• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

ben 7 seans gittim, bitmedi, sadece azaldı biraz. ben ilk gittiğimde biraz geç biter demişti, kılların koyu renk kalın ve yoğun olduğu durumlarda etkili olduğunu söyledi..benim kıl yapım ince ve fazla koyu renk değil, genital bölge normalde çok kalın ve çok koyu renk olurmuş, (sakal gibi) benimkiler inceydi ve hiç jilet kullanmamıştım, zaten bikini bölgesi dedikleri yerde hiç yoktu oraya atış yapmadı bile..7 seans gittim koltuk altı ve genital için ama 2 ya da 3 ay sonra tekrar eski haline dönüyor tüyler, benim memnun kalmamın tek yanı 3 ay boyunca tüy sorununun olmaması ve birden çıkması:) eğer kıl yapısı ince ve güçsüz olanlar varsa boşuna ümit etmeyin pek bitmiyor:34:

kıllaırm sertti..7 seasn gittimmmm incecik çıkkıyorlar ama bitmiyor çıkıyor yani rahatsız etmiyor benii çünkkü çok kötüydü eski halii zaten okdr seasn gittimki her seferinde indirim oldugundan şuanda 40 tl oldu... agdayada gitsem okdr verecegim zaten..ondan bi ömür lazere gitmeyi düşünüyorummm kolatı genital ve yüz içinn:)3 ü toplam 80 tl ediyor agdayla aynı paraa hatta agdaya gitsem her ay gitmem lazımken lazere 4 ayda bi gitmeye başladım:)tavsiye ederimm keisnliklle rahatlık:)

Son düzenleme:
ancak 6.seanstan sonra mı 2 ay ara il e gitmeye başladınız şaşrdım açıkcası.ben komple 3 seans gittim.hiçbişey kalmadı !2.seansla 3.seansın arası abartmıyorum 2,5 dı.şuanda 2.5 ay oldu tek tük var bende yeniköyde biyere gidiyorum.
fiyatı farklı olabılır. benım bır arkadasım da etılerde bır yere gıdıyr her seans komple 500 verıyr. hıc azalmıyr fıyat. o da 4.seansta pek bsy kalmadı demıstı.

kızlar ben genital bölgede batık sorunu yaşıyorum.. yara oluyor.. iz falan kaldı hep. çok utanıyorm açmaya ya.. kıllar gitse batk sorunuda kalkıcak ama şimbi bu haliyle...:43:

kızlar ben genital bölgede batık sorunu yaşıyorum.. yara oluyor.. iz falan kaldı hep. çok utanıyorm açmaya ya.. kıllar gitse batk sorunuda kalkıcak ama şimbi bu haliyle...:43:

kesinlikle çekinmeyin bu operasyonu yapan kişiler zaten rahat olmanız için ellerinden geleni yapıyorlar doğum yapacağınız zaman ne olacak? sonuçta onlar sağlıkçı insanlar.. rahat olunn sonrasında yaşayacağınız rahatlığı düşünün temizlik çok güzel bişey :66:

Ben perşembe günü 2.seansıma gittim..koltuk altıma atış yapmadılar ,1 seansta bitti..çıkarsa eğer çıktıkça gel dediler..bacağımda sadece sarı tüyler var ama o da imkansızmış gerçi rahatsız etmiyor..
genitalim biraz zor biticekmiş ordakıler de açık renkmiş ama biticek inanıyorum ,
son gittiğimde resmen ağladım ; en yuksekte attı duman cıktıgını gördüm..hafif kabuk yapabilir eğer yaparsa bidaha ordan cıkmaz dedi, rengini de beyazlatır oranın dedi :1: ya hiç bi yer bitmesin ama genital bitsinn gene razıyımm

mrb kızlar ben genital bölgeme lazer yaptırmayı düşünüyorum sizden bilgi istiyorum en iyi hangi şekilde yapılması gerekiyorsa onu bana anlatırmısınız bu konuda hiç bilgim yok acı oluyormu iğneli lazer mi iyi başka yöntemlerde var mı?bilgi verirseniz memnun olurum

