Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

evet ya trimmer la alıyorum gerektiğinde, ama insanın içine sinmiyor o da. ağdaya başladım başlicam yani zor tutuyorum kendimi, onca verdiğim emek de para da boşa gidecek, tamam tüyler azaldı da, yine de ağda yaptıktan sonra ne kıymeti var ki...

canım iğneliye gidersen eğer, bilgilendirirsen beni çok sevinirim. biri bi cesaret verse gidicem yani :) bi de iğneli çok vakit alıyormuş, her kıl köküyle tek tek uğraşıyorlar çünkü. o yüzden belli başlı bölgelere gidilir herhalde, mesela bi bacağa ne can ne zaman dayanmaz diye düşünüyorum. bi arkadaşım gidiyordu, gittiği merkezde genitale iğneli yapmıyorlardı. bu konuda bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.

bende yaptırcam yakında ama sanırım tamamen çamaşır çıkıyormuş tercihe bırakmıyorlar mı?
ara ara açıp yaptırsak olmaz mı?
tamam çıkatıp yaptırdım diyelim ya akıntı gelirse ne olacak poffff

:))) cnm sende epilasyona girmeden tuvalete girip genital bölgeni iyice yıkayabilirsin şahsen ben öyle yapıyorum

valla canım bilsem :) memnun kalıcaksın ama bebek şeyi gibi beklemeye avuç içi gibi yani bi 4-5 ay sonra çıkıyolar tekrar tabi azalma çok çok ama çıkanları ne yapıcam bilemiyorum ben :26:

onlar için iğneli epilasyonu öneriyorlar

:))) cnm sende epilasyona girmeden tuvalete girip genital bölgeni iyice yıkayabilirsin şahsen ben öyle yapıyorum

dediğin gibi yaparım ama ya epilasyon sırasında gelirse ben bundan çok çekiniyorumm ((

bende bu cumartesı ılk seansıma gıtcem cok cekınıorum cok da korkuyorum agrı esıgım cok dusuk bakalım dayanabılecek mıyım ..

boşver gelsin nolucak sanki :))) onlarda kadın nede olsa anlayışlıdırlar .

umarım rahat olabilirim yaa çok çekiniyorum
kıllardan da çok çekiniyorum salı günü jiletledim su an canımı yaka yaka uzuyorlar cumartsiye orman olacağım ama bir daha da kısaltırsam lazer görmez minik minik olsuun dediler

vallahi ben uzatıyorum onlar kısaltıyorlar jileti aslında çok önermiyolar.
Ilkbaşlarda bende çekiniyodum ama alıştım rahat rahat yatıyorum sende alışırsın :)

vallahi ben uzatıyorum onlar kısaltıyorlar jileti aslında çok önermiyolar.
Ilkbaşlarda bende çekiniyodum ama alıştım rahat rahat yatıyorum sende alışırsın :)

:)) umarım dediğin gibi olur rahat rahat geçer herşey

emla da herkes de ıse yaramıomus forumda okumustum. 55 lıra bı de bosuna vermıım dedım.. olmadı yaptırmam sonra emla ıle denerım tskler :)

emla 55 tl mi olmuş :S ben geçen sene 30 a almıştım.
ama genital için kesinlikle emla kullanılmalı, 1 kere sürmeyi unuttum da farkı o zaman anladım
arkadaşın da dediği gibi gitmeden yarım saat önce sürersen farkeder, daha erken sürünce etkisi geçiyor.

ya kızlar bende başlıcam ama kararsız kalıyorum bi zararı olmadığına emin olsam başlıcam genitale bacak ve kol altına yaptırıyorum alex ve ny lag la doktorla görüşüp bilgi alan varmı acaba genital için bi zararı olup olmadığına dair... :44:

bnde genitale lazer yaptırmayı düsünoyorum ama en fazla 2 seans yaptırmak istiyorum genital oldugu ve isin aldıgı için korkuyorum ilerisinin düsünerek:18: 2 seans yaptırsam giden gider kalanlarla agdaya devam etsem olurmu acep lazerden sonra kalan kılları agdayla alan varmı?? aramzıda off kafam karısti:18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…