• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genital bölge kokusu:(

Merhaba,

Bence gential bölgede kötü bir koku varsa bunu tavsiye edilenler gibi parfümlerle, çeşitli sabun veya temizlik maddeleriyle bastırmaya çalışmayın. Kötü kokunun sebebini buldurun, doktorunuz çare olmadıysa başka bir doktora gidin ve mutlaka sebebini buldurun çünkü bu normal bir şey değil. Normal akıntı kokusuz ya da hafif kokuludur, çok beklemedikçe de koku ağırlaşmaz.

Ve yaptırmadıysanız mutlaka smear testi de yaptırın zaten her kadının senede 1 mutlaka yaptırması gerekiyor, 2 dk.lık ağrısız bir işlem...

mesajın ve ilgin için teşekkür ederim..dr.a gittimve smear sonucu 2hafta sonra çıkacak simdilik servisit teşhisi kondu

Arkadaşlar benim aylardır böyle bi problemim var...çok ama çok ağır koku var doktora gittim ilaç kullandım bi işe yaramadı şimdi ne yapacağımı bilmiyorum .. Aranızda benim gibi olanlar var mı varsa yardımlarınızı bekliyorum ... şimdiden teşekkürler

ayni dertten muzdaripim.ustelik benimki kendimi bildim bileli kokar ve cok agir kokar.dr.a defalarca gittim bir faydasi olmadi.gunde en az 1 kez dus alir,genital bolgeme drun verdigi koku onleyici jeli surerim ama yine kokuyor.

ayni dertten muzdaripim.ustelik benimki kendimi bildim bileli kokar ve cok agir kokar.dr.a defalarca gittim bir faydasi olmadi.gunde en az 1 kez dus alir,genital bolgeme drun verdigi koku onleyici jeli surerim ama yine kokuyor.

en iyi temizlik saf su ile yapılan temizlik bence. o jellerden kullanma canım.. ben her tuvaletten sonra temiz çamaşır ütüleyip değişiyorum

haklisin aslinda.faydasi olmadiktan sonra kullanmanin da bir anlami yok zaten.
ya birsey soracagim aslinda; benim akintim yesil.evet ilginc ama yesil.internetten okudugum kadariyla mantar belirtisiymis.ama dr birsey yok dedi.ustelik 2 farkli dr a gittim.acaba bu durum normal mi?

arkadaslar biri bana yardımcı olsun 10 mart ta sezeryan ıle dogum yaptım 40ım cıktı hala adet olmadım fakat 2 gundur genıtal bolgem cok kasınıo ve dün siyah lekelenmem oldu sızce neden yalnız eşimle dahaa hıc beraber olmadık yanı hamıle kalmam ımkansızzz

acil dr. gitmen gerek özellikle emziren kadınsın ve kaşıntıdan bahsediyosun parazit olabilir yada mantar bence hiçvakit kaybetme çok geçmiş olsun

Arkadaşlar benim aylardır böyle bi problemim var...çok ama çok ağır koku var doktora gittim ilaç kullandım bi işe yaramadı şimdi ne yapacağımı bilmiyorum .. Aranızda benim gibi olanlar var mı varsa yardımlarınızı bekliyorum ... şimdiden teşekkürler

bendede o sorun vardı kadın hastalıkları polk. gittim smear aldı yara varmış o kokuya yara sebep oluormuş. yara yakılması işlemi uygulandı şimdi çok rahatım.. sende uzmana basvur canım istersen....

"Bir şey yok" deyip geri gönderen doktorları anlamıyorum hiç. Bir şey var işte kardeşim. Var ve kaynağını bulmak da senin görevin. Koku giderici ver eve gönder. Oldu. Sen necisin? Hastalığıma çare bulan mı, üstünü örten mi?

Ağzımda koku var diye diş doktoruna gitsen, ağız spreyi verip göndermez seni. Ağzında problem yoksa, midene bir baktır der yönlendirir en azından.

İlgisiz doktorlara karşı ısrarcı olmak gerekiyor utanmadan çekinmeden. Ya da olmadı, başka doktora gideceksin.

Smear aldırın arkadaşlar. İhmal etmeyin. En kötü ihtimallerden korunmak istiyorsanız, düzenli smear testinizi ihmal etmeyin.

ya birsey soracagim aslinda; benim akintim yesil.evet ilginc ama yesil.internetten okudugum kadariyla mantar belirtisiymis.ama dr birsey yok dedi.ustelik 2 farkli dr a gittim.acaba bu durum normal mi?

başka dr.larada görün bence

Benimde bir kaç kez öyle durumum oldu. Genelde mikrop filan kaptığında oluyor. Antibiyotik kullan geçer. İlginç doktorun birşey yok deyip göndermesi. Ama aile doktoruuna gidip antibiyotik yazdırabilirsin.

Bendede aynı sorun vardı doktora gittim.tetkikler yapıldı mix enfeksiyon çıktı bi vajinal ovül verdi 1 hafta geceleri kullandım çok şükür geçti.

böbreklerine baktır bence...

Back