyorum sakınca varmıdır?)
özel hastanede yaptıran arkadaşa sormak isterim... lazer fiyatları nasıl????
istanbul da bildiğiniz lazer merkezleri var mı genitla bölge için fiyatları nasıl
ayrıca 6 seans sonra kesin sonuç veriyor mu yani daha sonra tekrar bu sorunlarla uğraşmayacağız değil mi
3-6-9 seans diye bişey yok kıl yapısına bağlı benim 12. seansım hala bitmedi.
gerçi ben düzenli gidemedim. ondan bitmedi ama dediğim gibi kıl köküyle alakalı.
ama faydasını gördün değil mi gelişme var bu kadar gittiğine göre olmalı ben hemen şıp diye bitmesini beklediğimden sormadım aslında önemli olan bitmesi ne zaman ve ne şekil olduğu önemli değil bir ben ilerleme kaydedildiğini gördükten sonra 12 seans ta giderim 32 seansta:)
istanbul halkalı canım ama avrupa yakasında her yer olabilir
hmm avrupa değil anadolu yakasında benim bildiklerim hemde sana uzak gelir :)) biraz araştır bakalım sende internetten nereler varmış
internette de araştıracağım bu arada bugüne kadar ki seansların maddi olarak sıkıntıya sokacak derecede yüksek miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?