• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölge kokusu:(

AYSE035

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
5.811
57
163
İzmir
Arkadaşlar benim aylardır böyle bi problemim var...çok ama çok ağır koku var doktora gittim ilaç kullandım bi işe yaramadı şimdi ne yapacağımı bilmiyorum .. Aranızda benim gibi olanlar var mı varsa yardımlarınızı bekliyorum ... şimdiden teşekkürler

bunun icin hergun dus almak iyi oluyor tabi genital bolgeye sabun surmemek gerekiyormus gunluk pedlerden kullanmakda yarar oluyor akıntı varsa birde ben daha oncede demistim bebeyagı buda kokuyu gidermekde etkili

öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim.
Hergün duş alıyorum temiz tutuyorum
soğan kürü 15gün denedim bıraktım çünkü dr ilaç vermişti ikisi bi arada olmuyordu
inanın o kadar rahatsız oluyorum ki ne yapıcamı b ilmiyorum

bunun icin hergun dus almak iyi oluyor tabi genital bolgeye sabun surmemek gerekiyormus gunluk pedlerden kullanmakda yarar oluyor akıntı varsa birde ben daha oncede demistim bebeyagı buda kokuyu gidermekde etkili

bebe yağını deneyeceğim ..çok teşekkür ederim
ama aklımı karıştıran önemli bi hastalığım mı var benim acaba

bildiğim kadarı ile mantar olabilir sizin ki kokulu ürünlerden uzak durmalısınız ve pamuklu iç çamaşı giymelisinz çok sıkı olmamalı ve tuvalet temizliğinizde önden arkaya doğru olmalı ve alafranga tuvalat kullanmamalısınız çünkü hastalık yayıyor onlar kokulu tuvalet kağıdı kokulu günlük ped vs hepsinden uzak durun doğal defne sabunu var ya onu kullanın vucut temizliğinde bende işe yaramıştı geçmiş olsun.

Ben bir ürün önerebilirim.
Kaşıntı problemi için almıştım;
ama zamanla kullanınca koku için de iyi geldiğini farkettim.

Topicrem- Dermo protecteur koruyucu temizleyici jel adı.
Bunu banyo zamanlarında uyguluyorum.
O bölgede kaşıntı, mikrop kapması ne varsa geçti bende.
İşinize yarıcağını düşünüyorum hijyen açısından da gerekli bir ürün.

arkadaslar biri bana yardımcı olsun 10 mart ta sezeryan ıle dogum yaptım 40ım cıktı hala adet olmadım fakat 2 gundur genıtal bolgem cok kasınıo ve dün siyah lekelenmem oldu sızce neden yalnız eşimle dahaa hıc beraber olmadık yanı hamıle kalmam ımkansızzz

arkadaslar biri bana yardımcı olsun 10 mart ta sezeryan ıle dogum yaptım 40ım cıktı hala adet olmadım fakat 2 gundur genıtal bolgem cok kasınıo ve dün siyah lekelenmem oldu sızce neden yalnız eşimle dahaa hıc beraber olmadık yanı hamıle kalmam ımkansızzz

eğer emziriyorsanız adet olmamanız normal olabilir. Emziren annelerde belli bir süre adet düzensiz olur, hatta olmayabilir. Ama kaşıntı için yorum yapamayacağım. Basit bir enfeksiyon da olabilir. En güzeli size doğum yaptıran doktorunuza danışmanızdır bence. Geçmiş olsun.

bildiğim kadarı ile mantar olabilir sizin ki kokulu ürünlerden uzak durmalısınız ve pamuklu iç çamaşı giymelisinz çok sıkı olmamalı ve tuvalet temizliğinizde önden arkaya doğru olmalı ve alafranga tuvalat kullanmamalısınız çünkü hastalık yayıyor onlar kokulu tuvalet kağıdı kokulu günlük ped vs hepsinden uzak durun doğal defne sabunu var ya onu kullanın vucut temizliğinde bende işe yaramıştı geçmiş olsun.

ya çok teşekkür ederim ilgin ve cevabı için...uygulayacağım allah razı olsun sizden

ben bir ürün önerebilirim.
Kaşıntı problemi için almıştım;
ama zamanla kullanınca koku için de iyi geldiğini farkettim.

Topicrem- dermo protecteur koruyucu temizleyici jel adı.
Bunu banyo zamanlarında uyguluyorum.
O bölgede kaşıntı, mikrop kapması ne varsa geçti bende.
Işinize yarıcağını düşünüyorum hijyen açısından da gerekli bir ürün.

allah razı olsun ..
Eczaneden alıcam dimi bu jeli

avondan genital bölge temizleme jeli aldım bayaa büyük uzunca süre kullanırım, çok güzel kokusuda var , tavsiye ederim :)

bnmde vardı aynı sorun napdıysam geçmiodu pamuklu iççamaşırı ii oluo ve alafranga tuvaletden kesnlkle vazgeçcen arkadan öne doğru temizlenio ii olmuo ama geçdi artık alaturka wc çok sağlıklı sabunlardım bde önceden deli gibi şimdi hiç bişi kullanmıorum suyun temizlemeyeceği bişi yok gerçekden sabuna gerek yok günlük pede falan ve diğer kremler bebe yağı falan ......:52::52:

pamuklu iç çamaşırı kullanın gunluk ped sakın kullanmayın hiç hijyenik değil.ılık suyla hergun yıkayın sabun kullanmayın ph ı uygun bır jel kullanabılırsınız.geçmiş olsun.

özellikle geital bölge için en başta avon olmak üzere diğer markalrıda tavsiye etmiyorum önmli olan bol suyla temizlemek :49: aayrıca günlük ped falan da kullanmayın iç çamaşırlarınız ayrı ve kaynatarak yıkayın pamuklu kullanın ve de muhakkak ütüleyin. tekrar doktora gidin mantar olma ihtimaliniz olabilir. ben krem ve ilaç kullandım kısa zamanda o sorunu yendm bazen eczacılar bile bu konuda daha iyi olabiliorlar :32:

özellikle geital bölge için en başta avon olmak üzere diğer markalrıda tavsiye etmiyorum önmli olan bol suyla temizlemek :49: Aayrıca günlük ped falan da kullanmayın iç çamaşırlarınız ayrı ve kaynatarak yıkayın pamuklu kullanın ve de muhakkak ütüleyin. Tekrar doktora gidin mantar olma ihtimaliniz olabilir. Ben krem ve ilaç kullandım kısa zamanda o sorunu yendm bazen eczacılar bile bu konuda daha iyi olabiliorlar :32:

hepinize çok teşekkür ediyorum allah razı olsun arkadaşlar

Arkadaşlar benim aylardır böyle bi problemim var...çok ama çok ağır koku var doktora gittim ilaç kullandım bi işe yaramadı şimdi ne yapacağımı bilmiyorum .. Aranızda benim gibi olanlar var mı varsa yardımlarınızı bekliyorum ... şimdiden teşekkürler

Merhaba,

Bence gential bölgede kötü bir koku varsa bunu tavsiye edilenler gibi parfümlerle, çeşitli sabun veya temizlik maddeleriyle bastırmaya çalışmayın. Kötü kokunun sebebini buldurun, doktorunuz çare olmadıysa başka bir doktora gidin ve mutlaka sebebini buldurun çünkü bu normal bir şey değil. Normal akıntı kokusuz ya da hafif kokuludur, çok beklemedikçe de koku ağırlaşmaz.

Ve yaptırmadıysanız mutlaka smear testi de yaptırın zaten her kadının senede 1 mutlaka yaptırması gerekiyor, 2 dk.lık ağrısız bir işlem...

Back