- Konu Sahibi sevval888888
-
önceki yazıları okumadın galiba -tatlicadiarzu-..2 gün önce jiletleyip lazere gidiyorsun
canim benim iki gundur sersem gibiyim kusura bakma okuduysamda anlamamisimdir cok sevdigim baktigimiz besledigimiz sitemizdeki kopecik yamani zehirledilerde cok uzgunum verdigin bilgiler icin cok tsk ederimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İlk lazere başlayanlar eğer ağdayla alıyosa biraz jiletlesin kıllar sertleşsin sonra lazere gitsin ki makine kılları daha rahat görsün
1.seansı bitmiş we kıllar çıkmış arkadaşlar kıllar çıkınca jiletleyebilirsiniz azalanlar gitmiş çıkanlarda etkilenmemiş kıllardır 2.seansa gidene kadar jiletleyin sertleşsin lazere gitmeden 3-4 gün önce alın kılları ki makine görsün uzun olabilir orda kısaltırlar bir hafta öncede bırakabilirsiniz
jiletlemeden korkmayın illada gitmeden önce değil çıkınca jiletleyebilirsiniz giden kıllar gitmiştir jiletle geri gelmez korkmayın çıkanlar ya uyuyan kıllardır yada lazerden etkilenmeyen kıllardır
sewgileropuyorumnanaktana.s.
aaa... çok üzüldüm yazık köpeciğe..vicdansızlar...aklına takılan olursa sorabilirsin..bildiğim kadarı ile cevap veririim.
bende sana sorayım ... lazerde zaman önemli mi..benim doktor bana bacak ve koltuk altı için çıkınca gel dedi..genital içinde 2 ayda bir dedi..ama burda okuduklarıma göre bacağa bile 2 aydabir giden varmış..benim 2,5 ay oldu hatta 3 ay olacak sorun olur muki
valla lazere gitcem genital için sorun olmaz zaten jiletliyorum da her kıl yapısını alıyorlar mı kıllarım çok siyah değil çok değiller ama yinedde alırlar mı bana senin kıllarını almazlar dediler bi de epilasyon aleti kullanıyorum umarım alırlar alırlarsa valla tüm vücudumu aldıracam
ben sarisinim ama tuylerim siyah sanirim jilet yapti genital bolgeyi siyah tuyleri
bende sana sorayım ... lazerde zaman önemli mi..benim doktor bana bacak ve koltuk altı için çıkınca gel dedi..genital içinde 2 ayda bir dedi..ama burda okuduklarıma göre bacağa bile 2 aydabir giden varmış..benim 2,5 ay oldu hatta 3 ay olacak sorun olur muki
aynı sorunu yaşayan ve bi çaresini bulan varsa Allah rızası için paylaşsın lütfen, yardıma ihtiyacım var hala. mafoldumben
sevval can kac seans sonra tuyler tamamen yok oluyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?