Genital bölge kıllarını ağda ile alma denyimim

32 yaşındayım yaklaşık 10 senedir ağda yaptırıyorum. ilk zamanlar acıdan ağlardım, sakinleştirici alırdım falan şimdi alıştım, hep aynı ağdacı alıyor o da bana alıştı tüğler o kadar azaldıki 5 dakkada bitiyor ve 1 ay tertemiz. biraz sabır lazım galiba. cesaret edebilirsem lazer epilasyonla bu çileyi toptan bitirmek istiyorum...

bende ilk defa ağda ile alacağım birkaç defa ağda aldım ama kullanamadım hangi ağdayı tavsiye edersiniz:97:

Sesu, çok can yakıyor. Vi-Vet, var mesela pudralı olanı güzel. Daha az yakıyor canını. Başka bir marka kullanmadım.

kızlar bende evlenene kadar hep jiletle aldım, okuldu yurttu derken diğer şeylere fırsat olmadı. Yapan kızlara da hayrandım hep.

ama kına gecesinden önce gidip tüm vücudumu aldırdım ama genital bölge hariç.

hem evliliğin getirdiği rahatlıkla hem de artık bir yerden başlama düşüncesiyle kuaförcuye gidip aldırmaya karar verdim. kız almaya başladı ama ben kendimden geçtim, alt tarafı aldırmadan çıktım artık.

geçen gün de marketten kendim aldım sir ağdayı ve denedim, tamamen boşuna uğraş..üstelik elimden de çıkmıyor yapış yapış. epilasyon aletiyle devam ettim sonra ama kesin kararlıyım kuaföre gideceğim bundan sonra.en azından kısa sürede olup bitiyor.

KUAFÖRCUYE ne demek ya????? Kendimi esefle kınıyorum!!!

Canım alt tarafı ağdayla alamıyorsan ameliyat eldiveniyle almayı dene. Buz koy ya da bişeyle uyuştur hızlıca al. şahsen evli olsam çok takıntı yapardım ben bunu Utanırdım yani kocama gösteremezdim işim bitene kdr rahat olmazdım. Pürüzsüz olsun isterdim Yani dediğim gibi canım ameliyat eldiveni dene bide olmadı git bi ağdacıya sık dişini

ben de senelerce jilet kullandım ama 2 yıldır düzenli ağdaya gidiyorum kuaföre. kendim deneyeyim ddedim kaç kere bütün aletleri aldım ama yok anacım bir türlü olmuyo. geçen hafta yapmaya çalıştım ama nerde hata yapıyorum anlamıyorum.ılık ağdayı ısıttım ağda beziyle çekiyorum ama orda kalıyo lanet ağdaeldivene dayanamadım tavuk yolar gibi tek tekepilasyon aleti sayesinde bacaklarım zaten batık batık oldu bir kaç kere de onla denedim ama bana göre değil hiç.en iyisi kuaför valla. 10 dk da hallediyor ama benim o bölgem çok çabuh tahriş oluyor.kuaförüm nazik davransa da yara oluyor muhakkak.ama ben hala ağlıyorum ağdada

bende hep jiletle alıodum daha sonra bi kaç kez eldivenle aldım ancak cıkarken ufak ufak sivilceler cıkıo acıyo iltihap gibi o yüzden artık almıorum.ben paket halinde hazır sir agdalar var ya onu kullanıorum bim den alıorum cok memnunm cokta uygun fiyatı öyle çam sakızı agda gibi filanda acıtmıo gerçi bende altlar da henüz tertemz bir başarya ulaşmş deglm bu arada ara ara zamanım olmadı mı jiletle alıodum ama bi kuaför arkdsm dedi agda ile yaptktan sonra jilet vurmak daha cok acımasına ve kılların sertleşmesne sebep oluoms

