Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sesu, çok can yakıyor. Vi-Vet, var mesela pudralı olanı güzel. Daha az yakıyor canını. Başka bir marka kullanmadım.
kızlar bende evlenene kadar hep jiletle aldım, okuldu yurttu derken diğer şeylere fırsat olmadı. Yapan kızlara da hayrandım hep.
ama kına gecesinden önce gidip tüm vücudumu aldırdım ama genital bölge hariç.
hem evliliğin getirdiği rahatlıkla hem de artık bir yerden başlama düşüncesiyle kuaförcuye gidip aldırmaya karar verdim. kız almaya başladı ama ben kendimden geçtim, alt tarafı aldırmadan çıktım artık.
geçen gün de marketten kendim aldım sir ağdayı ve denedim, tamamen boşuna uğraş..üstelik elimden de çıkmıyor yapış yapış. epilasyon aletiyle devam ettim sonra ama kesin kararlıyım kuaföre gideceğim bundan sonra.en azından kısa sürede olup bitiyor.
KUAFÖRCUYE ne demek ya????? Kendimi esefle kınıyorum!!!
Canım alt tarafı ağdayla alamıyorsan ameliyat eldiveniyle almayı dene. Buz koy ya da bişeyle uyuştur hızlıca al. şahsen evli olsam çok takıntı yapardım ben bunu Utanırdım yani kocama gösteremezdim işim bitene kdr rahat olmazdım. Pürüzsüz olsun isterdim Yani dediğim gibi canım ameliyat eldiveni dene bide olmadı git bi ağdacıya sık dişinikızlar bende evlenene kadar hep jiletle aldım, okuldu yurttu derken diğer şeylere fırsat olmadı. Yapan kızlara da hayrandım hep.
ama kına gecesinden önce gidip tüm vücudumu aldırdım ama genital bölge hariç.
hem evliliğin getirdiği rahatlıkla hem de artık bir yerden başlama düşüncesiyle kuaförcuye gidip aldırmaya karar verdim. kız almaya başladı ama ben kendimden geçtim, alt tarafı aldırmadan çıktım artık.
geçen gün de marketten kendim aldım sir ağdayı ve denedim, tamamen boşuna uğraş..üstelik elimden de çıkmıyor yapış yapış. epilasyon aletiyle devam ettim sonra ama kesin kararlıyım kuaföre gideceğim bundan sonra.en azından kısa sürede olup bitiyor.
ben hazir agda almiyorum agdayi kendim evde yapiyorum cok guzel oluyor
ben hazir agda almiyorum agdayi kendim evde yapiyorum cok guzel oluyor
sağol tatlım özel msj atamıyorum :) denicem yapablirsem