• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak istiyorum

çünkü öle kütahyadan ankaradan falan şeir dışından gelenler var doktoruma..hem özel hem sigorta fiyatta uygun .. opr.cahit mete tarcan canım izmir çiğlide

Çok çok teşekkür ederim. İnşallah gidebilirim . Tatili o tarafa ayarlayıp ikisini bi aradan çıkarırız artık napalım :) belki bi umut taşırız içimizde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlım bende ılacsız regl olmuyorum doktor pkos oldugumu soyluyor lh fsh nın ıkı katı cıkıyor kan tahlıllerınde çogu dr pkosu tam olarak bilmiyor hap yazıp gonderıyor suan 2. asılama tedavısındeyım haplarla yumurta elde edemedık defalarca denedım ıgnelerle ıttıre kaktıra bır tanecık büyüyor.Sana tavsıyem özel doktorlara gıtmemen yönünde ben o hataya cok dustum 5 yıllık evlıyım tık yok bir araştırma hastanesi kadın doğum bölümüne görün.Endokri bölümüyle birlikte çalışıp inşallah bebeğini kucağına alırsın

banada pkos oldumu sölediler endokrin bölümüne gidiyodum kadın doğuma git dedi gittim ınofolıc ve glucophage 850mg verdi bunları iç ve kilo ver hamile kalırsın dedi ama ben zaman kaybetmeden aşılamaya geçmek istiyorum aşılama tedavisinin maliyeti ne kadar ve tedavi zormu

banada pkos oldumu sölediler endokrin bölümüne gidiyodum kadın doğuma git dedi gittim ınofolıc ve glucophage 850mg verdi bunları iç ve kilo ver hamile kalırsın dedi ama ben zaman kaybetmeden aşılamaya geçmek istiyorum aşılama tedavisinin maliyeti ne kadar ve tedavi zormu

ınofolıgı neredeyse 1 yıldır bırakmadan ıcıyorum dıaformınıde 1 yıl kullandım baya kılo verdım ıkısıyle asılama yapıldıktan sonra dr dıaformını bıraktırdı gebelık olursa dıye bı daha baslamadım sonucum negatıftı gecen ay ama ınofolıge devam edıyorum
arastırma hastanelerınde asılama ucretsız sadece ınsemınasyon setı aldırıyorlar 170 tlye almıstım ben gecen ay bırde hap ucuz 10 tl bısey ama ıgne ıle buyutulurse yumurtaların raporlu halde en dusuk doza 250 tl odedım gunde 75 mg dı 170+250 tl gıttı toplamda yol parası yeme ıcme harıc tabı ozelde rapor cıkmıyormus ıgneler ıcın ılac harıc hastane parası 750 tl dedıler bana symnra ızmır de

ınofolıgı neredeyse 1 yıldır bırakmadan ıcıyorum dıaformınıde 1 yıl kullandım baya kılo verdım ıkısıyle asılama yapıldıktan sonra dr dıaformını bıraktırdı gebelık olursa dıye bı daha baslamadım sonucum negatıftı gecen ay ama ınofolıge devam edıyorum
arastırma hastanelerınde asılama ucretsız sadece ınsemınasyon setı aldırıyorlar 170 tlye almıstım ben gecen ay bırde hap ucuz 10 tl bısey ama ıgne ıle buyutulurse yumurtaların raporlu halde en dusuk doza 250 tl odedım gunde 75 mg dı 170+250 tl gıttı toplamda yol parası yeme ıcme harıc tabı ozelde rapor cıkmıyormus ıgneler ıcın ılac harıc hastane parası 750 tl dedıler bana symnra ızmır de

özelde neden çıkmıyorsa rapor ben özele gidiyorum bakalım banada 5 ay kullan dedi ınofılıcı glucophageyide hamile kalana kadar kullancksn dedi umarım hakkımızda hayrlısı olur

özelde neden çıkmıyorsa rapor ben özele gidiyorum bakalım banada 5 ay kullan dedi ınofılıcı glucophageyide hamile kalana kadar kullancksn dedi umarım hakkımızda hayrlısı olur

ıgneler ıcın rapor sadece unıversıte hastanelerınde cıkıyormus oyle dedıler bana ben cıkardım suan raporu 3 aylık bu ay 22 asılamamı deneyecegım Allahın izniyle.

ıgneler ıcın rapor sadece unıversıte hastanelerınde cıkıyormus oyle dedıler bana ben cıkardım suan raporu 3 aylık bu ay 22 asılamamı deneyecegım Allahın izniyle.

inş.tutar peki 750 verdin ya sen diyelim tutmadı 2ci aşılamayadamı 750tl vercen yada 750tleyle kaç kere yaptırabiliyosun

inş.tutar peki 750 verdin ya sen diyelim tutmadı 2ci aşılamayadamı 750tl vercen yada 750tleyle kaç kere yaptırabiliyosun
sagol canım amin aynen her bır deneme tutsada tutmasada 750 tl ozelde...ben devlet hastanesıne gıdıyorum orda sadece asılama setı aldırıyorlar tabı bırde ıgneleri

sagol canım amin aynen her bır deneme tutsada tutmasada 750 tl ozelde...ben devlet hastanesıne gıdıyorum orda sadece asılama setı aldırıyorlar tabı bırde ıgneleri

ben devletde endokrin bölümüne gidiyorum sol böbreğimde timör çıktı ve kistlerim var ve pkos hastasıyım geçen gittiğimde bi bayanla tanıştım hastanede aynı şeyler bndede var dedi 8 yıl uğraştım gitmedim doktor kalmadı dedi ve doktorlar senin asla çocuğun olmaz demişler özel bi hastaneye gitmiş onada biri tavsiye etmiş doktoru görünce kocasına ewe gidelim bu daha genç demiş poroflar çare bulamadı bu hiç bulamaz demiş kocasıda hep porofösörlere gittik bundada bir hayr vardır son çare bunuda deniyelim demiş kadında tamm demiş ve muayne olmuş iğne tedavisine başlamışlar 1 yumurtası çatlamış ve doktor kocasndan alınn spermleri yollamış rahmine tahlil yaptrmış ve hamileymiş oğlu olmuş oğlu 3 aylıkken bi daha hamile kalmış bi kızı olmuş kadın bni çok şaşırtdı ve adresini aldım doktorunn zaten bnde o hastaneye gidiyorum çok sevndm inş.bnde anne olurum biran önce :)

Back