Genital bolge carpma

Doktora gidin bozulmuşsa iett ye dava açın maddi manevi tazminat davası. Ama olayı aklımda canlandıramadım bu kızlık zarı dedigimiz şey içerde şimdi engelli bariyeri sivri degil ki bacağına çarpmıştır yani ordan içeri cks beynim eror verdi üzgünüm.

Belki Size saçma gedebilir ama suan boyleysem o zaman kimbilir napardim bilemiyorum.:/ arkadaşım "aslında doktora inaniyorsun bilinç altında inanmasaydin asıl seni dusunemiyorum "dedi.psikolojim in bozuldugunun farkındayım annem bile Doktor senin babanın çocuğumu neyse onu söyler. Kansere bile direk yüzüne söyleniyor dedi.ama dedim ya takıntım olmuş galiba:/

Iste kilit nokta bu aslinda, hicbir islevi olmayan biseyin artik vucudunda olmamasi seni neden bu kadar korkutuyor, ki geri donusu de yokken.
Ya bozulduysa? eee nolucak diktirecek misin? kulak zari degil ki bu, yirtildi diye bir organin islevini yitirsin? evlenince kan gelmeyecek, gelmesin zaten en ozel gecesinde kim aci cekmek kan görmek ister? ya evlendiğin erkek kan gormedi diye seni terkederse, e o zaman da 2 damla kana senden çok deger verecek bir adamla zaten evlenme.
Troll musun degil misin bilmiyorum ama bu burda acilan milyonuncu konu ve gercekten aklimin almadigi tek konu tipi bu...

Kusura bakma da girmediyse bişey olmamıştır merak etme ayrıca zar zarar görse ne olacak sağlığına odaklan

ağır kaldırma zıplama mı o_O annenin seni niye 3 doktor dolandırdığı belli oldu.
ana kız bir modelsiniz..

Annemin isteği üzerine gitmedim ki. O zaten 1 dr a gittin tamam dedi.3 doktora gittim emin olmak için. He Öyleyiz tovbe!. Arkadas doğru düzgün moral verici cevap hiç mi gelmez hep bir kinayeli

Yahu ben içten gelen kandan bahsediyorum ey Allahım buranin böyle dalgalı olduğunu bilmiyordum!!
Boşver sen önemseme onları ^^ kızlık zarı uzmanı hepsi .
Bir sürü araştırma yaptılar nasıl bozulur ne şekildedir zedelenme nedir hepsini biliyorlar . Hepsini incelediler :D
Geçmiş olsun doktora git .

Benim için bekaret önemli değil zaten bakire de değilim ama benim ki çarparak zedelenmisti üstelik çok hafif bi carpmaydi . Neden inanılmaz geliyor ki size ?

Nasıl yani zedelenmis ti? Poff kimi içerde diyo kimi uçta diyo kimi darbe sonucu olur diyo olmaz diyo .neyse benim Psikoloji bozulmuş doktora inanmaliyim.

Nasıl yani zedelenmis ti? Poff kimi içerde diyo kimi uçta diyo kimi darbe sonucu olur diyo olmaz diyo .neyse benim Psikoloji bozulmuş doktora inanmaliyim.
Yani kanama olmuştu .
Hatta ben de kızlık zarı yırtıldi sanmıştım ama ilişkiye girince normal kanama da oldu . Demek ki o zaman zedelendigi için kanamisti

Annemin isteği üzerine gitmedim ki. O zaten 1 dr a gittin tamam dedi.3 doktora gittim emin olmak için. He Öyleyiz tovbe!. Arkadas doğru düzgün moral verici cevap hiç mi gelmez hep bir kinayeli

kinaye yoktu..
anneniz sizin aklınıza uyup 3 doktor doşaltıysada durum normal değil..
kadın doğumcu yerine takıntılarınıza çözüm bulabilecek bir doktora gitmenize yardımcı olması gerekirdi..

Annemin isteği üzerine gitmedim ki. Kendim 3 doktora gittim emin olmak için. He Öyleyiz tovbe!. Arkadas doğru düzgün moral verici cevap hiç mi gelmez hep bir kinayeli

Buradaki kadınların hepsi kadın doğum uzmanı mı sence?:110:

Uzaktan öyle mi duruyorlar?:eek:
Dur bi bakayım... :duduk:YooooEn Büyük KK

Vardır muhakkak ama burada özellikle bu konuda çokta düzgün cevap bekleme...:KK12:

Ya bahsettiğin yer vites kolu değil bişey değil. .. :işsiz:
Topu topu bacagimiz çarpar.:işsiz:
Yada bilemedim genital üst bölge!:KK11:
İçi değil...
Bak içine girene kadar...:işsiz:
Pantolon geçecek
Çamaşır geçecek
Varsa günlük pedi geçecek

Dokuz kat tat gibi yani...:KK50:

Ya bu kadar büyük kaza olsa akşam haberlerine çıkar. ..o_O
Bakıyorum yok öyle haber...
Metro kazasında dahi böyle şey duymadım:KK47:

Git bi kadın doğum uzmanına...:KK15:
Git bi terapiste:anne:

Boşver sen önemseme onları ^^ kızlık zarı uzmanı hepsi .
Bir sürü araştırma yaptılar nasıl bozulur ne şekildedir zedelenme nedir hepsini biliyorlar . Hepsini incelediler :KK70:
Geçmiş olsun doktora git .

araştırma yapıp uzman olaya gerek yok zira konu sahibesi 3 doktora gitmiş ..
gerçi sizde doktora git demişsiniz .. gitmiş yani başka öneriniz varsa onu yazın madem..

Arkadaşım burda cevap aramana ne gerek var... Zaten Dr a gitmişsin bişi yok demiş.

Ki çoğu yorumda da söylendiği gibi bu şekilde kızlık zarının yırtılması mümkün değil.

Oldu olacak yeni bir konu aç; Dr muayene ederken zarım yırtılmış mıdır falan diye...

Kızlık zarı kimilerinin tüm hayatı malesef. Konu sahibinin annesi bile kızını bu hastalıklı düşünceleri empoze ederek büyütmüş. Zıplama, ağır kaldırma, aman kızlığa zeval gelmesin. Ya düşünüyorum da, aslında ne kadar acınası, ne kadar iğrenç bir şey bu. Kızlık zarını kaybedeceğine öl daha iyi zihniyeti. Evlendikleri adamlar da kan gelmedi diye kapıya koyacak tipler olduğu için korku boyu büyük.
Konu sahibi kafasını çarpsaydı yeminle diyorum " ya beynime hasar geldiyse" demezdi. Ama konu kızlık zarıysa akan sular durur. Çünkü o en önemli parçamız, hazinemiz, hayatımızın merkezi.

araştırma yapıp uzman olaya gerek yok zira konu sahibesi 3 doktora gitmiş ..
gerçi sizde doktora git demişsiniz .. gitmiş yani başka öneriniz varsa onu yazın madem..
Başka önerim var.
İnanmayan konuya yazmasın .
Asla bozulmaz öyle zedelenmez , he he bizi kandirma vs. demesin . Bilir kişi değilse ?
Benim zedelenmisti kanamam da olmuştu .
Nasıl güzel öneri değil mi ?

Kızlık zarı kimilerinin tüm hayatı malesef. Konu sahibinin annesi bile kızını bu hastalıklı düşünceleri empoze ederek büyütmüş. Zıplama, ağır kaldırma, aman kızlığa zeval gelmesin. Ya düşünüyorum da, aslında ne kadar acınası, ne kadar iğrenç bir şey bu. Kızlık zarını kaybedeceğine öl daha iyi zihniyeti. Evlendikleri adamlar da kan gelmedi diye kapıya koyacak tipler olduğu için korku boyu büyük.
Konu sahibi kafasını çarpsaydı yeminle diyorum " ya beynime hasar geldiyse" demezdi. Ama konu kızlık zarıysa akan sular durur. Çünkü o en önemli parçamız, hazinemiz, hayatımızın merkezi.
Sana hayranım :KK200:

Başka önerim var.
İnanmayan konuya yazmasın .
Asla bozulmaz öyle zedelenmez , he he bizi kandirma vs. demesin . Bilir kişi değilse ?
Benim zedelenmisti kanamam da olmuştu .
Nasıl güzel öneri değil mi ?

okuduğunuzu anlamakta güçlük çektiğinizi görüyorum..
3 doktora gitmiş ve bozulmamış yerinde duruyor demişler..
sizinkinin zedelenmiş olması değil konu sizde olmuş olabilir ama konu sahibinde olmamış ( bilir kişi onaylı)
ha siz doktorlarda bu işi bilmiyor baktığını göremiyor diyorsanız haklısınız ne diyim..

Back