Hmmmm ben beyaz tenliyim kıl köklerim de ince ondan bitmiyor zaten ne güzel senin bitmiş ya güle güle kullan 😊😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bende 5 seanstır gidiyorum cihaz alexandrite nd yag iki makinenin birleşimiymiş sanırım. Benim genital bölgemin bi kısmında hiç dökülme olmadı dudak kısmının başlama noktası. Lazeri yapan kadın oraların geç döküldügünü söylüyor ama 5. seansdır dökülmemesi de tuafıma gitti forumlarda da hiç böyle bi sorunla karşılaşanı görmedim. benim kıl yapım mı anormal acaba :S
tesekkur ederim :) igneli ya da ipl onerirler sana sanirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bende 5 seanstır gidiyorum cihaz alexandrite nd yag iki makinenin birleşimiymiş sanırım. Benim genital bölgemin bi kısmında hiç dökülme olmadı dudak kısmının başlama noktası. Lazeri yapan kadın oraların geç döküldügünü söylüyor ama 5. seansdır dökülmemesi de tuafıma gitti forumlarda da hiç böyle bi sorunla karşılaşanı görmedim. benim kıl yapım mı anormal acaba :S
Evet anal bolge ve agdadan daha cok aci veriyor bence uyusturucu kullanilmasi gerek uyusturucudan kastim uyusturucu krem bircok markanin %5 veya %10 etkili kremleri var arastirip alinabilir :)
Tam uyusturmadan kastin hic hissetmemekse %10 etkili kremler genelde iyi oluyor ben dr.dermiss %10 etkili krem kullaniyorum oldukca etkili %5 etkili biolyn krem de kullanmistim ismini dogru yazdim mi emin degilim ama onun da faydasini gormustum :)
merhaba.aynı sıkıntı bendede var.2 seans gittim..kıza söyledim.dökülür vs dedi ama dökülmedi o bölgeler.cihaz candela alex.pazartesi kontrol seansına gidecem.yine söyleuyecem.buarada 9 julle yapıyor arkadaslar.az degilmi bu ya.daha önce forumda gördüm.12 jule bile az yazanlar var.benm özel bölgemi 9 julle yaptı ikinci seansımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?