• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital blge Lazer yaptranlar..Tavsiye istiyorum

bacak için 1 hafta önce,kol altı ve genitali ise 2-3 gün önce jiletle alıp gidiliyor..çok çıkmış olmaması lazımmış o zmaan ışını üstteki kıllara gidermiş..yani azcık falan çıkacakmış..ben ilk gittiğimde onlar kısaltmıştı..ilk yaptırınca çok acıyor.özelliklede kıl dönmesi olan yerler bendede vardı.ama inana şimdi değdi bacaklarımı epilatörle alırdım pötür pötür dururdu şimdi hiç pürüz yok..acı hissettiğinde ağzına sakız al ve dergi falan oku çok iyi oluyor boş durunca kafayıiyice acıya takıyorsun..genitali kremle uyuştuğu için beim hiç acımadı bacağımdaki kıl dönmeleri genitalden daha çok acıdı yani :) 2 ve 3 seansta acı çok olmuyor..ilklerde acı oluyor.uarı canımsende iyi bir sonuç alırsın ..bende kulandıkları alet alex

Konuyu henuz gordum ve verdiginiz bilgiler cok guzel !!
alex en verimli alet sanirim. en kisa zamanda ben de baslayacagim :dance:

kızlar kafam karıştı quanta ıpl-lazer yaptırdım cok az acıdı ama bugun yıne forumu okuyunca kafam karıstı :( ne bu quanta ıpl-lazer

quanta ıpl farklı bişeymi bilemiycem ama ''ıpl lazer lazer değildir sadece modern bir ağda yöntemidir, kıllar işlemden sonra dökülür ama hepsi tekrar geri çıkar'' bunu bana izmirde çok güvendiğim bir doktor tanıdığım söylemişti, işi bilen herkeste bana katılacaktır..bence zamanını ve paranı boşa harcama orda, bu iş için çok para dökmüş ama kurtulamamış biri olarak söylüyorum..alex in en iyisi olduğu söyleniyor, ben nd:yag lazer ile 7 seans kolaltı için gittim , milletin 3 seansta 3-5 tane kılı kalırken bnm nerdeyse hepsi duruyordu..sonra iğneliye başladım ilk seansım 1 satten fazla sürdü,düşün yani bendeki kılların yoğunluğunu, uzman gözlerine inanamadı,7 seans lazer görmüş kolaltı böylemi olur diye...bende ilk sayfadan beri okudum yorumları ve ne yalan söyleyeyim kıskandım valla :) bnm işlerim hep ters gitti bu kıl mevzusunda, 3-5 seansta kıllarından kurtulanların yerinde olmak isterdim :)

arkadaşlar 7 seans alexle genitalin üst kısımlarında çok güzel sonuç elde ettim. Ancak aradan zaman geçince alt taraftaki ince olanlar yeniden geldi. Ben onlar için şimdi IPL yaptırıyorum bakalım o ne yapacak ? bilmiyorumkismile

Bende koltuk altına gdiyorum ama genitalı çok istiyorum. İleride onada mı gitsem derkeneee sizi buldum. Uyuz oldum tek şey tüylerin uzamasını beklemek.

arkadaşlar 7 seans alexle genitalin üst kısımlarında çok güzel sonuç elde ettim. Ancak aradan zaman geçince alt taraftaki ince olanlar yeniden geldi. Ben onlar için şimdi IPL yaptırıyorum bakalım o ne yapacak ? bilmiyorumkismile

Tatlım aradan ne kadar ne zaman geçti peki?

Son olarak alexle geçen yaz ağustos başı gibi yaptırmıştım. Zaten 3 ay falan hiç çıkmıyo rahat ediyorsun. Ekim gibi falan çıkmaya başladı zamanla da dudak bölgesi yeniden gelmeye başladı. Belki bazıları için takıntı yapılacak kadar olmasada ben tamamen bitmesini istediğim için bukezde Ipl ile devam edeyim dedim. Bakalım zamanla onu da göreceğim artık. Ama alex koltuk altı ve genitalin üst kısımları için dört dörtlük bence.

Bende başlıycam da merak ettim onun için sordum,Ipl'den dilim yandı şimdi herşeyi araştırıyorum saol yerimseniben

çok teşekkür ederim inan hiç bilmiyorum arkadaşlar anlaşmışlar çokda uygun fiyat almışlar o yüzden bir başlayım dedim ordaki bayan bana tam lazerliksin ddedi 4 seamnsda sende çok iyi sonuç alırız dedi beyaz ten ve kılların çok net dedi bilmiyorum dediğim gibi 2 seans bi enerim olmadı alex araştırırım çok zormuş yahu
buarada bende 13.5 ile çalıştı hiç acımadı 15 istesem mi acaba birdahaki ay

genital bölgeye yapılan lazer sonrası hissizlik oluşuyormuş mutsuz bie cinsel hayattan bahsediliyor o bölgeye lazer yaptıran evli bayanların özellikle yorumlarını merak ediyorum korkudan yaptıramadım

genital bölgeye yapılan lazer sonrası hissizlik oluşuyormuş mutsuz bie cinsel hayattan bahsediliyor o bölgeye lazer yaptıran evli bayanların özellikle yorumlarını merak ediyorum korkudan yaptıramadım

canım yok öyle bişey.ilahi güldürdün beni. hiç korkma herşey gayet yolunda devam ediyor :hooray:

Lazer sadece kıl kökünü yakar hatta daha derine inemediği için zaten ne dokuya ne sinire ne de başka bişeye zarar verme ihtimali yok olsa kılın kökü yanar biter :) cemili cümle kurtulurduk :D

kızlar o dökülenlerin yerine çıkacak mı yeniden?
ben ilk seansımı yaptırdım 16 ocakta,ve büyük bir kısmı kendiliğinden döküldü

Back