Lazer Epilasyon Genital Bölge Lazer Uygulaması

Hmmmm ben beyaz tenliyim kıl köklerim de ince ondan bitmiyor zaten ne güzel senin bitmiş ya güle güle kullan 😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hmmmm ben beyaz tenliyim kıl köklerim de ince ondan bitmiyor zaten ne güzel senin bitmiş ya güle güle kullan 😊😊

tesekkur ederim :) igneli ya da ipl onerirler sana sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bende 5 seanstır gidiyorum cihaz alexandrite nd yag iki makinenin birleşimiymiş sanırım. Benim genital bölgemin bi kısmında hiç dökülme olmadı dudak kısmının başlama noktası. Lazeri yapan kadın oraların geç döküldügünü söylüyor ama 5. seansdır dökülmemesi de tuafıma gitti forumlarda da hiç böyle bi sorunla karşılaşanı görmedim. benim kıl yapım mı anormal acaba :S

Tatlım benim de aynı durum, orası hem geç dökülüyor hem de kılların kökleri beyaz sanırım o yüzden de insanın sinirini bozuyorlar oradakiler,,,

tesekkur ederim :) igneli ya da ipl onerirler sana sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben ıpl yaptırıyorum zaten ama kış köküm ince ya çok yaramıyor artık demek

merhaba.aynı sıkıntı bendede var.2 seans gittim..kıza söyledim.dökülür vs dedi ama dökülmedi o bölgeler.cihaz candela alex.pazartesi kontrol seansına gidecem.yine söyleuyecem.buarada 9 julle yapıyor arkadaslar.az degilmi bu ya.daha önce forumda gördüm.12 jule bile az yazanlar var.benm özel bölgemi 9 julle yaptı ikinci seansımı.

kızlar lazer epilasyon yaptırıp memnun olmayan var mı? ve yaptırdıktan sonra tekrar çıkan?

Evet anal bolge ve agdadan daha cok aci veriyor bence uyusturucu kullanilmasi gerek uyusturucudan kastim uyusturucu krem bircok markanin %5 veya %10 etkili kremleri var arastirip alinabilir :)

Tam uyuşturan yok değil mi? Önerebileceğiniz marka var mı

Tam uyusturmadan kastin hic hissetmemekse %10 etkili kremler genelde iyi oluyor ben dr.dermiss %10 etkili krem kullaniyorum oldukca etkili %5 etkili biolyn krem de kullanmistim ismini dogru yazdim mi emin degilim ama onun da faydasini gormustum :)

Not aldım teşekkür ederim daha önce emla kullandım işe yaramadı.

Rica ederim ayrica ben emla kullanmadim ama bu kremlerin de etkili olmasi icin mutlaka 10 dk beklemek gerek

genital için diode lazere gidiyorum 5 seans oldu ve çok memnunum. fakat gerçekten çok acıyor. seans sırasında resmen çığlık atıyorum özellikle iç kısımlara yaklaşınca ağrı daha da artıyor. fakat tuyler yüzde 80 azaldı. bu sefer de renk problemi çıktı ortaya. ya tuyler varken görmüyordum rengini ya da lazer sonucu böyle bir problem oldu

Canım ne yaptın döküldü mü o kısımlar? bende 2 hafta önce gittim 6.seansıma yine dökülmedi o kısım ve kadın geç dökülecek demekte ısrar ediyor. Çok sinirlerimi bozdu valla üst kısımda inceldi ama öyle tamamen biten yeri yok bacaklarımda ise çok çok az kalmış sorun nerede çözemedim.

diodla genitale yaptırıyorum, ilk seansta fazla acımamıştı ama ikincide inanılmaz acıdı özellikle üs taraflar duramadım resmen, jiletle almıştım ama tüy kökü bile görünmemeliymiş sanırı ondan acıdı dedi görevli kız

selam kızlar ben estetisyenim ve bi güzellik merkezim var uzman olarak sıze tavsıyem kesınlikle alexandrite lazer ile işlem yaptırmanız kesin ve hızlı sonuç alırsınız.yanlız dikkatli ve uzman kişiler tarafından yapılmalı en etkili cihaz olmasıyla bırlıkte yakma riski en fazla olan cihazdır.her cihazı sıze alexandrite olarak tanıtabılırler.alexandrite lazerin başlığı kalem gıbıdır jel sürülmez işlem yapılırken başka bir başlıklada soğuk hava üfürülür.tüylerin atış yapıldığı anda yanar.dikkat edin.imzalayacagın formları iyi okuyun.aklınıza takılan bısey olursa ben buralardayım :)

her kıl türüne her lazer cihazı uygun olmuyor.
bitirme garantili-güzellik merkezi tarzı yerlerde genelde tek tip cihaz oluyor ve geleni gideni aynı tip cihazla işleme tabi tutuyorlar.
baya bildiğimiz acı çeke çeke 2 seans epilasyon yaptırdım.
dökülür dökülür dedi merkezdeki uzman. 1 tane dahi kılım beni terk etmedi.
sonradan tıp merkezine gittim. öğrendim ki saçım başım simsiyah olmasına rağmen söz konusu bölgelerdeki tüyler-kıllar kızılmış. her cihaz görmüyormuş. haybeye acı çektiğimle kaldım velhasılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…