- Konu Sahibi sevval888888
-
genitale ben daha yeni başadım ama vücutta en iyi koltuk altı ve genitale lazer fayda edermiş..koltuk altı bugün 6 seansa gittim çok iyi azalma vardı belki dediler gelecek seansta çıkmaz bile ..demekki genitalde 6-7 gibi biter tabii bu vücuda göre değişir..benim sağolsun kıllarım siyah kendimde beyazım..ama tavsiye derim tabii acımaması için emla krem ve soğuk hava üfleyen lazeri kullanın..hemem uyuşur
epey bilgilendirdin hepimizi canim benim saolasin eksik olma emi tatlim
bişey değil şeker ne demek zemuszemus
sevval can kac seans sonra tuyler tamamen yok oluyor acaba?
slm kızlar bende gitmek istiyorum lazere ama istanbulda yeni sayılırım.ben avrupa yakasındayım bana tavsiye edeceğiniz bir yer var mı acaba. özeldn mesajlarınzı bekliyorum. teşekkür ederim
kızlar genital bölge için lazerin bi zararı yok mu?bi de baslasam kaç seansa biter ve seans araları ne kadar oluyor?
canım ben yeni başladım istanbuldayım 3 seansa kadar 2 ayda bir gidicekmişim sonra seans araları uzarmış 3 ayı bazen 4 ayı da bulabilirmiş ama genel olarak ten rengin ve tüy yapın uygunsa 5 seansta en geç 6 seansta bitiyo çok arkadaşım yaptırdı 4. seansta bırakan da var. bende şimdi merakla bekliyorum 10 gün sonra kontrol seansım var gerekirse bida uyguluycaklar ama kontrol seansları genelde ücretsiz oluyomuş.bu benim için iyi oldu çünkü seans başı ücret ödüyorum.
burcak09 üfff napcam ben yaaa bunlarla(( karnımda cok var tüy
canim genital icin emla surupmu gidiosun
bilgilendirdiğiniz için tesekkür ederim ama gerçekten bu konuda bilgilendirilmeye ihtiyaacım var acaba özelden tel no felan versek yada msn adresi felan ordan bilgilendirilsem mümkün değl mi acaba.TEŞEKKÜRLER!..............vereliniortakDeğerli arkadaşım ben iğneli epilasyon uzmanı olarak bu konuda arkadaşlarımızı bilinçlendirmeye çalışıyor ve doğal olarak lazer konusundaki forumları da takip ediyorum. Ancak size cevap yazmaktaki amacım sorunuzun içeriğinden ziyade bu şekildeki soruların reklama yönelik olduğu değerlendirilerek cevap yazma nezaketinde bulunanların forum yöneticileri tarafından uyarıldığı bildirmek . İğneli epilasyon konusunda bu benim başıma geldi bir başka arkadaşın da başına gelmemesi için bilgilendirmek istedim. sağlıklı günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?