Lazer Epilasyon Genital blge Lazer yaptranlar..Tavsiye istiyorum

merhaba arkadaşlar ben nerdeyse 2 senedir koltukaltı ve genital bölge için lazer yaptırıyorum.bittimi hayır..ama çok inceldi ve azaldı..8 seanstan sonra yarı fiyatına düştü.şimdi 2-3 ayda bi gidiyorum ağdadan bile ucuza geliyo bana.eski halini düşününce buna bile şükrediyorum.çok rahat ettim..

yani son olarak hepsi kuruyacak mı yoksa böle cılız çıkmaya devam mı edecek

Kızlar, ben Aralık'ta 3. seansıma gidicem. ilk 2 seansımın arası 1 aydı 3. seansım için 2 ay sonraya gün verdi. Ben de ilk başta çok tereddüt ettim. 2 yıldır öyle aratırma yapıyorum ki ya cocugum olmazsa falan diye. Ama arkadasımın kuzenının yenı cocugu oldu lazerden sonra. tabıkı zararları var hıcbır sey olmazsa radyasyon yayıyor bence 10 20 yıla cıkar acısı cıksa da ama zaten her yanımız radyasyon wireless, cep telefonu, baz istasyonları gıbı. Bir de alt kısmını yaptırıp yaptırmama konusunda ben de tereddütte kalmıstım. ama Mehmet Öz bayanlara bır kez alt kısma yanı dudak kısmına agda bıle yapılmamaısını söylemıstı. o da zamanla kuruluk yapar, nemlenmeyı engeller diye bır de bazı aletler hissizlik yapıyormus ondan endişelendim sadece dudak kısmına yaptırmıorum. koltuk altı ve genıtal bölgenınn tamamına yaptırıyorum. su an koltuk altımda nerdeyse hıc yok genıtal bolgede de kısım kısım hıc yok. 2. seansıma gıtmeden once emla sürdüm ve bu bır mucıze dedım hıcbır sey hıssetmedım. ben kesınlıkle tavsıye ediyorum

ben de gitmeden önce emla sürmek istiyorum bazıları seans sayısını filan uzatıyor dediler sen danıştın mı bunu hiç yaptırdığın yere canım. Yoksa o acıyı çekmek mi lazım ilaa. :26:

Son düzenleme:
Canım bana yapan kişi önerdi hatta ilke gece korkusu için bile verıyorlarmıs yanı genital bölge ıcın de bır sakıncası yok eczaneden alınıyor zaten hatta ben eczacıya danıstım sakıncası var mı ne ıcın falan dıo meger herkes bılıyormus o da bayanlar agda ıcın kullanıyor dedi. yani seans uzasın napıyım zaten ben ddedımya dudak kısmına yaptırmıyorum ama anüs bölgesı baya acıtıyor o yuzden sürüyorum. ama mantıklı düşününce kıl kökünü besleyen herhangi bir içeriği yok zaten her seansta derecesı artıgı ıcın hıc sanmıyorum. zaten epılasyn konusunda üretılmıs baya hurafe var bence bildiğini yap canım.

Kızlar bende lazere gidip kurtulmak istiyorum şu tüylerden kıllardan fakat acısı yüzünden ve duydugum olumsuz etkilerden dolayı gitmeye cesaret bulamadım,bilginiz var mı genital bölgeye lazer uygulaması kuruluga neden oluyormuş ve büyük sorun yaşatıyormuş ne kadar dogru bileniniz var mı??

ya genital bölgeye yaptırınca bebişiniz olmuyomuş kızlar annem demişti öyle bişey var mı gerçekten korktum ben

bunun bebekle alakasi yok.

neyse
ben 5 seanstir gidiyorum. Azalma ve incelme var. Ama yinede tam istedigim sonucu alamiyorum. Pek bitecek gibi gorunmuyor

kızlar ben de 4. ye gidicem genital ve koltuk altı yaptırıyorum 5-6 seans sonunda iyi souç alırsam paylaşacağım..ankaradaki arkadaşlara gittiğim yeri iyi sonuç alırsam tavsiye edicem..

