- Konu Sahibi sevval888888
-
Canım hiçbir zararı yok lazerin ben jinekolk dr na sordum yaptırdığım yerdeki kişilerde zararı yok diyorlar emin olabilirsin lazer ışığı çok derine inmiyor sadece kıl köküne ulaşıyor bundan dolayı zararı yok kararmalara gelince lazer yaptırınca gecer merak etme
istersen gittiğim yeri önerebilirim ben cok memnunum canım tawsiye ediyorum
ben daha önceden bacak ve koltuk altına yaptırdım çok memenun kadım3 gün öncede genitale yaptırdım...yüksek dozda verdi çok acıdığı için dozu düşürttüm...şimdi o bölge hassaslaştı krem sürüyorum..ama kılları asılıyorum elime gelmiyor...acaba ilk senas olduğundan mı oldu....çünkü bacağımda ilk senasta hep kabarık ve siyah noktalar vardı 2-3 sensta çok iyi oldu... 15 gün sonra kontorle gideceğim ...sizlerde de böle bir şey oldumu mafoldumben
canım sn nereye yaptrdın?? ve kacseansta bıttı mı bıtıomu
ben de bütün vücuduma yaptırmak istiyorum ama ağdaya gittiğim kişiler, lazer senin tüylerini görmez diyorlar. tenim çok beyaz, tüylerim nispeten daha koyu ama yine de ince. tüy gibi yani. kıl gibi değil. bu durumda olup da yaptıran var mı lazer? ve nerede? doğrusu ben, işlemin uzman doktorlar tarafından uygulanmasını tercih ederim.
canım eğerki gerçekten yaptırmayı düşünüyosan jiletle al bir süre 1 ay kadar tersten alki kıllar sertleşsin. zaten 6 haftadan az olmaması lazım çekme işleminin.Ben genital yaptırıyorum ilk seans korkmıyım diye 6 ile başladı döküldü ama yeniden çıktılar 2.seansı yaptırdım 15 di dozu, şuan lazer değmeyen yerlerde biraz var onun dışında tertemiz oldu.Ve daha uzun sürede olsa gidip bitirmeyi düşünüyorum.Acısıda olmuyo ağda kadar, bende ağda ile alıyodum hem tenim koyu hemde tüy gibiydi.Jiletle sertleştirdim sonra lazere başladım ve sonuç iyi.zemuszemus
sen emla kullandınmı canım yaptırırken gördüğüm kadarıyla bayagı korkmuşusn
canım sen nerde yaptırosuncanım eğerki gerçekten yaptırmayı düşünüyosan jiletle al bir süre 1 ay kadar tersten alki kıllar sertleşsin. zaten 6 haftadan az olmaması lazım çekme işleminin.Ben genital yaptırıyorum ilk seans korkmıyım diye 6 ile başladı döküldü ama yeniden çıktılar 2.seansı yaptırdım 15 di dozu, şuan lazer değmeyen yerlerde biraz var onun dışında tertemiz oldu.Ve daha uzun sürede olsa gidip bitirmeyi düşünüyorum.Acısıda olmuyo ağda kadar, bende ağda ile alıyodum hem tenim koyu hemde tüy gibiydi.Jiletle sertleştirdim sonra lazere başladım ve sonuç iyi.zemuszemus
tatlım emla kullan dedi ama kullanmadan gittim 3 gün sonra 3.seansım var yine sürmeden gitcem yani bakalım kısmetse :=)
lazerdede acı oluomu
ben 17 yaşındayım, şuana kadar hep jiletle aldım çok rahatsız oluyorum ağda yaptırmaya da korkuyorum çok acıdığını söylüyorlar. fiyatları sorun değil ama bu yaşta bu işlemi yaptırmak benim için zararlı olur mu acaba? birisi söyleyebilir mi lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?