Genital bölge kıllarını ağda ile alma denyimim

hphphp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2011
31
1
Kızlarrr, forumda birçok yazı okudum. Bu konu ile ilgili jiletle bende almştım tüylerimi. tüylerim sakal oldu. güvenebileceğim bir kuaför olmadığından bugün kendim denedim bimdeki yeşil soğuk sir ağda bandını aldım içinde küçük ağda bandı var bende bir tanesini aldım elimde iyice ısıttım. ben sadec 1 tanesini kullandım çünkü vaktim yoktu .alttaki kılları nasıl alacağımı bilemiyorum bnm kıllarımda kaşınma veya batma yoktu neyse bende 200 tane kıl varsa ben 30 tanesini aldım 1 2 kılım kanadı olacak o kadar acıya gelecek olursam bacak kıllarını alırken hissettiğin acının 2 katı bir de sizze bir formül vereyim buz torbası olsun yanınızda acıdığı anda koyun üzerine böylece acıyı hisstemeyeceksiniz geride kalan ağdadan sonra yapış yapış olursaki olacaktır bildiğimiz sıvı yağ sürün yapış yapış olmayacaktır bende bundan sonra hergün 30 kıl alacağım böylece 1 hafta gibi sürede bitecek yorum atmayı unutmayın öptüm sizi

o sakallar öyle bitmez benimkiler de sakal ve ne yapacağımı kara kara düşünüyorum

lazer acıtıyor diyorlar, ve kısırlık mısırlık yapar diyorlar
ağda sarkıtır uzun süre sonra diyorlar
jilet iyice sakal yapar

ne halt yicem of

cnm bnm jilete sakın dvm etme lazere de o kadar para vermeye gerek yok ağdayı küçük parçalar halinde kullanırsan batmada olmuyo bnm şimdi batma olmadı buz torbası çok işe yarıyo kesinlikle tavsiye ederim eğer ağdayı küçük parçalar halinde kullanmazsan sarkar epilatörle hiç olmaz ama ameliyat eldivenini kullanabilirsin inşallah sende bnde şu sakallardan kurtuluruz

Ya birşey soracağım. Alt trafı nasıl hallediyorsunuz kızlar ya ağdayla falan vajina kısmına kadar tüy var oraları nasıl hallediyorsunuz? Ağdayla sakıncalı değil mi yani çekerken falan yırtılma olur diye korkuyorum Allah korusun. Bir de eldivenle almayı denedim çok acıttı feci halde dayanamadım ya Nasıl aldığınızı söyler misin lütfen bu konuda cidden sorunum var. :26:

lazerden sonra ağda kadar temiz ve güzel bişey yok kızlar. güvendiğiniz daha doğrusu temiz olduğuna inandığınız kuaförünüze gidin. ayda bir gidiyorsunuz zaten 15 dk bile sürmüyor. ve çok rahat ediyosunuz. 24 yaşındayım yaklaşık 7 yıldır falan aldırıyorum muhteşem bir azalma var. okula giderken bilmediğimden hep jilet ve tuy dökücü kullanmıştım ve sakal gibi olmuşlardı. şimdi inanamazsınız tüy gibiler ve seyrekleştiler. şiddetle tavsiyeederim.

ben de bi güzellik merkezine gidiyorum 3.cüye ağda yaptırdığım halde azalma ve ıncelme oldu kesinlikle tavsiye ederimm..hem uzun süre çıkmıyor..

bence de ağda yapın. kesinlikle. şimdi daha yeni yaptığınız için çok acıyor olabilir ama sonra alışıyorsunuz zaten.

