Genital bolge carpma

oyle kolaylikla bozulmaz o bir kadin dogumcuya gorun genital bolge dudaklari falan yaralanmistir ilk giristikteki yer yaralanmistir kizlik zarins bir sey olmamisdir sen yine kadin dogumcuya git

Bunu dalga amaçlı m yazdin diğerleri gibi ?
Ben de çocuk olsaydım duymadığı birseyi Bilmez dim. Çocukluğumdan beri ağır kaldırma kizligin gider ziplama Cart curt larla büyüdüğüm için takıntı haline geldi bende bu olayla birlikte:/
İvit kizligin gider,geriye erkek kalir bence de
Kacinci sinifsin evladim

Ay yine beni siteden uzaklaştırcaklar diye gerçek düşüncelerimi yazamıom:) insanları gerçek düşüncelerini bile rahatca söyleyebilmekten mahrum bırakılıyoruz heryerde :) neyse canım konu sahibim , kızlık zarı öle bozulcak bişe olaydı , kimsede zar mar kalmazdı.he sen duruma kılıf uydurmaya çalışıosan bilemeiz ama boşuna tedirgin olma,bişe olmaz.ama çok eşeleme , yoksa kendikendine bozarsın mazallah...

Ahaha çok komik bir cevap geldi aklıma ama yazmak uygun düşmez diye içime atıyorum :)

Bozulmaz canım böyle dert etme çok kafana takarsan da bir doktora git

Umarım bizi trollüyorsundur ve gerçek değilsindir. İlk gece kan gelmezse ne yaparmış!

Yok ya o zarın yırtılması için pantolonunu delip geçmiş olması lazım. Dış dudaklar zedelenmiş.

Cok ciddi bisey sorucam, doktor kizlik zarin yirtilmis dese ne yapacaktin? yani bunu bu kadar merak etmenin nedenini, ogrenince neyin değişeceğini merak ediyorum cidden.
Varligini hissetmedigin biseyin yoklugunu neden bu kadar dert edersin ki? benim için zar onemli desen de anlamam, doktor bozuldu zarin deseydi, eeee sonrasi ne olacakti...

Ben de çocuk olsaydım duymadığı birseyi Bilmez dim. Çocukluğumdan beri ağır kaldırma kizligin gider ziplama Cart curt larla büyüdüğüm için takıntı haline geldi bende bu olayla birlikte:/

Bak konu sahibi...
Sana endişe etmemeni
Gerektiren...
Sakın olman için. ..
Telaşlanma diye...
Yorum yazdım...

Keşke dalga gecseydim. (Belki o zaman daha kıymetli olurdum. )

Takıntı haline getirme...
Bunu aileler bilmeden mi yapıyor
Bilerek mi bilmiyorum
Ama...
Sürekli
" bacaklarını ört "
" o pantolonu niye giydin hersey meydanda "
" dokunma oraya"
Diye diye...

Subliminal mesaj veriyoruz belki de...
Herşeyi cinsellik olarak algılıyoruz...
Sonra ne oluyor?
Takıntılı çocuklara sahip oluyoruz...

C Cvparayan

Cok ciddi bisey sorucam, doktor kizlik zarin yirtilmis dese ne yapacaktin? yani bunu bu kadar merak etmenin nedenini, ogrenince neyin değişeceğini merak ediyorum cidden.
Varligini hissetmedigin biseyin yoklugunu neden bu kadar dert edersin ki? benim için zar onemli desen de anlamam, doktor bozuldu zarin deseydi, eeee sonrasi ne olacakti...

Belki Size saçma gedebilir ama suan boyleysem o zaman kimbilir napardim bilemiyorum.:/ arkadaşım "aslında doktora inaniyorsun bilinç altında inanmasaydin asıl seni dusunemiyorum "dedi.psikolojim in bozuldugunun farkındayım annem bile Doktor senin babanın çocuğumu neyse onu söyler. Kansere bile direk yüzüne söyleniyor dedi.ama dedim ya takıntım olmuş galiba:/

Bak konu sahibi...
Sana endişe etmemeni
Gerektiren...
Sakın olman için. ..
Telaşlanma diye...
Yorum yazdım...

Keşke dalga gecseydim. (Belki o zaman daha kıymetli olurdum. )

Takıntı haline getirme...
Bunu aileler bilmeden mi yapıyor
Bilerek mi bilmiyorum
Ama...
Sürekli
" bacaklarını ört "
" o pantolonu niye giydin hersey meydanda "
" dokunma oraya"
Diye diye...

Subliminal mesaj veriyoruz belki de...
Herşeyi cinsellik olarak algılıyoruz...
Sonra ne oluyor?
Takıntılı çocuklara sahip oluyoruz...

C Cvparayan

ağır kaldırma zıplama mı o_O annenin seni niye 3 doktor dolandırdığı belli oldu.
ana kız bir modelsiniz..

Back