Kızlarrr, forumda birçok yazı okudum. Bu konu ile ilgili jiletle bende almştım tüylerimi. tüylerim sakal oldu. güvenebileceğim bir kuaför olmadığından bugün kendim denedim bimdeki yeşil soğuk sir ağda bandını aldım içinde küçük ağda bandı var bende bir tanesini aldım elimde iyice ısıttım. ben sadec 1 tanesini kullandım çünkü vaktim yoktu .alttaki kılları nasıl alacağımı bilemiyorum bnm kıllarımda kaşınma veya batma yoktu neyse bende 200 tane kıl varsa ben 30 tanesini aldım 1 2 kılım kanadı olacak o kadar acıya gelecek olursam bacak kıllarını alırken hissettiğin acının 2 katı bir de sizze bir formül vereyim buz torbası olsun yanınızda acıdığı anda koyun üzerine böylece acıyı hisstemeyeceksiniz geride kalan ağdadan sonra yapış yapış olursaki olacaktır bildiğimiz sıvı yağ sürün yapış yapış olmayacaktır bende bundan sonra hergün 30 kıl alacağım böylece 1 hafta gibi sürede bitecek yorum atmayı unutmayın öptüm sizi
o sakallar öyle bitmezbenimkiler de sakal ve ne yapacağımı kara kara düşünüyorum
lazer acıtıyor diyorlar, ve kısırlık mısırlık yapar diyorlar
ağda sarkıtır uzun süre sonra diyorlar
jilet iyice sakal yapar
ne halt yicem of
Ya birşey soracağım. Alt trafı nasıl hallediyorsunuz kızlar ya ağdayla falan vajina kısmına kadar tüy var oraları nasıl hallediyorsunuz? Ağdayla sakıncalı değil mi yani çekerken falan yırtılma olur diye korkuyorum Allah korusun. Bir de eldivenle almayı denedim çok acıttı feci halde dayanamadım yaNasıl aldığınızı söyler misin lütfen bu konuda cidden sorunum var. :26:
Ya ben dayanamıyorum cidden, çok feci acıtıyor. Üst tarf neysede alta indikçe girişe doğru çok kötü acıtıyor eldivenle. Bende jiletle alıyorum ama nasıl alıyorm bide bana sorun sadece üstü bide birack aşasını :78: ama girişe kdr gitmiyorum korkuyorum keserim falan diyeayyy kızlaaaaarrrrrr.. öncesen butun genıtaldekı agda deneyımlerını okur acayıp hayran kalırdım yaklasık 10 yıldır jıletle alıyordum tahmın edın nası bı kok var. kac kere denedım agda denedım eldıven denedım epılator cıhazı denedım hıc tamamını almamıstım kac sefer kanamasından dolayı aglamıstım. bugun ılk defa kafaya koydum ve hepsını aldım. hem de epılator aletı ıle aldım. bu kadar rahatlık olamazmıs. bundan sonra da cok fazla uzatmadan koku kuvvetlenmeden hemen almayı dusunuyorum. baslayamayanlara da önerı vereyım. almaya basladıktan sonra bellı bı sure sonra o bolge uyusuyor ve o zaman yorulsanız da bırakmayın devam edın hemen bıtıverıyor ara verınce hep aynı ılk defasındakı acıyı hıssedıyorsunuz. bugun cok mesudum. yasasın tertemız gunler