- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
İvit kizligin gider,geriye erkek kalir bence deBunu dalga amaçlı m yazdin diğerleri gibi ?
Ben de çocuk olsaydım duymadığı birseyi Bilmez dim. Çocukluğumdan beri ağır kaldırma kizligin gider ziplama Cart curt larla büyüdüğüm için takıntı haline geldi bende bu olayla birlikte:/
Çok güldüm bunaUcuz kurtulmuşsun bence ya vites kolunun üstüne düşseydin?
(Yeni üyelik, ilk konu olmasından yola çıkarak yazdım tşk ederim).
Hahahahahaahahhaah buna çok güldümBen de geçen otobüs ani fren yapınca yukardaki tutunma kolunun üzerinden dönerek ters takla attım
Ahaha çok komik bir cevap geldi aklıma ama yazmak uygun düşmez diye içime atıyorum :)
Bozulmaz canım böyle dert etme çok kafana takarsan da bir doktora git
Bunu dalga amaçlı m yazdin diğerleri gibi ?
Ben de çocuk olsaydım duymadığı birseyi Bilmez dim. Çocukluğumdan beri ağır kaldırma kizligin gider ziplama Cart curt larla büyüdüğüm için takıntı haline geldi bende bu olayla birlikte:/
Cok ciddi bisey sorucam, doktor kizlik zarin yirtilmis dese ne yapacaktin? yani bunu bu kadar merak etmenin nedenini, ogrenince neyin değişeceğini merak ediyorum cidden.
Varligini hissetmedigin biseyin yoklugunu neden bu kadar dert edersin ki? benim için zar onemli desen de anlamam, doktor bozuldu zarin deseydi, eeee sonrasi ne olacakti...
Bak konu sahibi...
Sana endişe etmemeni
Gerektiren...
Sakın olman için. ..
Telaşlanma diye...
Yorum yazdım...
Keşke dalga gecseydim. (Belki o zaman daha kıymetli olurdum. )
Takıntı haline getirme...
Bunu aileler bilmeden mi yapıyor
Bilerek mi bilmiyorum
Ama...
Sürekli
" bacaklarını ört "
" o pantolonu niye giydin hersey meydanda "
" dokunma oraya"
Diye diye...
Subliminal mesaj veriyoruz belki de...
Herşeyi cinsellik olarak algılıyoruz...
Sonra ne oluyor?
Takıntılı çocuklara sahip oluyoruz...
C Cvparayan
Bunu dalga amaçlı m yazdin diğerleri gibi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?