Kızlar geçen cumartesi yaptırdım genital bölgeye ama hala dökülme yok
çok moralim bozuluyor sanki jiletle alınmıs 3 gün geçmiş gibi dünya para gitti ama kıllıyım ben hala dökülmiyecek gibi kontrole kadar dökülür dediler haftaya kontrol var dökülmüyor
bende yeni başlıycam lazere ve baya heyecanlıyım nasıl olacak diye:)
arkadaşım da söyledi 2.seanstan sonra dökülüyor diye.bende acıyacak diye falan korkuyorum aslında ama tüysüz kılsız olacağımı düşüünce katlanırım heralde.
ben de senle aynıyım canm çok korkuyorum burayı okuduktan sonra arkadaşımfda yaptırınca cesartelendim bu ardatemiz olacağını düşününce değer diyerek cididi ciiid düşünüyorum
canm hani bölgeleri yaptırıyon vede kaça yaptıryorsuntabi ya herzaman acıyacağına birkaçkez dişimi sıkar sonra rahat ederim.benim arkadasımda acımadığını söyledi.sanırım kiişiye göre değişiyor.benim 2 hafta sonra randevum var:)
canm hani bölgeleri yaptırıyon vede kaça yaptıryorsun
mrb cnm kontrole onlarmı çağırdılar. 15 gün sonra gel die ?
İlk seansımın üstünden tam 1 hafta geçti. Tüylerde daha dökülme olmadı onları bekliyorum merakla:) merkeze gelince gerçekten temiz bir yer. ben oraya giden bikaç kişiylede konuştum onlarda memnun. Canın yanıyo ama sonuçları umarım güzel olur. Bu yerin ticaret amacı güderek insanları sömürdüklerini düşünmüyorum. Çünkü ben kollarım için çok ısrar etttim sonuçta bundan para kazancaklar kesinlikle kabul etmediler ince görmez hiç gerek yok dediler.. öyle yani ben tavsiye ediyorum biran önce sende kıllarından kurtul cnm:)
walla ben bi yerde yaptırdım 1000TL 5 seans ve her bölgeme ( genital , bacak, koltuk altı)
yani senin verdiğin para çok cunku benım gıttıgım yer de kalıtelı bı yer.
slm kızlar bende lazer yaptıran ve çok memnun olanlardanım.3.seansım ve kontrolüm bitti.alexsander ile yaptırıyorum. bacak genital koltuk altı ve belime.ve inanın çok memnunum.ilaç sürmeyin derim ben bende başlamadan önce araştırdım emla sürsem mi dedim ama kişiye göre değişiyor o kremlerinde birçok yan etkisi var sonuçta hassas bir yer.bu konuda sormak istediğiniz birşey olursa buradanda özeldende sorabilirsiniz...YAŞASIN TÜYSÜZ HAYATTTT:))
Merhabalar..
Ben koltukalti icin diod lazere gidiyorum. Su anda 3. seansi yaptirdim ve azalma baya bi oldu..
2. seans ile 3 seans arasinda yalnizca bir defa jilet yaptim o da straplez elbise giyecegim icindi.
Ama genital de diod a gitmeye cesaret edemedim cunku cok fazla aci veriyor.(ya da bence oyle)
Diod lazer teni koyu renk olanlarda da iyi sonuc veriyormus. Once bir jel surup elindeki tabanca benzeri lazeri teninize degdirerek islem yapiyor.
Genital icin Alexandrite uygulamasina basladim, ten rengim ve kil rengi alex. icin uygun oldugundan.
genitalde alex zenci veya cok esmer olmadiginiz surece ise yariyormus.
Henuz genitalde ilk seansa basladigimdan birsey soyleyemeyecegim. Ama diod a gore kesinlikle aci yok diyebilirim. Uygulamayi yapan doktor ve eger aciya dayanamazsaniz lazerin derecesini dusurebiliyor ama o zaman tuylerin kaybolma zamani da gecikiyormus. Ben dioddan sonra aciya dayanabildigim icin normalin uzerinde basladim ve "2. seanstan sonra baya fark edilir sende azalma cok fazla olur" dedi.
Simdilik fiyat 98tl ama ilerleyen seanslarda azalma oldukca fiyatinda ona gore dusecegini soylediler.
Merak ettikleriniz olursa bildiklerimi paylasabilirim..
Cok fazla yazdim sanirim.. Ama ben de 1 yil kadar arastirmayi yaptiktan sonra basladim ve koltukaltimdaki sonuctan sonra kesinlikle deger diyorum..
selam arkadaslar 3-4 sayfayi okudum ama hepsini okumak pek yemedi beni acikcasi :)) bende genital bölgeyi (dudaklar dahil) lazer epilasyonla yok etmek niyetindeyim :)) insallah yani
baktimda bir cok cihaz varmis...genital bölge icin hangisini öneriyorsunuz? benim bir arkadasim koltuk altina ILP sanirim ondan uygulatmisti, tüyler gitmisti ama aylar sonra yine cikmaya basladi. bir diger arkadasim baska bi cihaz kullanmis bilmiyorum adini onda da koltuk alti cok yanmis. ben tabiki acisin istemiyorum mümkünse.
Ben nişantaşında bir yere gidiyorum şimdi isim vermiyim ve inanılmaz uygun. hem de oldukça ünlü bir yer luks bır yer ebru destan falan gidiyor
kol altı 50 lıra, genıtal 80 lıra bır seans+kontrol 20gun arayla. yanı 40 gunde bır para oduyorsunuz. ve seanslar gectıkte daha az ödüyorsunuz.
bacak da 200 lıra. ben 6.seanstan sonra neredeyse 2 ayda bır gıdıyorum. ve sadece koltukaltı+genıtale 30 lıra oduyrm.
zaten hepsının bıtmesı ımkansızmıs %85 azalır dedıler. bende 2ayda bır gıdıyrm 30 lıra oduyrm. 8seans bıttı. daha da gıdıcem. dedgım gıbı bıtmıyrmus zaten.
bır arkadasım komple 400lıra verdı ılk seansa tabı seans gectıkce daha az öduyr.
hepsının bıtmesını beklemeyın. hayal kırıklıgına ugrarsınız. benım bu yonde bır beklentım olmadıgından ben cok memnunum. fırsat sıtelerınden aldım bı tane bacaklarım ıcın. IPL ile yapıyrlar jelli olan ve 4 seans gttım hıc memnun degılım %30u anca dokuldu. IPL dökmuyr hıc.zaten ordakı gorevlı de 3.seanstan sonra sonuc alırsınız dmeıstı ama bı degısıklık olmadı. ben de ınternette okumustum zaten IPL sadece agdanın yerıne kullanıluyr falan dıye.
Yanı IPL tavsıye etmem. benım nısantasında gıttıgım hava üfleyenlerden
kesınlıkle tavsıye ederım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?