- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
- 448
- Konu Sahibi sevval888888
kaç seans ve hangi alete gittiniz
Arkadaşım 9. seansa gidicem , ilk 3 seansta o kadar etkili oldu ki bende dedim ne çabuk bitti. Seanslara giderken hiç kıl çıkmıyordu o dönem... yani ilk zamanlar, sonrasında burdada paylaştım. 3. seanstan sonra kıllar şaha kalktı tümüyle çıkmaya başladı. Eyvah dedim burda başlık açtım fikir aldım giden arkadaşlardan, sonrasında düzene girdi sabrettim. Düzenli gittim , ay içerisinde jiletlememeye dikkat ettim.
Ben açık tenliyim tüylerimde siyahtı, dediğim gibi bacaklarımdan koltuk altımdan çok memnunum, bitti gibi bişeyler, ama genital uzmanında dediği gibi gec bitiyor. Sabır gerektiriyor. Üstler bitti ama orta kısımda var. Uğraşılacağa benziyor. Ama bu kadarına şükür... büyük rahatlık. Hiç ağda derdim yok etek giyeceksem hoop sorunsuz giyiniyorum. koltuk altım devamlı temiz, biraz ayrıntılı oldu ama bende durum bubuyrunnnnnnnnn
Alete gelince IPL cihazı kullanıyorlar, hani şu jelle yapılan... genitalin gec bitmesi sanırım biraz benden kaynaklanıyor. Orası özellikle ortası acıyor bende tamam yeter diyip akımıda az vermelerini istiyorum. diğer yerlerden oldukca memnunum:kahve: