- Konu Sahibi sevval888888
-
bacak için 1 hafta önce,kol altı ve genitali ise 2-3 gün önce jiletle alıp gidiliyor..çok çıkmış olmaması lazımmış o zmaan ışını üstteki kıllara gidermiş..yani azcık falan çıkacakmış..ben ilk gittiğimde onlar kısaltmıştı..ilk yaptırınca çok acıyor.özelliklede kıl dönmesi olan yerler bendede vardı.ama inana şimdi değdi bacaklarımı epilatörle alırdım pötür pötür dururdu şimdi hiç pürüz yok..acı hissettiğinde ağzına sakız al ve dergi falan oku çok iyi oluyor boş durunca kafayıiyice acıya takıyorsun..genitali kremle uyuştuğu için beim hiç acımadı bacağımdaki kıl dönmeleri genitalden daha çok acıdı yani :) 2 ve 3 seansta acı çok olmuyor..ilklerde acı oluyor.uarı canımsende iyi bir sonuç alırsın ..bende kulandıkları alet alex
Konuyu henuz gordum ve verdiginiz bilgiler cok guzel !!
alex en verimli alet sanirim. en kisa zamanda ben de baslayacagim :dance:
arkadaşlar 7 seans alexle genitalin üst kısımlarında çok güzel sonuç elde ettim. Ancak aradan zaman geçince alt taraftaki ince olanlar yeniden geldi. Ben onlar için şimdi IPL yaptırıyorum bakalım o ne yapacak ? bilmiyorumkismile
genital bölgeye yapılan lazer sonrası hissizlik oluşuyormuş mutsuz bie cinsel hayattan bahsediliyor o bölgeye lazer yaptıran evli bayanların özellikle yorumlarını merak ediyorum korkudan yaptıramadım
torakcan 13.5 çok az. Benim 18 le çalışmışlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?