siz hangi ildesiniz bende istiyorum ankara etlikteyim burada iyi bi yer istiyorum fiyatlar cok yüksek diğer duyduklarıma göre.bide tekrar cıkıyor diyolar kafam karısıyo azaltsada yeter evet ama insan verdiği paraya değsin istiyo

siz hangi ildesiniz bende istiyorum ankara etlikteyim burada iyi bi yer istiyorum fiyatlar cok yüksek diğer duyduklarıma göre.bide tekrar cıkıyor diyolar kafam karısıyo azaltsada yeter evet ama insan verdiği paraya değsin istiyo

ben kayserideyim canım henüz araştırma yapmadım fiyatları bilmiyorum önce burdan bilgi almak istedim...

mrb bende kayseride özel bi hast.çalşıyorum bızım burda yapılıyor ve fiyatlarıda diğer yerlere göre çok daha güzel ALEXANDRITE lazer markası

mrb bende kayseride özel bi hast.çalşıyorum bızım burda yapılıyor ve fiyatlarıda diğer yerlere göre çok daha güzel ALEXANDRITE lazer markası

bende hastanede yaptırmayı düşünüyorum uzman doktora....canım sana arkadaşlık isteği yolladım özelden görüşelim bana bilgi ver

Son düzenleme:
arkadaşlar ben sonunda yaptırdım lazer epilasyonu hem koltukaltına hemde genital bölgenin tamamına.. adapazarında özel bir hastanede yaptırdım. güvenilir bir yer diye biliyorum.. fiyat olarakta iyiydi. yaptırdığım bu gün itibariyle 8 gün oluyor. bazı bölgelerde dökülme başladı. ama çok küçük küçük bölgelerde. sanırım böyle yavaş yavaş dökülüyo.bu konudada bilgisi olan varsa yada deneyimi olan, yazsın lütfen. açıkçası devamını bende merak ediyorum. önümüzdeki salı kontrole çağırdılar. gelişmeleri burdan yaqzarım arkadaşlar. ama yaptırdığım için mutluyum.. :64:

kızlar slm adanada lazer epilasyon yaptırmaya karar verdim tecrübesi olanlara sorum şu:iki yer var kafamda birisi uzman doktorların özel merkezi bir de meşhur bi özel hastane..hastanede lazer uzmanları yapıyor özel merkezde ise doktorlar yapıyor..ben kararsız kaldım tavsiyesi olan var mı?genitali çok önemsiyorum hijyen ve de doktorun yapması bakımından bu nedenle tedirginim :50::50::50::50: bir tavsiye bekliyorum daha görüşmedim fiyat ama görüşüp onu da yazarım:40::40::40:

dökülmeler bir hafta 10 gün içinde oluyor sonra hızla dökülüyor dökülmeyenler içinse 15 gün sonrası için kontrole çağırıyorlar zaten bir kaç atışla onlarda dökülüyor.. lazerden sonra sık sık kese yapın özellikle tahrip olan deriyi çok güzel temizliyor, tüyler açık renk olunca çok zorr bitiyor kızlar ben 7 seans gittim, uzun sürer, çok ince demişti, tek iyi yanı uzun süre çıkmaması.

arkadaşlar bende lazer için ist ümraniyede güzel bir yer buldum annem yaptırdı çok ii sonuç aldı. bende şimdi başlayacağım fakat bu arada çocuk yapmayı planlıyorum acaba sakıncası olur mu akşam doktora soracağım ama önce buradaki arkadaşlara danışayım dedim bilgisi olan lütfen cevap versin :S

bi zararı olmadığını söylüyorlar ben doktor sitesinde okudum hep zararsız diyolar bu yüzden ben de başlanaya karar verdm genitale..:40::40:

bende uzun zaman merak ediyodum zararı varmıdır ganitale diye ama, sonunda bastım gazı gittim valla.. :3: bekle bekle nereye kadar yaaw, nefret ediyorum onlardan (kıl) :46:

Back