ayrıca emla sürmeyin evet acıyı azaltıyor ama lazerin etkisini büyük ölçüde azaltıyor..doktor söyledi bunu bana..tabiki sürüp sürmemek size kalmış;ama lazerin etkisini azalttığını bilin çünkü oradaki hücreleri uyarıp uyuşturduğunda ışını daha az miktarda emiyormuş haberiniz olsun..

katılıyorum cnmmmm emla ilk 3 seasn kulandım kıllarım çok sert oldugundan dayanamadıgımdan ondan sonra bıraktım evt agrıyor ama benim için sonuc önemli ondan 2-3 dk sıkıyourm dişimi:)benimde doktorum normalde 7 seasnta bitmesi gerekiyorsa 10 seasnsa kdr uzayabilir emla kulandıgınız için demişti ..benden tavsiye kılarınız çok sert ve yogunsa ilk 3 seasn kulanın sonra bırakın:)

Son düzenleme:
ya genital bölgeye yaptırınca bebişiniz olmuyomuş kızlar annem demişti öyle bişey var mı gerçekten korktum ben

cnm yumurtalık nerede kıl kökü nerede ..ayrıca doktor kontrollu merkezlerde yapılıyor..öyle bşy olsa doktorlar yaptırmaz deilmi..sen rahat rahat git kulaktan dolma laflara inanma..hatta doktora sor için rahat etsin...

ben istanbul avcılarda özel bir güzellik merkezinde gidiyorum geçen ağustos ayında koltuk altıma ekim ayında da genital bölgeye başladım iki haftada bir gidiyordum şimdi üç haftaya çıktı süre sınırsız olarak ödedim parasını koltuk altım bitti sayılır en çok sevindiğim şey ise kıllardan çok koltuk altlarım kapkaraydı şimdi bembeyaz oldu bu beni çok sevindiriyor kollarımı kaldırmak istemezdim o derece
genital bölgedede %30 azalma var çok acıyor ama dayanıyorum çok rahatım artık ben çok memnunum herekese tavsiye ederim çok soru işaretleri ile başladım ama şimdiki sonucu gördükçe iyiki başlamışım diyorum
ne zaman biter acaba diyenlere söylüyorum kesin sonucu en az bir uçuk iki sene geçtikten sonra alırız dedi bana ilgilenen arkadaş çünkü bir kaç tane çıksa bile gidip lazer vurdurmam gerekiyormuş tamamen bitene kadar tabii. ama gitme sıklıkları giderek azalıcakmış zamanla iki yada bir bile gidicekmişim
ben çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlara

kızlar genital bölgeye lazer yaptıranlar, tam olarak nerelere yaptırıyorsunuz?

tamamen açmadan yaptırabilmek mümkün mü?

kızlar genital bölgeye lazer yaptıranlar, tam olarak nerelere yaptırıyorsunuz?

tamamen açmadan yaptırabilmek mümkün mü?

açmadan olmuyor canım. ama örtü üstünden yapan yerler oluyormuş duymuştum bi ara galiba ama onlar da göremediği kıla garanti vermiyorlarmış.

açmadan olmuyor canım. ama örtü üstünden yapan yerler oluyormuş duymuştum bi ara galiba ama onlar da göremediği kıla garanti vermiyorlarmış.

anladım canım şk ederim. öyle garanti olmaz tabi doğru. gazlı bezle eliyle kapatıyomuş bazı kızlar. en uygun yöntem bu sanırım. en azından doktor çok özel bölgelerde çalışmazken olabilir.

Arkadaşlar genital bölgede dudak kısımlarındaki kıllar çok inatçı, zor dökülüyor zor bitiyor. Yaptırdığım yer de söylemişti.

Genital hassas bir bölge acıyabilir. O yüzden emla krem kullanın 1.5 saat önce, öyle yaptırın. Bir de epilasyonu yapan kişi dura dura yapsın,bir atış yapsın dursun, sonra yine 1 atış.. Bende öyle olmuştu.

kızlar slm ben başka bi sayfada emlanın etkiyi azalttıığı gibi bişey okumuştum ama emin değilim bilginiz olsun paylaşmak istedim sadece...ben de lazere başlayacam sürmemeye karar verdim bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…