Lazer Epilasyon Genital blge Lazer yaptranlar..Tavsiye istiyorum

arkadaşlar bende yaptırmayı düşünüyorum heryerede güvenemiyorum. istanbulda tavsiye edebilceniz yer varsa sevinirim..

evlendiken sonra hiç uğraşamak istemiyorum kıl tüy falan

bende lazer epilasyon yaptırmak istiyorum.bu yüzden bu siteleri takip ediyorum.fakat doktorlar yumurtalıklara zarar verir diyorlar.forumlarda bu konu hakkında hiç bişe bulamadım.sizin doktorunuz böyle bi uyarıda bulundu mu? en büyük korkum bu şuan.yardımcı olursanız sevinirim.

Bitmiyor diyenler var..Ama ben merkeze gittiğimde bi kızla konuşmuştum. koltukaltı tamamen bitmiş, 8 seansta ama kendisi sarışın tüyleride çok kuvvetli değilmiş o yüzden uzamış. Yoksa daha erken bile bitebilir demişti. Yani sanırım bünye meselesi bitmesi. Sevval sen kaç seantasın ve nası sonuç aldın.Bende düşünüyorumda.

bide hassas bolge cok aciomu?

benim gittiğim epilasyon merkezi harika. bir hastane içinde olması öncelikle güven verici. kadındaki makına dan türkiyede 5 tane varmış. tek tek atış yapmıyor. rolan gibi ucu var. tararma yöntemi ile lazer yapıyorlar genital bölge toplam 10 dakika sürüyor. sadece genital bölgenin orta kısmı o an azıcık yanıyor. ağda yanında acı bile değ:)

Arkadaşım makinanın adı neki? Bide sonuç alabildinmi?

anladim canim hastane icinde olmasi dedigin gibi daha guven verir bide kesinlikle bi daha cikmio deilmi

ya arkadaslar benım de yaptırmam lazım ama lazere mı yoksa ıgnelı epıye mı gırsem dusunuyorum tabı sımdı degıl.ya bır de pek bısey anlamadım bu kese 12. 18 ıle yaptırmak felan bunlar ne oluyor yanı bır de nasıl oluyor anlatsanız bastan sona yorumları okudum ama kafam karıstı.

Kızlar konuyu yeni gördüm ben koltuk altı ve genital bölge için evlenmeden İstanbul Bağdat Caddesinde bir yere gitmiştim.Resmen dolandırıcı gibi çalışıyorlar zaten, dertleri güçleri benimle sözleşme yapmaktı.Sözleşme yapınca bilmem kaç tane seans almak zorunda kalıyordunuz neyse, ben yanlış hatırlamıyorsam 12 seans ? gittim. Koltuk altım ilk başta oldukça azaldı.Hatta birkaç ay almadım.Genital bölge de azaldı ama lazeri bıraktığım an, hepsi eski şekilde çıktılar.Üzerinden zaman geçti, şu an hiç lazere gitmemiş gibiyim.

Toplu seans parası alan yerlerde ne yazık ki bunu hep duyuyorum. Demek ki cihazlarına çok güvenmiyorlar diye düşünüyorum. Cihaz çok iyi olsa zaten ona güvenip gelen kişinin tedavilere devam edeceğinden emin olunur. Dolayısı ile ne sözleşmeye ne de toplu para ödemeye gerek olur. Bu işe başlarken konuyu çok araştımak ve mümkünse bu işte yıllardır olan köklü yerlere gitmek gerekiyor.

