- 14 Şubat 2011
- 258
- 2
- 96
aynen canım harfi harfine katılıyorum bitti sanıyorsun ama bi süre sonra tekrar çıkıyolar bende ağda vurup güçlendirmek istemiyorum 9 seans gittim iğneliye geçmeyi düşünüyorum bak çok acıyormuş kimiside okadar değil diyo
tamam çok memnunum ama sonuç olarak kıllar alıncak kıvama geliyorbikaç ay sonra
lazere sıksık devam etsem diyorum sonrada ışın ye ye nereye kadar ?
Bende ne yapıcağımı şaşırdım doktor eldiveniyle koparsam kalın çıkarlar busefer :44:
bende yaptırcam yakında ama sanırım tamamen çamaşır çıkıyormuş tercihe bırakmıyorlar mı?
ara ara açıp yaptırsak olmaz mı?
tamam çıkatıp yaptırdım diyelim ya akıntı gelirse ne olacak poffff
valla canım bilsem :) memnun kalıcaksın ama bebek şeyi gibi beklemeye avuç içi gibi yani bi 4-5 ay sonra çıkıyolar tekrar tabi azalma çok çok ama çıkanları ne yapıcam bilemiyorum ben :26:
:))) cnm sende epilasyona girmeden tuvalete girip genital bölgeni iyice yıkayabilirsin şahsen ben öyle yapıyorum
dediğin gibi yaparım ama ya epilasyon sırasında gelirse ben bundan çok çekiniyorumm((
boşver gelsin nolucak sanki :))) onlarda kadın nede olsa anlayışlıdırlar .
umarım rahat olabilirim yaa çok çekiniyorum
kıllardan da çok çekiniyorum salı günü jiletledim su an canımı yaka yaka uzuyorlar cumartsiye orman olacağım ama bir daha da kısaltırsam lazer görmez minik minik olsuun dediler
bende bu cumartesı ılk seansıma gıtcem cok cekınıorum cok da korkuyorum agrı esıgım cok dusuk bakalım dayanabılecek mıyım ..
vallahi ben uzatıyorum onlar kısaltıyorlar jileti aslında çok önermiyolar.
Ilkbaşlarda bende çekiniyodum ama alıştım rahat rahat yatıyorum sende alışırsın :)
:)) umarım dediğin gibi olur rahat rahat geçer herşey
şimdi senin ilk seansın cumartesi günümü ?
cnm sende gitmeden yarım saat önce emla krem sür uyuşturur o seni canın çok yanmaz.
evet geçen hafta gittim konuştum ufaktan gösterp fiyat ve randevu aldım çok tırsıyorummmm
KORKMA YA ZATEN ÇOK ÇABUK BİTİYOR biraz acıyor ama dayanımıcak gibi değil korkma sakın =)
biraz gerginliğimi aldın teşekkür ederim
emla da herkes de ıse yaramıomus forumda okumustum. 55 lıra bı de bosuna vermıım dedım.. olmadı yaptırmam sonra emla ıle denerımtskler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?