Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

korkma cnm 1 hafta ile 10 gün sonra dökülmeye başlıyo seninki ilk dimi ilk zaman biraz geç dökülüyor.
param boşa gitti diye üzülme sakın:)

bendede ilk baş yoktu dün bir baktım dökülmeye başlamamış koltuk altımda dökülmüş baya ilk insana boşa gitmiş gibi geliyor ama sonra memnun oluyor inş hep memenun oluruz tüylerimizin bitmesi umudu ile

bende yeni başlıycam lazere ve baya heyecanlıyım nasıl olacak diye:)
arkadaşım da söyledi 2.seanstan sonra dökülüyor diye.bende acıyacak diye falan korkuyorum aslında ama tüysüz kılsız olacağımı düşüünce katlanırım heralde.

ben de senle aynıyım canm çok korkuyorum burayı okuduktan sonra arkadaşımfda yaptırınca cesartelendim bu ardatemiz olacağını düşününce değer diyerek cididi ciiid düşünüyorum

ben de senle aynıyım canm çok korkuyorum burayı okuduktan sonra arkadaşımfda yaptırınca cesartelendim bu ardatemiz olacağını düşününce değer diyerek cididi ciiid düşünüyorum

tabi ya herzaman acıyacağına birkaçkez dişimi sıkar sonra rahat ederim.benim arkadasımda acımadığını söyledi.sanırım kiişiye göre değişiyor.benim 2 hafta sonra randevum var:)

tabi ya herzaman acıyacağına birkaçkez dişimi sıkar sonra rahat ederim.benim arkadasımda acımadığını söyledi.sanırım kiişiye göre değişiyor.benim 2 hafta sonra randevum var:)
canm hani bölgeleri yaptırıyon vede kaça yaptıryorsun

canm hani bölgeleri yaptırıyon vede kaça yaptıryorsun

ben kolaltı,genital ve komple bacak gidicem.2000 tl.toplamda 6 seanstı tanıdığım biryer olduğu için 8 seans yapılacak artı kontrollerde olacak yan, 16 seans falan.2000 tl de 10 taksitle ödiycem.aslında böyle hepsine gidince daha uygun oluyor.yoksa sadece komple bacak tek seans 400 tl canımm.

canım nerede ve ne kadara yaptırdığını bana özel mesajla anlatır mısın ben özel mesaj atamıyorum

nereye yaptırıyorsunuz acaba ve fiyatlar nasıl bende düşünüyorum fakat çok pahalı ya 250 tl diyor

genital bölge epilasyonu harika birşey,büyük kolaylık!herkese tavsiye ediyorum,fiyatlar da uçuk değil.bahariye caddesinde güzel bi yer var.xxxxxxxxxkadıköy ve şişlide şubeleri var.tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:

nereye yaptırdığını özel mesaj atar mısın banaaa=)

selam arkadaslar 3-4 sayfayi okudum ama hepsini okumak pek yemedi beni acikcasi :)) bende genital bölgeyi (dudaklar dahil) lazer epilasyonla yok etmek niyetindeyim :)) insallah yani
baktimda bir cok cihaz varmis...genital bölge icin hangisini öneriyorsunuz? benim bir arkadasim koltuk altina ILP sanirim ondan uygulatmisti, tüyler gitmisti ama aylar sonra yine cikmaya basladi. bir diger arkadasim baska bi cihaz kullanmis bilmiyorum adini onda da koltuk alti cok yanmis. ben tabiki acisin istemiyorum mümkünse.

IPL için modern ağda diyor uzmanlar canım. Ben memnun olan arkadaşlarımdan araştırdıktan sonra alex e karar verdim. Bir seans gittim henüz. Bugün de kontrolü vardı. Birşey söylemek için henüz çok erken ama şimdilik en azından geç çıkması bile beni memnun ediyor. Acısına gelince.., gelsem mi acaba??? :)) Genital bölgede benim canım epey yanıyor. Ama burdan okuduğum kadarıyla herkes gibi sonucu düşünüp katlanıyorum. Gücünü azalttırmak da istemiyorum. Çünkü geç bitmesini istemiyorum.. Sonuçta katlanılmayacak bir acı değil. Napalım.. Bu kadar da olsun

Ben nişantaşında bir yere gidiyorum şimdi isim vermiyim ve inanılmaz uygun. hem de oldukça ünlü bir yer luks bır yer ebru destan falan gidiyor
kol altı 50 lıra, genıtal 80 lıra bır seans+kontrol 20gun arayla. yanı 40 gunde bır para oduyorsunuz. ve seanslar gectıkte daha az ödüyorsunuz.
bacak da 200 lıra. ben 6.seanstan sonra neredeyse 2 ayda bır gıdıyorum. ve sadece koltukaltı+genıtale 30 lıra oduyrm.
zaten hepsının bıtmesı ımkansızmıs %85 azalır dedıler. bende 2ayda bır gıdıyrm 30 lıra oduyrm. 8seans bıttı. daha da gıdıcem. dedgım gıbı bıtmıyrmus zaten.
bır arkadasım komple 400lıra verdı ılk seansa tabı seans gectıkce daha az öduyr.
hepsının bıtmesını beklemeyın. hayal kırıklıgına ugrarsınız. benım bu yonde bır beklentım olmadıgından ben cok memnunum. fırsat sıtelerınden aldım bı tane bacaklarım ıcın. IPL ile yapıyrlar jelli olan ve 4 seans gttım hıc memnun degılım %30u anca dokuldu. IPL dökmuyr hıc.zaten ordakı gorevlı de 3.seanstan sonra sonuc alırsınız dmeıstı ama bı degısıklık olmadı. ben de ınternette okumustum zaten IPL sadece agdanın yerıne kullanıluyr falan dıye.
Yanı IPL tavsıye etmem. benım nısantasında gıttıgım hava üfleyenlerden
kesınlıkle tavsıye ederım.

ancak 6.seanstan sonra mı 2 ay ara il e gitmeye başladınız şaşrdım açıkcası.ben komple 3 seans gittim.hiçbişey kalmadı !2.seansla 3.seansın arası abartmıyorum 2,5 dı.şuanda 2.5 ay oldu tek tük var bende yeniköyde biyere gidiyorum.

slm ben genital bölgeme lazere başladım 2 seans gittim çokta faydası oldu kıllar o kadar inceldi ve azaldıkı anlatamam ama şuan cildimdeki sivilceler için ruagutan (tam adı değil okunuşu böyle)diye bir ilaca başladım ağda lazer yapma dediler acaba 2sini birden kullanan varmı sonuçları ne olur şimdi tekrar lazere gitmem lazım bırakmak istemiym ama ilaçta kullanıyom ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz....

kızlar benim seanslarımın arası ilk seanstan sonra 15 gün sonra kontrol sonra 2 seansın 1 ay sonra 3 seansın 2 ay sonraydı şimdi 2,5 ay sonrasına randevum dün gittim son seansa çok memnunum ben kalmadı denecek kadar az 3 seansta yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…