- 12 Nisan 2008
- 1.173
- 221
- 323
- Konu Sahibi sevval888888
balıkesirde nerde ve ne kadara güvenli yapılıyor bilen varsa cevap yazabilse cok sevineceğim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende genital bölgeye yaptırdım. Yaklaşık 12 seans falan gitmeniz gerekiyor ama tam sonuc alabilmek için.Sakın başladınızmı yarıda bırakmayın.Şuan çok menmunum.
Sonra koltuk altına yaptırdım 3 seansda bitti inanılmaz.
Göbek bölgem 2 seans sürdü ve şimdi kollarıma yaptırdım 4.seansıma gittim umarım 5.seans olmaz:) tüm paramı epilasyona harcıyorum ama değdiğini düşünüyorum.:lepi:
gerçekten çok menmunum.İnanılmaz bi kolaylık bayanlar için. Okadar rahat ki! Epilasyondan sonra silverdon kullanın acı falan kalmıyor.
Yanlız genital bölgemde biraz esmerleşme oldu. Ne yapmam gerekli acaba bi fikri olanvarmıı kızlar.:gitme:
sevall
istanbul avrupa yakasındayım. bende bi an önce başlamak istiyorum. senin durumun nasıl şuan ?? bitti mi?? memnunsan bana özelden yazabilir misin cnm gittiğin yeri uygulattığın kişiyi??
canım ben samsunda yaptırıyorum..bu konuyu açtıktan sonra 3 seans daha yaptırdım şimdi memnunum..ama sana tavsiye paket programlara girme çünkü genelde düşük dozda yaptırı seansları uzatıyorlar sende acı çekmekle kalıyon