şunu gördümki kesinlikle avuçiçi gibi olmuyo bebek şeysi gibi uzun bi süre sonra ince ince çıkıyo yine anlamadım gitti ama memnunum yani çok ince çıkıyo ve 0 batık epi.yaptırıyorum 2 ay rahatım pürüzsüz sonra yine çıkıyor anlamadım gitti iğneliye geçicem sanırım sonra
lazerdemi tekrar çıkıyor ne anlamı kaldı ozaman
hemde nasıl acıyo canım hele ilk zamanlar çok bağırıyodum benim canım çok fazla tatlı doktor senin gibi canı tatlı ilk defa gördüm kaç senedir dedi
bu arada arkadaşlar ben de genital bölgeye koltuk altı kol bacak filan bi paket kampanyayla yaptırdım, umudunuzu kırmak gibi olmasın ama hiçbir bölgem tam olarak bitmedi. hele dudak üstünde hiçbir fark olmadı. genital azaldı inceldi ama hala var yani, alınması gerekiyor. batık filan kalmadı ama genitalde, o iyi oldu. ama mesela kol ve bacak seyreldi ama sanki kalanlar da eskisinden daha kalın ve siyah gibi geliyor. bu arada genital 10 ve k.altı 10 seans, diğerlerini 8 seans yaptırdım.
şimdi napsam bilmiyorum, o kadar uzun süre gittim, uğraştım, şimdi ağdaya da yeniden başlayıp köklerini güçlendirmek de istemiyorum, lazer de yaptır yaptır bitmiyor, umudum da kalmadı, hem sonuçta ışın yani fazlası da zarar mı olur diye düşünüyorum..
eğer yaptırıp da memnun olan, bu iş kesin çözüm artık hiç alma ihtiyacı duymuyorum diyen var mı? bi de istanbul içi merkez önerisi olan varsa özelden ismini yazarsa çok sevinirim.
bu arada yeniden çıkıp çıkmayacağı bıraktıktan 3-4 ay sonra belli oluyor. ben bıraktığımda bitti sanmıştım..
nasıl bu kadar çabuk bitti ya
tatlım ben sana mail atamıyorum arkadaşlık gönderdim msnden konuşalım istersen..
berde ilk bugün yaptırdım arkadaşlar ve siya siyah noktalar kaldı yaptıranlar acaba herkeste böyle mi oldu merak ettim...yaptıran arkadaslarım cavap yazarlarsa evinirim
EVET canım bi süre sonra çıkıyo güçsüzde olsa tüyler çıkıyo çıkmıyo diyemem ben
arkadaslar gittigim merkezde genital bolgeye 150 tl dediler cok mu
berde ilk bugün yaptırdım arkadaşlar ve siya siyah noktalar kaldı yaptıranlar acaba herkeste böyle mi oldu merak ettim...yaptıran arkadaslarım cavap yazarlarsa evinirim
e peki canım tekrar çıkıtyorsa biz bukadar acayı ve paraya neden katlanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?