• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital blge Lazer yaptranlar..Tavsiye istiyorum

kaç seans ve hangi alete gittiniz

Arkadaşım 9. seansa gidicem , ilk 3 seansta o kadar etkili oldu ki bende dedim ne çabuk bitti. Seanslara giderken hiç kıl çıkmıyordu o dönem... yani ilk zamanlar, sonrasında burdada paylaştım. 3. seanstan sonra kıllar şaha kalktı tümüyle çıkmaya başladı. Eyvah dedim burda başlık açtım fikir aldım giden arkadaşlardan, sonrasında düzene girdi sabrettim. Düzenli gittim , ay içerisinde jiletlememeye dikkat ettim.

Ben açık tenliyim tüylerimde siyahtı, dediğim gibi bacaklarımdan koltuk altımdan çok memnunum, bitti gibi bişeyler, ama genital uzmanında dediği gibi gec bitiyor. Sabır gerektiriyor. Üstler bitti ama orta kısımda var. Uğraşılacağa benziyor. Ama bu kadarına şükür... büyük rahatlık. Hiç ağda derdim yok etek giyeceksem hoop sorunsuz giyiniyorum. koltuk altım devamlı temiz, biraz ayrıntılı oldu ama bende durum bubuyrunnnnnnnnn

Alete gelince IPL cihazı kullanıyorlar, hani şu jelle yapılan... genitalin gec bitmesi sanırım biraz benden kaynaklanıyor. Orası özellikle ortası acıyor bende tamam yeter diyip akımıda az vermelerini istiyorum. diğer yerlerden oldukca memnunum:kahve
:

çok fazla fiyat değil mi arkadaşlar 150 tl falan izmir sanırım o konuda daha şanslı bir şehir burda heryer çok uygun fiyata genital+bikini olarak geçiyor ve kasıklar popo içi falanda dahil

ben yaptırdım çok da memnunum ama evli diilim nişanlıyım.evlenince söylerimsırnaşık şey
ama sanmıyorum öyle bişey olcağını yaa herkes yaptırıyo inşallah olmaz:asigim:

masanvegerçek bende bursalıyım bir iki araştırdım ama hala karar veremedim.çevremde de öle yaptıran yok yani tawsiye alamadım.özelden bana nerde yaptırdığını yazar mısın? şimdiden teşekkür ediyorum..

An itibari ile bende genitale bugün başladım. Koltuk altına gidiyordum zaten bunada karar verdim. Genitalde orta kısımlar çok daha geç bitermiş güzellik merkezindeki epilasyon yapan bayan söyledi. Evet haklısınız sabır gerekiyor ama en sonunda rahatlıcazz biticek... Bir daha uğraşmicazz. Ağda kadar da acımıyor. Ağdadan çok dert yandığım için bana çok acılı bir seans olmadı

Bende koltuk altımı bitirdim Lazer Epilasyon ile 6 seansta. Genital bölge için bu ay 3.seansa gidicem ve çok azaldı. Acaip memnunum ben a.s.

bursalı arkadaşlar memnun kaldıkları yerlerin isimlerini yazarsa çok sevinicem.... hiçbir yere güvenemiyorum çünküü.:(( yardım ediiiin..........

slm kızlar ben de başlayacam genital ve bikini bökgesine ama anlamadığım bi konu var. şimdiye kadar sir ağda yaptıroyordum genital bölgeme ve sir ağdayla alırken anüs etrafını da alıyorlardı. lazerde de alıyorlar mı anüs çevresini? genital deyince nereler giriyor? yaptıranlar yardımcı olursa sevinirim.

kızlar ne zamandır düşünüyorum da genitale lazer öncesinde emla krem yerine şu ağrı kesici soğutucu spreylerden sıksak olmazmı acaba? bilmiyorumkismile bir fikri olan varmı acaba?

slm kızlar ben de başlayacam genital ve bikini bökgesine ama anlamadığım bi konu var. şimdiye kadar sir ağda yaptıroyordum genital bölgeme ve sir ağdayla alırken anüs etrafını da alıyorlardı. lazerde de alıyorlar mı anüs çevresini? genital deyince nereler giriyor? yaptıranlar yardımcı olursa sevinirim.

genital denilince anüs çevresi de giriyor...

Genital bölgeye ilk lazer epilasyon seansımı yaptırdım:)
Bekliyorum bakalım ne zaman dökülecek tüyler diye. 2 hafta sonraya kontrol verdiler.
Emla krem sürüp de gitmiştim,bu yüzden çok fazla acımadı ve 5 dakikada bitti. Umarım memnun kalırım sonuçtan.

Back