KIZLAR ÜZÜLDÜM YA o kadar uğraş para harca sonuç alınmıyor..Ama ben aldım allaha şükür genç kızlığımdan beri sorun yaptığım kıllarımla önce barışık olmayı öğrendim sonrada nasıl kurtulabilirim yollarını aramaya başladım ve lazer epils. karar verdim.ilk gittiğim yer dr kliniğiydi yani cildiyeci güvendim gittim. komple bacaklar yapılacaktı kollar da tabii..Aman Allahım!!!! acısını bilmiordum ki taki yaptırana kadar...2 kız bir anda bir başladılar ben nasıl bağırıyorum anlatamam bir ara sesim kesildi bayıldı sandılar o kadar hızlı yapıolardı ki hangisini takip edeyim canım çok yanıyordu.çatır çatır yaptılar neden çünki içerde hastalar vardı ellerini çabuk tutmaları gerekiyordu( ve ben o akşam resmen ölü gibi yattım savaştan çıkmış gibiydim..Sonra bir daha gitmedim gidermiyim hiç :)
Ve bir gün bir hastanenin lazer bölümü açıldığını duydum araştırdım ve gittim.. canım benim oradaki lazer uygulayan estetisyen şimdi çok ii arkadaş olduk o kadar itinalı yapıyor du ki anlatamam size acısada farkına var mıyorsunuz bir güler yüz yetiyor...inş. sizlerde iyilerle karşılaşırsınız paranızda boşa gitmez.. Benim tüyler o kadar azaldı ki varla yok arasında çok çok memnunum bu yüzden evlenmek bile istemezdim ama lazerden sonra cesaret geldi evlendim ve yuvamdayım :)
NOT OLARAK şunu söyleyebilirim hormonal bozukluktan dolayı çıkan tüyler siyah ve kalın oluyor bunların lazerde yanması ve çabuk yok olması kolay oluyor.Açık renkli kıllarda sonuç çok az oluyor...Bilginize...

canım benim bacaklarım komple 4 seans oldu şuan 5 ay oldu toplam tüm bacakta 8-10 tane tüğ anca vardır o da tüğ yani ..koltuk altım 6 seans oldu 2ay oldu en son gittiğimde şuan tüğ bile yok..ama çıkar gibi geliyor tek tük oluyor..genitalin 3 seansına bu hafta gidicem genitelin üst tarafı tamemen bitti iç taraflar var oda galiba bi 6-7 seans sürer..ben şimdiye kadar yaptığım en yi iş olarak lazeri söylüyorum herkese..bend esizn gibi çok tedirgindim..hele geniati ilk başta yaptırcaktım ama acır diye zarar verir diye yaptırmadım..ama sora hem kadın doğumcu hamde genel cerraha sordum yaptırablirsiniz hatta biz aşırı kıllı olan hastalar öneriyoruz dediler.lazer kıl köküne kadar inermiş yumurtalıklar tabii daha iç tarafta ulaşması mümkün değil yani bayanssulusmile

ayrıca benim gittiğim merkes temiz ve doktorların olduğu bir yerdi ve paket uygulaması kesinlikle yapmıyorlar..birde doktor bakıyor kllara uygunmu diye bana çok uygu olduğunu sölemişti..ben beyazım ve siyah kıllarım vardı

Son düzenleme:
Teşekkürler canım cevabın için.
Benimde öle , uygunluk açısından.
Gerçekten sevindim sonuç aldığına, umarım bende alırım.
Peki uygulama yaparken biraz çıkmış olmaları gerekiyormu yoksa 1 gün önceden mi kısaltıp gidiyosun??
Acaba merkezlerin uygulayışındamı bi farklılık var?

bacak için 1 hafta önce,kol altı ve genitali ise 2-3 gün önce jiletle alıp gidiliyor..çok çıkmış olmaması lazımmış o zmaan ışını üstteki kıllara gidermiş..yani azcık falan çıkacakmış..ben ilk gittiğimde onlar kısaltmıştı..ilk yaptırınca çok acıyor.özelliklede kıl dönmesi olan yerler bendede vardı.ama inana şimdi değdi bacaklarımı epilatörle alırdım pötür pötür dururdu şimdi hiç pürüz yok..acı hissettiğinde ağzına sakız al ve dergi falan oku çok iyi oluyor boş durunca kafayıiyice acıya takıyorsun..genitali kremle uyuştuğu için beim hiç acımadı bacağımdaki kıl dönmeleri genitalden daha çok acıdı yani :) 2 ve 3 seansta acı çok olmuyor..ilklerde acı oluyor.uarı canımsende iyi bir sonuç alırsın ..bende kulandıkları alet alex

canim benim agdaya devam o zaman (( lazerle kalici cozum saglamak isterken yine en basa donmek can slklcl dogrusu hayatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…