- Konu Sahibi sevval888888
12 yasinda kimse lazer yaptirmamali! cahilce yazmayalim insanlari yanlis yonlendirmeyelim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar, ben Aralık'ta 3. seansıma gidicem. ilk 2 seansımın arası 1 aydı 3. seansım için 2 ay sonraya gün verdi. Ben de ilk başta çok tereddüt ettim. 2 yıldır öyle aratırma yapıyorum ki ya cocugum olmazsa falan diye. Ama arkadasımın kuzenının yenı cocugu oldu lazerden sonra. tabıkı zararları var hıcbır sey olmazsa radyasyon yayıyor bence 10 20 yıla cıkar acısı cıksa da ama zaten her yanımız radyasyon wireless, cep telefonu, baz istasyonları gıbı. Bir de alt kısmını yaptırıp yaptırmama konusunda ben de tereddütte kalmıstım. ama Mehmet Öz bayanlara bır kez alt kısma yanı dudak kısmına agda bıle yapılmamaısını söylemıstı. o da zamanla kuruluk yapar, nemlenmeyı engeller diye bır de bazı aletler hissizlik yapıyormus ondan endişelendim sadece dudak kısmına yaptırmıorum. koltuk altı ve genıtal bölgenınn tamamına yaptırıyorum. su an koltuk altımda nerdeyse hıc yok genıtal bolgede de kısım kısım hıc yok. 2. seansıma gıtmeden once emla sürdüm ve bu bır mucıze dedım hıcbır sey hıssetmedım. ben kesınlıkle tavsıye ediyorum
kızlar ben de 4. ye gidicem genital ve koltuk altı yaptırıyorum 5-6 seans sonunda iyi souç alırsam paylaşacağım..ankaradaki arkadaşlara gittiğim yeri iyi sonuç alırsam tavsiye edicem..
ayrıca emla sürmeyin evet acıyı azaltıyor ama lazerin etkisini büyük ölçüde azaltıyor..doktor söyledi bunu bana..tabiki sürüp sürmemek size kalmış;ama lazerin etkisini azalttığını bilin çünkü oradaki hücreleri uyarıp uyuşturduğunda ışını daha az miktarda emiyormuş haberiniz olsun..
ya genital bölgeye yaptırınca bebişiniz olmuyomuş kızlar annem demişti öyle bişey var mı gerçekten korktum ben
kızlar genital bölgeye lazer yaptıranlar, tam olarak nerelere yaptırıyorsunuz?
tamamen açmadan yaptırabilmek mümkün mü?
açmadan olmuyor canım. ama örtü üstünden yapan yerler oluyormuş duymuştum bi ara galiba ama onlar da göremediği kıla garanti vermiyorlarmış.