Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

lazerden sonra iple, ağdayla, cımbızla yani kılı kökünden alacak hiçbir uygulama yapılmaması gerekiyor. sadece jilet yapabilirsin. öbür türlü tüylerin yine olduğu gibi çıkar, lazerin hiçbir faydası olmaz. ayrıca lazerin bir zararı yok korkman gereksiz. 2 senas gideceğine 6 seans git bir daha da tüylerle uğraşma. ama yok 2 seans gidip sonra almayı düşünüyorum diyorsan hiç bulaşma boşuna maliyet olur.

Canım ben özel jinekoloğumla konuştum hiçbir zararı olmadığını söyledi. Ki 4 senedir tanıyorum kendisini bu güne kadar yanlış bir uyarıda bulunmadı. korkman gereksiz git ve kurtul diyorum. rahatlığına inanamayacaksın. bugüne kadar beklediğine pişman olacaksın.

arkadaslar bende yaptiriyorum.. bacak, koltuk alti ve vajinal bolge.. indirimde iken basvurdum € 180 oduyorum ve cok memnunum 2 ci seyansimi aldim ve 4 seyansim kaldi geriye cok rahat oluyormus gerc

arkadasa katiliyorum.. ki zaten seyans bitmeden sakin birakma cunku kil olmayan yerlerden de cikabiliyor sonra onlari yok etmeye ugrasacaksin ve tum seyans yaptir yada hic baslama

cumartesi günü ilk senasımı yaptırdım
çok gergindim ama yapan kişi çok tatlı ve yaşca büyük bir bayandı ve doktorun yanındaki hemşireydi doktor başladı hemşire devam etti çekindiğimi anlayınca genital bölgeyi doktor tek başına yaptı ve hemen çamaşırımı giydim sonrasını hemşire halletti ve acı duymadım duyduğumu acıdan saymıyorum krem dahi sürmedim..... rahat geçti umarım kıllardan da kurtulurum böyle rahatlıkla

emla 55 liramı olmuş yuh toplasan 55 gr gelmiyo gerçi sürsende acıyo sürmesende
deryaince sen epi. bakırköydemi yaptırıyosun sanki aynı yerde yaptırıyomuşuz gibi doğdu içime

emla 55 liramı olmuş yuh toplasan 55 gr gelmiyo gerçi sürsende acıyo sürmesende
deryaince sen epi. bakırköydemi yaptırıyosun sanki aynı yerde yaptırıyomuşuz gibi doğdu içime

yok canım içerenköyde bir poliklinikte yaptırdım

Valla canım yazın beni cesaretlendirdi bi randevu alıcam hemen vazgeçmeden evlenmeden kurtulıyım istiyorum çünkü.

koltuk altıma alexanderla lazer yaptırdım 4 seans, üzerine 2 seans da ıpl yaptırdım (ki hiç bi işe yaradığını sanmıyorum onun ama neyse) ve sonrasında kalan ince tüyleri ben sirle alıyorum kaç aydır.. bi kalınlaşma şimdilik yok
yapılmaması gerekiyordan kasıt bitmek üzereyken yeniden kıl köklerini güçlendirmiş oluyorsun.. yoksa başka bi zararı yok.. ki şuanda zaten tüyler güçlense güçlense ne kadar güçlenecek ki bıyığıma yaptığım sir ne kadar güçlendiriyorsa ancak okadar olur herhalde

Zamanla görürsün ne kadar güçlendiğini

Valla canım yazın beni cesaretlendirdi bi randevu alıcam hemen vazgeçmeden evlenmeden kurtulıyım istiyorum çünkü.

Sakın vazgeçme. evlendikten sonra kılla tüyle uğraşmak çok zor. ilk seansa gittikten sonra demek istediğimi anlayacaksın. tek tavsiyem Ipl dışında bir epilasyon cihazı tercih etmen.

ben ilk lazer yaptrcaktım genital bölgeme annem olsun herkez wazgeçittrdi yok kısır yapiomuş cilt kanseri olursun dediler soğuttular beni..şimdi iğneliye gidiorum aman yarabbim canımdan can kopuo zıplıorum resmen çat çat gidio hadi kesin sonuç diolar çıkmıcakmış güya zararıda hiç yokmuş ama gel gelelim sadece üst bölgenin yarısını bide bikini bölgesi alıolar alt kısm we makat kalıcakmış hem tehlikeli hemde iğne girmio gerçekten ne anladım ben bu işten.. benm yaptrma amacım tamamen sağlık açısından kıl dönmelerim oluo 2 kez yardırdım dikiş atıldı bıktım artık hepte dudak kısmında oluo anacım :18: napim ya walla yamalı gibi oram bi gülesim gelio ben napçem yaa bana bişey söyleyin akıl werin tamamen bitermi lazerle dudak we makat kısmım kıllarım siyah sert we köklü tenimde esmer gülsemmi ağlasammı bilemedim aha bacaklarıma yarın başlanacak bitmez bu kıllaaaaaaaaaarrrr

lazerle tam bitmese de çok ince seni rahatsız etmeyecek kadar tüy kalır. onu da sürekli jiletlersin ve senede bir kez lazere gidersin.

vala benbugün birkez daha mutlu oldum başladığıma dökülmeyi görünce gerçekten insan çok mutlu oluyor elmi sürüyorum dökülüyor

Kızlar geçen cumartesi yaptırdım genital bölgeye ama hala dökülme yok
çok moralim bozuluyor sanki jiletle alınmıs 3 gün geçmiş gibi dünya para gitti ama kıllıyım ben hala dökülmiyecek gibi kontrole kadar dökülür dediler haftaya kontrol var dökülmüyor

hangi cihazla yaptılar? jelli miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…