Genital bolge carpma

Sana söyle söylim ilk 1 ay int bakindim psikolojimı bozdum olabilirsin yani çarpmakla ilgili var gibi şeyler okudum hep.annemle 3 doktora gittim tertemiz dediler ama ben hala ya kan gelmezse ilk gece derdindeyim.o kan nerden geldi diyip kendimi yiyorum.dr inanmıyorum hemen nasıl goruyorlar diyorum :/:/

Ben doktorların tertemizsin diyebileceğine inanmıyorum
yada inanmak istemiyorum her neyse,
Hadi dediler diyelim
Onlar söylediği halde ikna olmadın geldin burada konu açtın
ikna edelim diye.
Kafa?

Carptigina emin misin? Gidip ustune oturmus gibi duruyorsun buradan bakinca. Hadi gecmis olsun. Artik sen bir kadinsin. : p Cok onemsedigin "ilk gece" kani da otobuse kismet oldu iyi mi... Kime niyet, kime kismet iste.

Anaokulunda fena bir tekme yemiştim...
Oradan...
Hiç tinlamadim bile
3 gün ağrı oldu
O kafa anneme dahi anlatmamistim
Kan da gelmişti
Ama işte kızlık ne bilmiyorum ya

Neyse evlendim
Kan geldi...
Hiçte umrumda olmamıştı o kadar yıl

Siz yazdikca oy diyorum Allahım bunca yıl taksaydim o yıllar nasıl geçerdi ki...

Hatta arada adet dönemi dışında kan gelince " hu bey kizligim bozuldu " diyorum
" bu kacinciya" diyo :)

Kafayı siyirdim herhalde :)

Anaokulunda fena bir tekme yemiştim...
Oradan...
Hiç tinlamadim bile
3 gün ağrı oldu
O kafa anneme dahi anlatmamistim
Kan da gelmişti
Ama işte kızlık ne bilmiyorum ya

Neyse evlendim
Kan geldi...
Hiçte umrumda olmamıştı o kadar yıl

Siz yazdikca oy diyorum Allahım bunca yıl taksaydim o yıllar nasıl geçerdi ki...

Hatta arada adet dönemi dışında kan gelince " hu bey kizligim bozuldu " diyorum
" bu kacinciya" diyo :)

Kafayı siyirdim herhalde :)

Bunu dalga amaçlı m yazdin diğerleri gibi ?
Ben de çocuk olsaydım duymadığı birseyi Bilmez dim. Çocukluğumdan beri ağır kaldırma kizligin gider ziplama Cart curt larla büyüdüğüm için takıntı haline geldi bende bu olayla birlikte:/

Sana söyle söylim ilk 1 ay int bakindim psikolojimı bozdum olabilirsin yani çarpmakla ilgili var gibi şeyler okudum hep.annemle 3 doktora gittim tertemiz dediler ama ben hala ya kan gelmezse ilk gece derdindeyim.o kan nerden geldi diyip kendimi yiyorum.dr inanmıyorum hemen nasıl goruyorlar diyorum :/:/
Tertemiz mi? İllet oluyorum su lafa da he:duduk:
Zari olmayan kirli o zaman,peki

Back