genital bölge için ağda sonrası ne yapıyorsunuz ?

pnrarsln

güneşe aşık . . .
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
1.217
4
66
Diğer
ben backlarım koltukaltım ve genital bölge için yıllardır ağda kullnıyorum
artık azalsı 1.5 ayda bir alıyorum
sorunum şu genital bölgem pürüzsüz bi görüntü olmuyor sivilce oluyor ve çok fazla yara oluyor ve karratı oluyor bi ara ağdayı bile bırakmayı düşündüm ama diğer yöntemler daha kötü
başka bi yerimde olmuyor bu sorun sizce ne yapmalıyım siz ağda sonrası ne yapıyorsunuz
şimdiden teşekürler

bepanthene plusın prospektüsünde vajina bölgesinde kullanmayın diye uyarı var kızlar haberiniz olsun...

bide bna ağda yapan kadın sölemşti müştrlernden bri sürmüş bepanthene kızarık lekeler brakmş

bepanten sürme sakın canım daha kötü yaparsın birde genital bölge için zararlı 2 ürün öneririm sana stopingrow kıl dönmsi ve batık spreyi yada tend skin losyon bu ikiside ağdadadan sonra kullan hem baık yapmaz hemde 1 ay içinde pamuk gibi olue bakimli ol mak co m diye bir sitede ikiside var.

teşekür edrim canım siteye bakayım bi

Kantaron yağı sürmeni tavsiye ederim,ben bıyık bölgesine sir yapıyorum ardından kantaron yağı sürüyorum,

Tahriş kızarıklık falan ne varsa alıyo,çok iyi geliyo,

Sivilce falan da olmuyo,

Önceden normal ağda yağı sürerdim bi hafta tahriş iziyle dolaşırdım,

Şimdi sabaha bişey kalmıyo,ne tahriş ne iz ne de sivilce...
boshayallersmile

teşekür ederim canım bütün tavsiyeleri deneyicem çok rahatsız oluyorum çünkü

bendede cok batik oluyor canim su sitenin adina tam yazarmisin bulamadm. ve o tend skin losyon 114 euro bu kadar pahalimi??? hangisi iyi stopingrow mu tend skin mi??? ikisini bi aradami kullaniyosun sen?

canim ben stopingrow kullanıyorum tend skin kullanıp memnun kalan arkadaşalrda var yok canım bu dediğim sitede fiyatları çok uygun stopingrow 38 tl tend skin 59 tl site ismi bakimli ol mak. co m yaz google çıkar site bana çok iyi geldi

lazer epilasyondan sonra bepanten plus sürülmesi öneriliyor. genital bölgeye de sürülebilir, bir sakıncası yok

canım ben ağda yapmıyorum sarkma olur diyorlar...eldivenle alıyorum hem acımıyor hem pürüssüz oluyor ve heryeri aldıktan sonra dove sabunuyla ılık suyla yıkıyorum peşine bebek pudrası sürüyorum harika oluyor bebek gibi aynı karartı vardı o da gitti şükür az kaldı..

tamam canim ben mak.com anladm yazin bölük bölük ciktida. bakimliolmak tamam simdi anladm sagol

bişey değil canım çok güzel bir site sir ağda üzerine herşey var sir ağdada en iyi marka depilissima ama depilissimayı heryerde bulamaıyorsun ben xlarge sir ağda seti almıştım

depillisima bnde bulamıyorum sesu sir ağda olanı kullnıyorum o çok güzl ya hem çok geç çıkarıyo 1.5 -2 ayda bi alıyorum ben bacaklarımı

Kuaförüm önerdi hiç bişi sürme sadece saf zeytinyağı dedi bende onu kullanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…