Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunun icin hergun dus almak iyi oluyor tabi genital bolgeye sabun surmemek gerekiyormus gunluk pedlerden kullanmakda yarar oluyor akıntı varsa birde ben daha oncede demistim bebeyagı buda kokuyu gidermekde etkili
arkadaslar biri bana yardımcı olsun 10 mart ta sezeryan ıle dogum yaptım 40ım cıktı hala adet olmadım fakat 2 gundur genıtal bolgem cok kasınıo ve dün siyah lekelenmem oldu sızce neden yalnız eşimle dahaa hıc beraber olmadık yanı hamıle kalmam ımkansızzz
bildiğim kadarı ile mantar olabilir sizin ki kokulu ürünlerden uzak durmalısınız ve pamuklu iç çamaşı giymelisinz çok sıkı olmamalı ve tuvalet temizliğinizde önden arkaya doğru olmalı ve alafranga tuvalat kullanmamalısınız çünkü hastalık yayıyor onlar kokulu tuvalet kağıdı kokulu günlük ped vs hepsinden uzak durun doğal defne sabunu var ya onu kullanın vucut temizliğinde bende işe yaramıştı geçmiş olsun.
ben bir ürün önerebilirim.
Kaşıntı problemi için almıştım;
ama zamanla kullanınca koku için de iyi geldiğini farkettim.
Topicrem- dermo protecteur koruyucu temizleyici jel adı.
Bunu banyo zamanlarında uyguluyorum.
O bölgede kaşıntı, mikrop kapması ne varsa geçti bende.
Işinize yarıcağını düşünüyorum hijyen açısından da gerekli bir ürün.
özellikle geital bölge için en başta avon olmak üzere diğer markalrıda tavsiye etmiyorum önmli olan bol suyla temizlemek Aayrıca günlük ped falan da kullanmayın iç çamaşırlarınız ayrı ve kaynatarak yıkayın pamuklu kullanın ve de muhakkak ütüleyin. Tekrar doktora gidin mantar olma ihtimaliniz olabilir. Ben krem ve ilaç kullandım kısa zamanda o sorunu yendm bazen eczacılar bile bu konuda daha iyi olabiliorlar
Arkadaşlar benim aylardır böyle bi problemim var...çok ama çok ağır koku var doktora gittim ilaç kullandım bi işe yaramadı şimdi ne yapacağımı bilmiyorum .. Aranızda benim gibi olanlar var mı varsa yardımlarınızı bekliyorum ... şimdiden teşekkürler