canım bende senin gibi sir ağda ile alıyordum çok acı veriyor birde alınabilmesi için büyümesi gerekiyor oda kaşıntıya neden oluyor..ben ilk önce bacak ve koltuk altına yaptırdım memnun kalınca genitale başladım ama daha öncesinden hep doktorlara sordum..daha öncede yazmıştım hem genel cerraha hemde kadın doğumcuya sordum kısırlık yaparmı,zararı varmı falan diye yok yapmaz dediler..hatta kadın doğumcu hormon bozukluğu olanlara öneriyormuş...ağda yapalı 3 hafta olmuştu benim..çıkanları merkeze gitmeden 2 gün önce jiletledim..seansa 45 dakka kalada emla denen krem var ondan sürdüm..seansa girerken o kremi onların verdiği bir steril bez var onla sildim..hemen seansa başladılar ilk önce üst tarafı yapıyordu ben acıyor diyince derecesini düşürmesini istedim..o da düşürdü..daha sonra altlara geçinceye kadar uyuştu iç taraflardan ben çok korktum ama hiç acımadı zaten soğuk havada veriyorlar o da uyuşturuyor..sana tavsiyem krem 1 saat beklet daha iyi olur ben bidaha kine öle yapcam...bacak ve koltuk altı için önceden çıkınca gel diyordu..genitale 2 ay sonra gel dedi..3 seansa kadar sabit olarak çıksada çıkmasada 2 ay ara ile gidicem..ilk başlarda 3 gün sonra falan hiç dökülme olmadı bende o yüzden buraya konu açtım acaba düşük derece ile yaptırdım ondan mı diye ama sonradan yani 10-12 gün sonra dökülme başladı..hatta şimdi tuvalette peçeteyle silerken hep pıtır pıtır dökülüyor..valla ben çok rahatladım devam edicem..inanan bana ağda daha çok acıtıyor..bu ağdaya göre acısı az :dance: