Genital bolge carpma

Derdini anliyorum sayin C Cvparayan . Zar senin icin önemli ve carpma sonucu kanama oldugu icin panikledin.
Doktor hersey yolunda demis, bence artik "takinti" haline getirmenin bi anlami yok.

Ben orami hic bir yere carpmadigim halde kanamadi ilk sevismede, sevdigim adam karsima gecip "sen biriyle mi birlikte oldun benden önce" de demedi.

Bir hemcinsin olarak sana bir tavsiye: sadece kizlik zarinla ilgilenen adamla evlenme rica ediyorum.
Bir kadin olarak seni degerli yapan sey o zar degil. Lütfen bunu anla ve kendini sev.

okuduğunuzu anlamakta güçlük çektiğinizi görüyorum..
3 doktora gitmiş ve bozulmamış yerinde duruyor demişler..
sizinkinin zedelenmiş olması değil konu sizde olmuş olabilir ama konu sahibinde olmamış ( bilir kişi onaylı)
ha siz doktorlarda bu işi bilmiyor baktığını göremiyor diyorsanız haklısınız ne diyim..
Yok ben okudugumu anliyorum da sizde de cümleler arasında bağ kurma sıkıntısı olabilir . Bütün olarak kavrama noktasinda yani.
Ben hangi yorumlara cevap verdiğimi söylüyorum ısrarla 2. Kez konu sahibi doktora gitmiş diyorsun .
Konu sahibinin doktora gitmiş olmasi asla bozulmaz bizi kandırma yorumlarını haklı mı çıkarıyor ? Ben konu sahibine kesin zedelendi mi diyorum ?
Kıza demişler ki vites topuzuna dikkat et vs. Bel altı vurulmuş .
Kız da burası ne kadar dalga geçilen bir yer demiş
Ben de boşver onları her konuda uzmanlar demişim .
Tekrar tekrar anlatayim mi ?
Bu sefer parçalar oturdu mu ?

Başka önerim var.
İnanmayan konuya yazmasın .
Asla bozulmaz öyle zedelenmez , he he bizi kandirma vs. demesin . Bilir kişi değilse ?
Benim zedelenmisti kanamam da olmuştu .
Nasıl güzel öneri değil mi ?

Bilirkişi sen misin ?!
Konu aç ... Senin konuna da yorum yazalım
Arkadaşin adına olmasın mümkünse...

Nasıl öneri?

okuduğunuzu anlamakta güçlük çektiğinizi görüyorum..
3 doktora gitmiş ve bozulmamış yerinde duruyor demişler..
sizinkinin zedelenmiş olması değil konu sizde olmuş olabilir ama konu sahibinde olmamış ( bilir kişi onaylı)
ha siz doktorlarda bu işi bilmiyor baktığını göremiyor diyorsanız haklısınız ne diyim..
Sanırım bilirkişi olarak koca kabul ediliyor. Doktorlar ne bilsin kız sen de yani. Konu sahibinin acilen evlenip kızlık zarına zarar gelmediğinin kocası tarafından onaylanması gerek. :işsiz:

Tamda burda sağda duruyordum çok görünmese dee her iki yandan siyah birsey var sağdaki daha uzun .ben ona carptim .:/[/QUOTE]

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-28-19-53-40-1.png
    Screenshot_2016-10-28-19-53-40-1.png
    355,1 KB · Görüntüleme: 73
Icine demir gibi parca girmemistir.
Ne bileyim batmadigi surece bozulacagini sanmiyorum. siddetli carpip kanama olmus olabilir ama kizlik zarina birsey oldugunu sanmiyorum.
Kizlik zari zaten deliktir. bir cisim girdiginde o biraz daha yirtilir genisler.

Cok dusunmeyin birsey olmamistir.
Cok endiseli iseniz. doktora gidip muane olabilirsiniz. hatta oyle bir durum varsada rapor alabilirsin.

Bilirkişi sen misin ?!
Konu aç ... Senin konuna da yorum yazalım
Arkadaşin adına olmasın mümkünse...

Nasıl öneri?
Ben ne konusu açayım ? Bakire değilim evlenmeden cinsellik yaşıyorum ve bununla bir sorunum yok .bi nisan attım şu an konuştuğum biri var onlar ve annemler dahil ailem biliyor bekarete bakisimi ve bakire olmadığımı . Ne konu açmami istersin ?

Yok ben okudugumu anliyorum da sizde de cümleler arasında bağ kurma sıkıntısı olabilir . Bütün olarak kavrama noktasinda yani.
Ben hangi yorumlara cevap verdiğimi söylüyorum ısrarla 2. Kez konu sahibi doktora gitmiş diyorsun .
Konu sahibinin doktora gitmiş olmasi asla bozulmaz bizi kandırma yorumlarını haklı mı çıkarıyor ? Ben konu sahibine kesin zedelendi mi diyorum ?

cevap vermeme hakkımı kullanıyorum öğretmenim ..
zira geçen hafta sonu gibi bu hafta sonumu da banlı olarak geçirmek istemiyorum..

şöyle üstten bakıp parmağınızıda salladınız mı yazarken çokta merak ettim gerçi..

.......... mesaj tekrarı.

Tamda burda sağda duruyordum çok görünmese dee her iki yandan siyah birsey var sağdaki daha uzun .ben ona carptim .:/
[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun. Allah daha büyük kazalardan korusun. Doktora gitmişsiniz bir şey yokmuş çok da üzmeyin kendinizi artık.

Tamda burda sağda duruyordum çok görünmese dee her iki yandan siyah birsey var sağdaki daha uzun .ben ona carptim .:/
[/QUOTE]

ilk defa gördüm .. ütü masası gibi duruyor..
siz dediğim gibi destek alın takıntılarınız için.. böyle hayat zor .. 3 doktor ikna edememiş ..

.......... mesaj tekrarı.
Yok sırt üstü uzanarak telden yaziyodum mesajı .
Parmak sallamadim elimde telefon vardı ama şey dedim buradan bi arkadaşıma wattsaptan
" Hahahaha yine kattiyyen öyle bozulmamistir zinhar inanmayizcilar ususmus bak ilk mesaj olmasına da takilacaklar " dedim .
O da dedi ki aman boşver onlar her kızlık zarı olayında öyle =(

Ay neyse sıkıldım yazmaktan . Hadi iyi akşamlar görüşürüz

Çok geçmiş olsun. Allah daha büyük kazalardan korusun. Doktora gitmişsiniz bir şey yokmuş çok da üzmeyin kendinizi artık.[/QUOTE]

Ne bilim taktim :/ zaten doktora inanmamisim takıntılı olduğumun göstergesi. Çok sagol:/

Çok geçmiş olsun. Allah daha büyük kazalardan korusun. Doktora gitmişsiniz bir şey yokmuş çok da üzmeyin kendinizi artık.

Ne bilim taktim :/ zaten doktora inanmamisim takıntılı olduğumun göstergesi. Çok sagol:/[/QUOTE]
Doktor kısmında tam olarak ne oldu .
Doktor bakarak mi muayene etti .

Yok sırt üstü uzanarak telden yaziyodum mesajı .
Parmak sallamadim elimde telefon vardı ama şey dedim buradan bi arkadaşıma wattsaptan
" Hahahaha yine kattiyyen öyle bozulmamistir zinhar inanmayizcilar ususmus bak ilk mesaj olmasına da takilacaklar " dedim .
O da dedi ki aman boşver onlar her kızlık zarı olayında öyle =(

Ay neyse sıkıldım yazmaktan . Hadi iyi akşamlar görüşürüz

ama ısrarla benim yazdığım mesajların dışındaki mesajlar yüzünden bana cevap yazıyorsunuz..
madem kim yazdıysa o mesajları onları alıntılayıp kusun kininizi böylesi daha yakışık alır..

ilk defa gördüm .. ütü masası gibi duruyor..
siz dediğim gibi destek alın takıntılarınız için.. böyle hayat zor .. 3 doktor ikna edememiş ..[/QUOTE]

Ona bakma orda her iki yandan normal otomobiller gibi kemer bağlama yeri var otobüsteki ler uzun işte

benim bir yakınımda dustugu icin kan gelmisti genital bolgeye baskı olmustu dustugu sırada kan geldi ama kızlık zarının bozulmasından degil icerde bir yerin zedelenmesiyle gelmisti kızlık zarıyla alakası yoktu yani

Back