• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

genital bölge enfeksiyonuna yakalanmamak için ne yapmak gerek?

kurabiye...

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2009
124
1
96
İstanbul
1 yıldır evliyim ve bin pişman oldum şu mikroplar yüzünden sürekli sancılanıyorum tedavi 1 kere gördüm geçmedi malum şikayetler ne yapmam gerekiyo acaba tekrarlamaması için...eyvahedigeldismile

hergün bıraz hacı sakır sabunu kes 1cm felan onu soguk suyla seyıne sür yıka ıyıce
baska hıcbı sampuan felan kullanma yıkamak ıcın.. ayrıca sıcak suda kullanma daha cok mıkrop yapar. soguk suyla dedıgım gıbı yıka hıcbısey kalmıyo vAlla

sabun kısırlık yapıyor diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum

sabun kısırlık yapıyor diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum

yok artık :/
böyle bişey neden kısırlık yapsın ki!

ama sabun kullanmak zararlı. oranın ph dengesini bozabılır, mantar olabılırsınız.
özel genital bölge için ürünler var, onları kullanabılırsın sanırım.

1 yıldır evliyim ve bin pişman oldum şu mikroplar yüzünden sürekli sancılanıyorum tedavi 1 kere gördüm geçmedi malum şikayetler ne yapmam gerekiyo acaba tekrarlamaması için...eyvahedigeldismile

Sancılanıyorum derken Sistit mi acaba? Yeni evlilerin genel kâbusudur. Eğer öyleyse biraz dikkat ederek bunu tam başlamadan önleyebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar a.s.sabun yöntemini denedim ama sabunla yıkamakmı kastedilen yoksa hazneye mi konuluyo fitil gibi onu anlamadım :uhm:yıkıyorum sadece daha iyiyim sancı sürekli var ,işte geçmiyo uzun bi süre antibiyotik kullandım sistit ise eğer geçmeliydi ama dediğiniz gibi olabilir yinede bağışıklık kazanmış olabilir bakteriler doktora gitmeliyim hemen kadınların ne çekilmez çilesi bu hastalıklar ya Allah yardımcımız olsun çok sağolun binlerce teşekkürler.kaydirigubbakcemile5

sabunla yıkamak canım soguk suyla... gecmıs olsun antıbıyotık yuzundendır muhtemelen

Back