mevzu ağda faciası
9 yıl jiletten sonra bu böyle olmaz diyerek başladım ki erkek suratından hiç bir farkı kalmımış yukarı ve yanlara iyice yayılmaya başlamıştı. ilk önce makineyle aldım ama inanın acısından kıvranarak 2 saatte falan alabiliyordum (eğer makineyle deneyecekseniz tüylerin ancak makineye gelecek kadar kısa olmasına öze gösterin yüy uzadıkça acısı artıyor). sonra çamsakızı kullanmaya başladım emin olun ağdayla almak makineyle almaktan daha kolay tek tek her kılın acısını hissetmektense onu bir defada çekiyorsun. zamanla kökler zayıfladıkça ağda çocuk oyuncağına dönüyor. emla krem aldım denedim ama kökler çok derinde olduğundan hiç bir faydasını görmedim boşa para vermiş oldum. ilk zamanlar alt tarafı alamıyordum üstler ağda dudaklar jiler devam ettim bir süre, hamileyken bir gün gözümü karartıp aşağıya da ağda bandı yapıştırdım zor oldu ama başardım ve o günden sonra jileti çöpe attım hamileliğim süresince kuaföre gitmek için cesaretimi hiç toplayamadım ayna karşısında cebelleştim. şimdi kartuş ağdayla alıyorum inanılmaz kolay oluyor ama aşağıya küçük kesilmiş ağda bandı kullanıyorum hala, rolonlar oraya rahat sürülmüyor. sarkme meselesine gelince o iki ağdada sarkacak değil 50 yaşından sonra zaten her yerimiz sarkacak.
azmin elinden hiç bir şey kurtulmuyor, gözü karartıp başlamak lazım. benim tavsiyem utanıp sıkılmayı bırakıp bir kaç ay ağdacıya gitmeniz, kendiniz acıyor diye korka korka çekeceğinizden saatler sürecek "tüy operasyonu" ağdacının acımasız ellerinde 15 dakika alacak. kökler zayıfladıktan sonra gerisini siz rahatça halledersiniz.
allah hepinize kolaylık versin

annem tutturuyo kuaföre git ağda için diye ama utanıyorum. Açamam yani imkansız Bi de acıyo mu şimdi gitsem çığlık falan atarım

Ankara'da temiz bir yer arayanlar için kendi gittiğim yeri önerebilirim beşevlerde küçük temiz bir yer. Ben de hiç yaptıramam sanıyordum ki genelde de kendim yaparım zaten. tüm kol tüm bacak genital ve yüz bölgesini (bıyık+elmacık kemiklerimin üstü) her yeri sirle alıyorum ben. genelde ayrı ayrı alırım ay içinde farklı tarihlerde ama bazen öyle oluyor ki hepsinin birden alınması gerekiyor. e o zaman evde saatler lazım tek banyolu ve kalabalık bir evde bir de çalışan birisi için bunu başarmak zor. cumartesi öğlen iş çıkışı uğruyorum mesela yarım saatte bitiriyor. Eli hafif ve düzgün bir bayan. ben 45 veriyorum ama öğrencilere indirim yapıyorlarmış baştan pazarlık yapabilirsiniz
Ben 28 yaşındayım 15 seneye yakın ben de jilet-krem kullandım. zaten esmerim iyice güçlendi çatal çatal oldu. sonra ağdaya geçmeye karar verdim kendim pek beceremedim. her yeri aldım da orası ölüm gibiydi gerçekten olmadı. utana sıkıla gittim kuaföre.kuaför alışkanlığım da yoktur aslında ama şehir fırsatının kuponunu almıştım çok ucuzdu bu da bana motivasyon oldu. benim ağrıya fazla hassasiyetim yoktur. Ağdaci da maşşallah iyi dayandın dedi. Ama pudralar filan kullandı. ilk sefer böyle oldu ama sonra hiç öyle olmuyor inanın bir kerelik dişinizi sıkın derim.etkisini gördüm kökleri inceltti.şimdi yaklaşık 10 aylık bi süredir sirden başka hiç birşey kullanmadım bazen kendim becerebildiğim kadar alıyorum. denk geldikçe ağdacıya gidiyorum. -bi de başka bi topik var ordaki tarihleri kullanmaya çalışıyorum denk gelmezse de adetimin bittiği gün alıyorum-en son çarşamda günü ağda yaptım su anda çıkan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…