- Konu Sahibi sevval888888
burcak09 ben bide zayıfladım ozaman daha belirgin oldu bırak denizi havuza bile gitmedim cok utanıyorum
offffffbenneyaptımki:1no2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burcak09 ben bide zayıfladım ozaman daha belirgin oldu bırak denizi havuza bile gitmedim cok utanıyorum
Selam arkadaŞlar ben bİŞey sorcam ben bİrkaÇ takım İlaÇlar kullandım ve Şİmdİde Çok fazla tÜylenme yaptı yÜzÜmde ve vÜcudumda sİzce Önce doktoramı gİtmelİyİm yoksa geÇermİ İlaÇlarla felan yada dİrek olarak lazeremİ gİdeyİm benİm kafam Çok karıŞtı bana bu konuda yardımcı olurmusunuz
yakında evlenİcem ve budurum benİ Çok mutsuz edİyor morelİmİ bozuyor yanİ.bİde
İstanbulda tavsİye edceĞİnİz bİr lazer epİlasyon merkezİ varmı
ne olur bİlen yaptıran varsa tavsİyelerİnİzİ beklİyorum
bence kesinlikle önce doktora görünmelisin.Çünkü sonradan bu durumla karşılaşmışsın hormon bozukluğu var ise lazer çok işe yaramayabilir.Ama doktora göründükten sonra bi sorun kalmamışsa ve hala gitmek istersen kendi gittiğim merkezin adını , yerini ,özelden mesajla atabilirim.
ben daha önce yüzümdeki lekeler için lazere gitmiştim ve ordaki bayana bikini bölgesi için lazeri danışmıştım.o bana alt kısımlara kuruluk olmasın diye yapmadıklarını diğer taraflara yaptıklarını sadece en alt kısımları es geçtiklerini söylemişti.ben dün kadın doğum uzmanı doktoruma sordum hiçbir sakıncası yok yaptırabilirsiniz dedi.ter bezleri kurursa kurusun alt kısımlarda zaten ter bezi yok kuruluk neden olsun ki dedi.doktorda bayandı onayladı.
bende düşünüorm özellikle koltuk altı we genital bölgeme ya merak ettiğim bişi war seansta kıllımı oluosunuz yani kılları alıpta gitmiomusunuz anlamadım ben o kısmı beni aydınlatabilirmisiniz acaba
seansa gitmeden 2 gün önce jiletliyorsun ..emle kremide 1 saat önce sürüyorsun..ondan sonra sorun yok seansa girmeden öncede onlar steril bez veriyorlar onla da kremi silip işleme başlıyorlar..popoyu bile alıyorlar lazerde sadece kaş altı alınmazmış oda göze yakın olduğu içinmiş ..diğer geri kalan heryer lazer ile alınırmış kaydirigubbakcemile3
canim popoyu nasil aliolar ayirip oyle aliolar heralde dimi:)))
kizlar yarinda benim görüsmem var. Genital ve koltuk alti icin gidecem ilk olarak. Etkisi olursa diger bölgelerede baslarim. Insallah bi faydasi olur.
kizlar yarinda benim görüsmem var. Genital ve koltuk alti icin gidecem ilk olarak. Etkisi olursa diger bölgelerede baslarim. Insallah bi faydasi olur.
sen hangi bölgelerine uygulattınki canım?acaba her bünyede farklı mı etki ediyor? çünkü benim genital bölgeyi lazerle bitiren arkadaşımın son gittiği seansının üstünden nerdeyse 2 yıl geçti ve hala bişi yok çok memnun.koltukaltı zaten genitalden önce bitmişti. Belki de bünyeden bünyeye değişiyordur.canım ben 1'i farklı diğer 8'i aynı merkezde olmak üzere tam 9 seans lazer yaptırdım; paket olduğu için 2 seans daha hakkım var...
size tavsiyem su hiç başlamayın işe yaramıyor.
benim en yakın arkadaşım 14 seansını aldı onun bile bitmedi hala.
seans aldıktan 2 ay sonra (lazer alırken bu kadar beklenmiyor, 1 bucuk ayda bi seans olduğundan anlaşılmıyodu) bakıyosun bitti çıkmıyo dediğin tüyler çıkmış.
benim bi taraflarımı tanımadığım insanlara açmam ve verdiğim para ve tabi yapılırken çektiğim acı yanıma kar kaldı.
yine de siz bilirsiniz diyorum.