• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital blge Lazer yaptranlar..Tavsiye istiyorum

off yaa utanmasam gidip yaptırıcam.bide acısı düşündürüyo.koltukaltımı yaptırırken zor dayandım oraya hiç dayanamam

Bende yaptırıyorum 4. seansa gittim gecen hafta. Önceden kalın kıl şeklindelerdi şimdi sapsarı kücük tüy şeklinde cıkıyor sonra biraz kalınlaşıyor. Artık tüy yani yer yer azalmalar var. Bakalım nasıl olur. Bacak da iyi gidiyor. Ama yüz kısımda çok seans oldu artık ama indirimli yaptırıyorum. Önceden favori bölgesi kapkalındı sonra cene altı cıkıyordu filan onlarda tüy şeklinde şimdi. Genital biteydi bir. Ama şu haliyle bile rahatım çok şükür önceden ne çekmişim öle.

arkadaşlar süper bişey bu epilasyon koltuk altı bacak ve bikini bölgesine başladım 1. seanssonrası 10 gün içinde kıllar döküldü bol bol banyoda kese yapmamı söylediler 2 ay sonra tekrar gelmemi söylediler tertemiz oluyo yaptırdığım gün yer yer hafif kızarıklık vardı o da hemen geçti kesinlikle tavsiye ediyorm yaptıran bir kaç kişiye baktım 2. seans sonrası tamamen bitmişti kontrole gelmişlerdi kesin sonuç için 5-7 seans gelmeyi öneriyor doktorum

arkadaşlar süper bişey bu epilasyon koltuk altı bacak ve bikini bölgesine başladım 1. seanssonrası 10 gün içinde kıllar döküldü bol bol banyoda kese yapmamı söylediler 2 ay sonra tekrar gelmemi söylediler tertemiz oluyo yaptırdığım gün yer yer hafif kızarıklık vardı o da hemen geçti kesinlikle tavsiye ediyorm yaptıran bir kaç kişiye baktım 2. seans sonrası tamamen bitmişti kontrole gelmişlerdi kesin sonuç için 5-7 seans gelmeyi öneriyor doktorum
hangi makina sennki alexmi

200 özel koltukaltı bikini göğüs ucu
ben memnunum
alex makine
arkadaşımın çok çok azalmıştı o önerdi
öyle gittim

genitale lazer yaptıran özellikle evli bayanlara soruyorum çocuk sahibi olmakla alakalı bir sıkıntı yaşadınızmı artı hissizlik oluşturuo diyorlar hissizleştmi

Merhabalar öncelikle genel bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Lazer epilasyon seanslarında makinenin akım şiddeti ne kadar yüksek olursa o kadar iyi sonuç veriyor düşük akımda çalışıldığında kıllar tüye dönüşüyor ve sonrasında yapacak bişey kalmıyor tüy cinsindeki kılları cihaz görmediği için. Ben çeneme yaptırdım ve özellikle rica ettim acıdı desemde düşürme akımı ve ayrıca yüksek ayarda çalış diye. Biliyorum acıyor ama dayanmak lazım hem esmerim hem de kıllar kıl değil kütük mübarek :D sempatiksalakcinni

ya kızlar jileti seanstan önce nasıl yapıyorsunuz?yani ben jiletle tam alamıyorum kılları.önce sabun falanmı sürüosunuz?yoksa direk jiletle alıyormusunuz?nasıl kolay olur?

ya kızlar jileti seanstan önce nasıl yapıyorsunuz?yani ben jiletle tam alamıyorum kılları.önce sabun falanmı sürüosunuz?yoksa direk jiletle alıyormusunuz?nasıl kolay olur?

Yeni başlıycaksan lazere 1-2- ay önceden jilet yap sertleşsin kılların lazere gitmeden 10 gün önce yap ki görebilsinler makine we yapan kişi

Jiletle alıma gelince sakın kuru bir şekilde jiletleme tahriş edersin sabun weya traş köpüklerinden sür sonra banyo jiletlerinden al rahatca jilet yap canım tmm

Yeni başlıycaksan lazere 1-2- ay önceden jilet yap sertleşsin kılların lazere gitmeden 10 gün önce yap ki görebilsinler makine we yapan kişi

Jiletle alıma gelince sakın kuru bir şekilde jiletleme tahriş edersin sabun weya traş köpüklerinden sür sonra banyo jiletlerinden al rahatca jilet yap canım tmm

tamam canım çok saol

Selam kızlar, ben siteyi yeni keşfettim. Bayağdır yazılanları okuyorum:) Lazer konusu özellikle. Çünkü bu aralar ben de yaptırmayı düşünüyorum ama aklımda bazı sorular var. İstanbulda iyi bi yer arıyorum genital bölge ve koltukaltı için. Sorum genital bölgenin tamamına yaptırmanın zararı oluyor mu, bir de ben çoğu kez jilet yaptım ve etrafında bildiğiniz gibi karartılar oluştu nolursa olsun bacak arasından o karartılar gitmiyo lazer buna çözüm olur mu ya da bildiğiniz çözüm önerileri var mı? Bilginize ihtiyacım varr:)

ben ocakta gebelik düşünüyorum bir zararı olur mu gebelik öncesi ve süresince
birde ankarada alex makina nereyi önerirsiniz

Selam kızlar, ben siteyi yeni keşfettim. Bayağdır yazılanları okuyorum:) Lazer konusu özellikle. Çünkü bu aralar ben de yaptırmayı düşünüyorum ama aklımda bazı sorular var. İstanbulda iyi bi yer arıyorum genital bölge ve koltukaltı için. Sorum genital bölgenin tamamına yaptırmanın zararı oluyor mu, bir de ben çoğu kez jilet yaptım ve etrafında bildiğiniz gibi karartılar oluştu nolursa olsun bacak arasından o karartılar gitmiyo lazer buna çözüm olur mu ya da bildiğiniz çözüm önerileri var mı? Bilginize ihtiyacım varr:)

Canım hiçbir zararı yok lazerin ben jinekolk dr na sordum yaptırdığım yerdeki kişilerde zararı yok diyorlar emin olabilirsin lazer ışığı çok derine inmiyor sadece kıl köküne ulaşıyor bundan dolayı zararı yok kararmalara gelince lazer yaptırınca gecer merak etme
istersen gittiğim yeri önerebilirim ben cok memnunum canım tawsiye ediyorum

aysecim bu lazerde 3 seanstan sonra adam gibi tertemiz oluyor ..o da dediğin gibi yüksek voltaj olacak..bende genitale düşük yaptırdım hatta yapan bayan hadi bunda düşük yapıyorum ama bundan sonrakimnde yüksek yaparım dedi...emla kullanıp gitmiştim ama 1 saat bekledim uyuşmadı ...bayan üçgen tarafı bitirdi alta geçtiğinde anca uyuştu ..bir dahakine 1,5 saat beklicem ...keseyi zaten 10 gün önermiyorlar hatta ben lazer yapılan yere lif bile sürmüyorum...birde sıcak su olmıcak..bakalım artık genitalde ilk seans olduğu için böle demek birde arkadaşın yazdığı gibi 20 gün sonra anca dökülür galiba kaydirigubbakcemile5

merhaba canım nerde yaptrdın ??

Back