- Konu Sahibi sevval888888
-
Ben de koltukaltı ve genitale 2008 nisan ayında başlamıştım. Koltukaltı 6 seansta bitti. Genitalde de sadece dudak bölgesinde bi kaçtane kaldı ben çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
sende alex cihazı ilemi yaptırdın :1rolleyes:
bide hassas bolge cok aciomu?
benim gittiğim epilasyon merkezi harika. bir hastane içinde olması öncelikle güven verici. kadındaki makına dan türkiyede 5 tane varmış. tek tek atış yapmıyor. rolan gibi ucu var. tararma yöntemi ile lazer yapıyorlar genital bölge toplam 10 dakika sürüyor. sadece genital bölgenin orta kısmı o an azıcık yanıyor. ağda yanında acı bile değ:)
benim gittiğim epilasyon merkezi harika. bir hastane içinde olması öncelikle güven verici. kadındaki makına dan türkiyede 5 tane varmış. tek tek atış yapmıyor. rolan gibi ucu var. tararma yöntemi ile lazer yapıyorlar genital bölge toplam 10 dakika sürüyor. sadece genital bölgenin orta kısmı o an azıcık yanıyor. ağda yanında acı bile değ:)
kizlar igneli daha zor deilmi
Kızlar konuyu yeni gördüm ben koltuk altı ve genital bölge için evlenmeden İstanbul Bağdat Caddesinde bir yere gitmiştim.Resmen dolandırıcı gibi çalışıyorlar zaten, dertleri güçleri benimle sözleşme yapmaktı.Sözleşme yapınca bilmem kaç tane seans almak zorunda kalıyordunuz neyse, ben yanlış hatırlamıyorsam 12 seans ? gittim. Koltuk altım ilk başta oldukça azaldı.Hatta birkaç ay almadım.Genital bölge de azaldı ama lazeri bıraktığım an, hepsi eski şekilde çıktılar.Üzerinden zaman geçti, şu an hiç lazere gitmemiş gibiyim.
Bitmiyor diyenler var..Ama ben merkeze gittiğimde bi kızla konuşmuştum. koltukaltı tamamen bitmiş, 8 seansta ama kendisi sarışın tüyleride çok kuvvetli değilmiş o yüzden uzamış. Yoksa daha erken bile bitebilir demişti. Yani sanırım bünye meselesi bitmesi. Sevval sen kaç seantasın ve nası sonuç aldın.Bende düşünüyorumda.
Teşekkürler canım cevabın için.
Benimde öle , uygunluk açısından.
Gerçekten sevindim sonuç aldığına, umarım bende alırım.
Peki uygulama yaparken biraz çıkmış olmaları gerekiyormu yoksa 1 gün önceden mi kısaltıp gidiyosun??
Acaba merkezlerin uygulayışındamı bi farklılık var?
Kızlar konuyu yeni gördüm ben koltuk altı ve genital bölge için evlenmeden İstanbul Bağdat Caddesinde bir yere gitmiştim.Resmen dolandırıcı gibi çalışıyorlar zaten, dertleri güçleri benimle sözleşme yapmaktı.Sözleşme yapınca bilmem kaç tane seans almak zorunda kalıyordunuz neyse, ben yanlış hatırlamıyorsam 12 seans ? gittim. Koltuk altım ilk başta oldukça azaldı.Hatta birkaç ay almadım.Genital bölge de azaldı ama lazeri bıraktığım an, hepsi eski şekilde çıktılar.Üzerinden zaman geçti, şu an hiç lazere gitmemiş gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?