Aah canııııım kıyamam aynı ben senelerdir bu dert olmuştu bana 22 yaşındayım evliyim çocugum var.orta okulda arkadaşımın tavsiyesiyle jiletle almıştım permatikle annemden habersizo çok kızardı acıtıyo diye alıyodum permatikle.. bir kolayıma geldi evlenirken ağda olayım dedim yok anacım olmadı evlendim hamileyken bari ağdaya geçimdedim eh olmadı ama eldiven oldu sonra doğum yaptım dikişler oldu alamadım..5 6 ay önce ağdacıyla tanıştım..ben 1.5 saatte eldivenle alırken oramı kadın 2 dk sürmedi bile alması.ve anormal derecede acımamıştı şaşırdım..ben alayım elli lirayıda biriktiririrm dedim anam ne alması batık yaptım yarısı kaldı öff dedim lanett gitsin veririmparasını olur biter.. ama şuan paraya ihtiyacım var ve biriktirmem lazımeh azim yaptım gittim SESU nun sirli portakallı ağdasını aldım ağdacının kullandığı gibi yastık kılıfımı heba eetim ağdam için şimdilik yarım saat almakla cebelleştim ama okadar çoğalmıştıki çekiyorum derimle birlikte geliyo bide acıyoki sorma alamıyodum zaten..sonra nedense ağdacının yaptıkları aklıma gelmişti o nasıl yapıyordu:44:tamam buldum dedim işin formülü başkaymııııış ağdacımın yaptığı gibi yaptım allahımmmmm şuan terrrtemizim ve hiç acımadı her işin bir ince detayı varmış kızlar ve ben bu işide çözdüm gelsin ağda paralarım kumbaramaaaaaaa

Ben bi kere yaptırdım,gözlerimden yaş geldi bi daha da yaptırmadım 15 senedir jilete devam çok ta memnunum
eşim bile şikayetçi değil sıhhatler olsun süper olmuş der
yaptım mı tam sinekkaydı yaparım zaten yumuşacık olur 2 günde 1 duşumu alıyorum o arada cırt cırt 2 dk.da tertemiz..
Ağda gerçekten sarkıtır kızlar,sarkıtmak istemem şeyimi

Son düzenleme:
kız permatikle alınca bir çoğalıyo yanlara doğru kendinden geçiyo salkım salkım genişliyo resmen ben ağdadan çok memnundum zaten 1 ay temiz geziyodum şimdii kendim alabiliyorum çok mutluyumsarkma işine gelince küşük parçalarla alındımı sarkma yapmıyor ve birkerede alabilmeniz lazım birkaçkere aynı yere ağda vurunca ozaman şişiyor...ağdanın sıvı olması gerekir biraz çamsakızı gibi oldumu çekerken kıllar gelmez ve deriniz şişer sonra..

kız permatikle alınca bir çoğalıyo yanlara doğru kendinden geçiyo salkım salkım genişliyo resmen ben ağdadan çok memnundum zaten 1 ay temiz geziyodum şimdii kendim alabiliyorum çok mutluyumsarkma işine gelince küşük parçalarla alındımı sarkma yapmıyor ve birkerede alabilmeniz lazım birkaçkere aynı yere ağda vurunca ozaman şişiyor...ağdanın sıvı olması gerekir biraz çamsakızı gibi oldumu çekerken kıllar gelmez ve deriniz şişer sonra..

selam kızlar bugünlerde bende bu ağda işine merak sardım. Eskiden jiletle alıyordum, sonra eldivene alıştırdırdım, yarım satta alıyorum. 1 ay rahat oluyor, kökten aldığım ve sürekli aldığım için azalma oldu, ve çok acıda duymuyorum. ama şimdi hamileyim, göbekten dolayı zor oluyor, kuaföre gidemem. Ağda yapmak istiyorum kendim ama o hazır ağda bantları nasıl kullanılıyor yapılıyor, püf noktaları nelerdir bilmiyorum. Ağdaya geçmemi tavsiye edermisiniz kızlar.

keşke dahaönce ağdayabaşlamış olsaydın doğumdan hemen sonra ağda tavsiye etmiyorlar dikişler felan:44:

Bende jiletle alıyordum.Daha sonra bu siteden emlayı öğrendim.Tabi o zamanlar fiyatı şimdiye göre ucuzdu.Her ay bir kere kıydım 30 lirama gittim aldım emlayı.5-6 ay öyle öyle uyuşturup makineyle aldım genital bölgeyi.Sonra baktım kıllar seyrelmeye başladı.Hem de geç çıkıyorlardı.Tenhada kıstırdığım zayıf ve az sayıdaki kılı başladım almaya.Artık emla kullanmıyorum ya makineyle ya da alabildiğim kadar ağdayla alıyorum.Ağdayı pek beceremiyorum o bölgede.Yapanlara hayranım.Makineyle kolayıma geliyor.Tabi daldırmıyorum bacaklarımdaki gibi ama olsun.Azcık azcık kurtuluyorum ya önemli olan o zaten:82:
Artık ağdadan falan çok sıkıldım.Bir ömür böyle geçmez ya.Cesaretimi toplayıp bir an önce iğneliye gitmem lazım.Kıllardan bir kurtulayım bu siteye sayfa sayfa demeç vereceğim

Son düzenleme:
ayyy kızlaaaaarrrrrr.. öncesen butun genıtaldekı agda deneyımlerını okur acayıp hayran kalırdım yaklasık 10 yıldır jıletle alıyordum tahmın edın nası bı kok var. kac kere denedım agda denedım eldıven denedım epılator cıhazı denedım hıc tamamını almamıstım kac sefer kanamasından dolayı aglamıstım. bugun ılk defa kafaya koydum ve hepsını aldım. hem de epılator aletı ıle aldım. bu kadar rahatlık olamazmıs. bundan sonra da cok fazla uzatmadan koku kuvvetlenmeden hemen almayı dusunuyorum. baslayamayanlara da önerı vereyım. almaya basladıktan sonra bellı bı sure sonra o bolge uyusuyor ve o zaman yorulsanız da bırakmayın devam edın hemen bıtıverıyor ara verınce hep aynı ılk defasındakı acıyı hıssedıyorsunuz. bugun cok mesudum. yasasın tertemız gunler

Ya ben dayanamıyorum cidden, çok feci acıtıyor. Üst tarf neysede alta indikçe girişe doğru çok kötü acıtıyor eldivenle. Bende jiletle alıyorum ama nasıl alıyorm bide bana sorun sadece üstü bide birack aşasını :78: ama girişe kdr gitmiyorum korkuyorum keserim falan diye Ama bu böle gitmezki ya ben bu konuda çok takıntılıyımdır. Bekarım ama evlendikten sonra jilete falan devam etmem böyle yani. Koltukaltımıda alamıyorum ağdayla kuaföre de gitmek istemiyorum çok çaresizim ya Önerebileceğiniz birşey yok mu ya? uyuşturuyor musunuz? Ağdayla nasıl alıyorsunuz? :26:

offf çok sinirim bozuldu bıktım yemin ediorm şimdiye kadar jilet yada tüy dökücü blmem ne kullanıodum ağda aldm yok yapamadım çok canım acıo emla krem aldm 2 kere denedm uyuşmuyo ya aynı acıyı hissediorm çok moralim bozuldu napcam bilmiorm kuaföre gitmekte işkence gibi alışık deilimki bu kıl tüy meselesi öldürcek beni taktım kafaya

doğuma nasıl hazırlanıyorsunuz bıkını bolgesi için? ben ilk doğumumda jılet yaptım ama her gün jilet vurunca doğum anı gelene kadar hazır bulunayım diye yara oldu kızardı alınmaz oldu. doğumum uzun sürünce resmen uzamıştı kıllarım çok utandım. en iyisi ağda. ama hijyene takılıyorum. kendim yapmaya çalışamam çünü karnımdan orayı göremiyorum ki? kuaföre gitmem lazım. her türlü insan geliyor oralarada siz doğumdan önce kuaförde aldırdınız mı bayanlar?

benımde cok acıdı tabıkı ılk alısım jıletten sonra. o kadar kastım kı kendımı bugun her tarafım agrıyo. ben basladım normal ustten cok acıyınca o tarafı bıraktım alt taraftan basladım orası cok acıyınca ustten devam ettım öle öle bitti. bı orda yanlar cok acıdı gerısı katlanılabılır sevıyedeydı.bu sekılde aldıkca azalacak ve cok koklu olmayacagı ıcın hem cabuk bıtecek hem de bu kadar acımayacak. bı de zamanlma da cok onemlı. adete yakın donemde almaya kalkmayın hem cok acıo hem hemen uzuo. en ıısı adet bıtımınde hemen. buz torbası kullanabılırsınız cok acırsa dondurursanız o bolgeyı fazla hıssetmezsınız ya da benım gıbı epılatorle yavas yavas alırsınız deneyımı olmayanlar ıcın o bolgede dırek agda onermıorum zor olur.

ankarada onerebılecegınız kalıtelı hıjyenık bı kuafor var mı hem agda hem de kas alımı ıcın:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…