Genital bölge kıllarını ağda ile alma denyimim

ağdanın sırrı sürülüş şeklindeeee..kıllar orayaburaya uzasada siz sürerken aşşağıya doğru sürün kıllar aşşağıyadoğru insin bezi yapıştırın aşşağıyadoğru masaj yapın ve alttan tutup yukarı çekin inanın bu formülle almazsanız canınızda acır yarısı gelir yarısı etinize yapışır..bu formülle azar azar sürerek alın canınız hiiiç acımıcak valla yaaaa kıllar kökleriyle çıkıyo resmen beyaz beyaz bende sizin gibiydim ağdacıya aldırdım sırrını görerek öğrendim ve kendim alıyorum artık... sesunun sirli portakallı ağdasını alıp sıvı olacakşekilde ısıtıyorum yastıkkılıfımla aldım..bukadar basit...ağdayı sıksık ısıtmanız gerekiyo ama..kolaygelsinnn

Son düzenleme:

ayy ALLAH iyiliğini versin emi canım ya ne güldüm ama sıhhatler olsun süper olmuş mu diyo eşin
evet bende traş yaparım eskiden ağdayla alıyodum ama artıkdayanamıyorum yaa hem bana da traş daha iyi geliyor her banyoda tertemiz oluyor yani arada batıklaar oluyo çıkarken ama napalım can çok tatlı yani
ama evlenirken ağdacıya gitmeyi düşünüyorum o da düşünüyorum tabi yani cesaret edebilirsem

Son düzenleme:

evet bu konuda haklısın jilet yan taraflara doğru ilerletiyo işte en iyisi ağdacıya gitmek işte hem ağdacı popo kısmınıda alıyomuş ohh miss benim bi kaç tanıdıüım gidiyo tertemiz oluyomuş yani yumuşacık

Son düzenleme:

nee bi vajinanı mı 50 liraya alıyolar çok değil mi

arkadaşlar jılet mahvedıyor bence hıc başlamamak en ıyısı..ben ımkanı olan arkadaşlar lazer epılasyona gıtsın derım buyuk rahatlık..ama gıdemıyorsanız ağda mecburen

Bende önceden hiç alamıyordum. Bir yıldır falan üst tarafını alabiliyorum ağda veya eldiven ile. Makine ile alınca yara yapıyor hatta o yaraların izi kaldı. Krem sürüyorum yavaş yavaş izleri geçer herhalde. :26: Alt tarafa doğru geçenlerde denedim tam o sınıra kadar geldim ama sıkıldım ve çok acıdı. Ama sonunda başaracağım. Kesinlikle kolaya kaçmayın jilet veya krem falan kullanmayın. İnsan bir kere yapınca ikinciye daha çok alışıyor. Bende 19 yaşındayım alt tarafını alamıyorum sadece aslında bir kere alabilsem ikinciler her zaman kolaydır da işte almak lazım.

Hahahhahahaha kızlar yorumları okuyunca koptum yemin ederim Saf saf ekrana bakıp bakıp gülüyorumi eşim de deli misin der gibi bakıyo

Ben iki kere ağda ile yaptırma şerefine eriştim, biri düğünden önce bi cesaret biri de tatile giderkendi. Yılların kılı öle bi hamlede sinek ısırıgı gibi gelmedi maalesef, ağdayı yapan kızın suratını parçalıodum neredeyse ilkinde Ama ikincide o kadar acımamıştı.

Şimdi yine geleneksel jilet günlerine döndüm Temiz oluo ama iki günde bir cekilmio yaaa

kız onun yumuşaklığı vallahi bir başka..evli olsan anlardıneşinbile vazgeçemezdi yani ağdadan..benmki asla jilete dönme sen yanağımı öpemiyosunya sakallarım çıkarken batıyo diyosun bendekide öylebirşey dedi yuuuh dedim adamda meğer ne sıkıntı varmışta söylemiyomuş

nee bi vajinanı mı 50 liraya alıyolar çok değil mi

yooooook 50 lira tamvücut genital 15 bacak tüm 15 kollar 15 koltukaltı 5 böyle kadınıda 15lira için çağıramıyosun evine geldimi tam vucut yaptırıyodum ağdayı ama artık kumbaraya atıcam o paralarışimdiden 350 birikti

canım guzelık merkezıne gıtmıcen agdacıya gıdıcen bes dakıkada komple tertemız olucaksın ha evde alıcma dersen kozmetıkcılere gıt kartus agda al pembe olanından ustunde pudralı yazanında eczanedende Xylocaine adlı sıpreyı al agdadan once sık 13 tl bısey o sprey uyusturyor ben bıkını bolgeme kulanıorum usten sıkıorum asagı dogru akıyor zaten azdaha sıkıorum alt tarafabes dakıak surmeden uyusuyor baslıorum agdaya ıkı dakıkada bıtıyorum 4 yasında kzıım var onu uyutunca hep yaprıdım bı baslarım saat 9 da ınanmazsın 12 de ancak bıterdı kucuk kucuk sımdık spreyı sıkıorum gırmemle cıkmam bır oluyor:d eım bıle sasırıyor ne cabuk bıttı dıye

Aaa Xylocaine sprey garanti çözüm gibi yarın hemen alıp deneyeceğim.

öyledir valla inanırım yumuşacıktır diğer yerler gibi bende yaptırsam tam vücut yaptırırım zaten sadece genital değiil sen tüm genital mı aldırıyosun yani popo kısmı falan komple mi?

sanrım ağda en ucuz ben yaptırıyorum.genital 10 tl alıyor.yarım bacak 7 tam bacak 14 tl.koltuk altı 2 tl.ama ben koltuk altı için lazere gidiyorum.gittğim yerde kuaför değil güzellik merkezi ve sağolsun kızla aram iyi genital bölgeyi alırken yavaş yavaş alıyor.ama 1 ay rahat ediyorum

ya kızlar bende agda yapıyorum kökten de cekıyor yanı köklerını göruyorum ama ne hıkmetse 1 hafta bıle dayanmıyor hemen cıkmaya baslıyor kucuk kucuk.bacaklarımda öle bende mı bı sorun var acaba.....1 ay cıkmıyor falan dıyorlar agda ıle..valla bende öle hıc ılk alındıgı andakı gıbı kalmıyor...

he ya hiç sorma aynen benimde öyle

1 ay nasıl rahat edıyorsunuz hıc cıkmıyor mu??

1 ay nasıl rahat edıyorsunuz hıc cıkmıyor mu??

1 haftanın sonunda yavaş yavaş çıkmaya başlıyor ama çok küçük.
2 hafta çıkıyor ama ağdaya gelicek şekilde değil
3 hafta ise birzda daha uzuyor
4 hafta tamamen çıkmış oluyor bende gidiyorum işte.
Bazen 1,5 ay da oluyor gitmediğim çok nadir ama çok uzatmamak gerekiyor kılları sonra çok acıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…