Lazer Epilasyon Genital blge Lazer yaptranlar..Tavsiye istiyorum

Selam arkadaŞlar ben bıŞey sorcam ben bırkaÇ takım ılaÇlar kullandım ve Şımdıde Çok fazla tÜylenme yaptı yÜzÜmde ve vÜcudumda sızce Önce doktoramı gıtmelıyım yoksa geÇermı ılaÇlarla felan yada dırek olarak lazeremı gıdeyım benım kafam Çok karıŞtı bana bu konuda yardımcı olurmusunuz
yakında evlenıcem ve budurum benı Çok mutsuz edıyor morelımı bozuyor yanı.bıde
ıstanbulda tavsıye edceĞınız bır lazer epılasyon merkezı varmı
ne olur bılen yaptıran varsa tavsıyelerınızı beklıyorum

bence kesinlikle önce doktora görünmelisin.Çünkü sonradan bu durumla karşılaşmışsın hormon bozukluğu var ise lazer çok işe yaramayabilir.Ama doktora göründükten sonra bi sorun kalmamışsa ve hala gitmek istersen kendi gittiğim merkezin adını , yerini ,özelden mesajla atabilirim.

tamam canım sen yaz bana özelden

bide ağrı çok oluyormu genitalde ..herhangi bir krem almam lazımmı acıyı azaltıcı

ayrıca forumdan birinden duydum lazer yumurtalıklara zarar verebilirmiş o yüzden doğum yaptıktan sonra diyolar ...
bekarken yaptırıp evlenip çocuğu olan varmı arkadaşlar ne olur yazın kafama takıldı

ben daha önce yüzümdeki lekeler için lazere gitmiştim ve ordaki bayana bikini bölgesi için lazeri danışmıştım.o bana alt kısımlara kuruluk olmasın diye yapmadıklarını diğer taraflara yaptıklarını sadece en alt kısımları es geçtiklerini söylemişti.ben dün kadın doğum uzmanı doktoruma sordum hiçbir sakıncası yok yaptırabilirsiniz dedi.ter bezleri kurursa kurusun alt kısımlarda zaten ter bezi yok kuruluk neden olsun ki dedi.doktorda bayandı onayladı.

hadi yaa çok iyi canım bunu söylediğin iyi oldu
şimdi alt bölgeyi es geçiyorlar derken yapmıyorlarmı yani oraları orası kalıyomu
onu anlamadımkaydirigubbakcemile2

Kizlar selam bende genital icin yarin basliyicam bacaklarim icinde gittim 6 seansta cok az kaldi bakalim belki bacaklar icin bir defa daha gidebilirim.Ben yurt disindayim bana kullanilan alet oyle sicak yada soguk ufleyenlerden deil deisik bir sey sanirim.Sadece bolgeye jel suruyorlar acik o serinletiyor.Uzreinde geziyor aletle.Umarim su killardan kurtulurum 6 seans icin 700 dolar verdim.seans basi normalde 140 ama indirim yaptilar.Bir kurtulaydim su tuylerden.

bende düşünüorm özellikle koltuk altı we genital bölgeme ya merak ettiğim bişi war seansta kıllımı oluosunuz yani kılları alıpta gitmiomusunuz anlamadım ben o kısmı beni aydınlatabilirmisiniz acaba

Ben 4. seansıma girdim. Alex'te kıllar 2-3 mm uzunluğundayken gidiyorsunuz. Kıllar seans esnasında yanıyor. Genital bölgenin altına ve üstüne farklı dozlar veriliğinden dökülmese farklı oluyor. 10 gün sonra kendiliğinden dökülüyor. Kese de yapılabilir. Alt kısımlar inceliyor. Üst kısımlar azalıyor.
benim gittiğim yer şişli'de namlı marketin üstünde. yarım bacak, koltuk altı, genital, bikini bitirme garantili 750 lira...

seansa gitmeden 2 gün önce jiletliyorsun ..emle kremide 1 saat önce sürüyorsun..ondan sonra sorun yok seansa girmeden öncede onlar steril bez veriyorlar onla da kremi silip işleme başlıyorlar..popoyu bile alıyorlar lazerde sadece kaş altı alınmazmış oda göze yakın olduğu içinmiş ..diğer geri kalan heryer lazer ile alınırmış kaydirigubbakcemile3

canim popoyu nasil aliolar ayirip oyle aliolar heralde dimi:)))

kizlar yarinda benim görüsmem var. Genital ve koltuk alti icin gidecem ilk olarak. Etkisi olursa diger bölgelerede baslarim. Insallah bi faydasi olur.

canım ben 1'i farklı diğer 8'i aynı merkezde olmak üzere tam 9 seans lazer yaptırdım; paket olduğu için 2 seans daha hakkım var...
size tavsiyem su hiç başlamayın işe yaramıyor.
benim en yakın arkadaşım 14 seansını aldı onun bile bitmedi hala.
seans aldıktan 2 ay sonra (lazer alırken bu kadar beklenmiyor, 1 bucuk ayda bi seans olduğundan anlaşılmıyodu) bakıyosun bitti çıkmıyo dediğin tüyler çıkmış.
benim bi taraflarımı tanımadığım insanlara açmam ve verdiğim para ve tabi yapılırken çektiğim acı yanıma kar kaldı.
yine de siz bilirsiniz diyorum.

sen hangi bölgelerine uygulattınki canım?acaba her bünyede farklı mı etki ediyor? çünkü benim genital bölgeyi lazerle bitiren arkadaşımın son gittiği seansının üstünden nerdeyse 2 yıl geçti ve hala bişi yok çok memnun.koltukaltı zaten genitalden önce bitmişti. Belki de bünyeden bünyeye değişiyordur.
yada bazen gidilen merkezler adaha fazla para kazanmak için süreyi uzatma amaçlı bazı şeyler yapıyolarmış aletlere acaba bu tarz biyere mi denk geldin. benimde 2 eylülde kontrol seansım var ilk seansımı 19 ağustosta gerçekleştirdiler. şuanda şöle bi durum var 7-8 gün oldu normalde bunun 2 katı çıkardı ama şuanda çıkanlar elimle dokunuca dökülmeye başaldı.umarım böyle devam eder.2.seansım ekim 20de ozamana kadar anlıcam nasıl bişi olduğunu

Ben de koltukaltı ve genitale 2008 nisan ayında başlamıştım. Koltukaltı 6 seansta bitti. Genitalde de sadece dudak bölgesinde bi kaçtane kaldı ben çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…