Geniş kot pantolon arıyorummm...!! huhuu :)

Siyahın kullanılma durumu nedir canım ?
canım bende bunlar yeniden farksızlar,kot olanın paçaları kısaltılmıştı sadece ama ama kısa yapılmş giyemeden kaldı diğeride yenidir.
38 beden ve siyah olan üzerine yapılmış Jean de bol kesim bacaklarına yapışmaz salaşh kesim ikiside:34:

Siyahın kullanılma durumu nedir canım ?

canım siyah sıfır diğerinide 1 kez giyebildim Jean olanıda.jean olanın 5 cm lik payı var daha içinde kestirmeden yaptırmıştım paçalarınıda ..senin tarifine uyan 2 model bunlar var elimde diğerleri yapışır...

Son düzenleme:
ayıptır sorması senın boyun kaçtı canım..:) ?
canım siyah sıfır diğerinide 1 kez giyebildim Jean olanıda.jean olanın 5 cm lik payı var daha içinde kestirmeden yaptırmıştım paçalarınıda ..senin tarifine uyan 2 model bunlar var elimde diğerleri yapışır...

Bir ara cok vardı etek pantolon tarzında pantolonlar şimdi bulamıyorum.. tertemız kullanıldığı takdirde 2. el de olabilir ama öncelıklı tercihim 0..Tesettürlü oldugum için oturtmalı pantolonlar pek tercih etmiyorum..;) (38 beden

süper taş gibi bir pantolon var elimde hemen ekliyorum

Bir ara cok vardı etek pantolon tarzında pantolonlar şimdi bulamıyorum.. tertemız kullanıldığı takdirde 2. el de olabilir ama öncelıklı tercihim 0..Tesettürlü oldugum için oturtmalı pantolonlar pek tercih etmiyorum..;) (38 beden

Merhaba bende etek pantolon olarak bu var ilgilenirsen konuşuruz
. $image.jpg

iyi kalite büyük beden bulmak biraz zor :( ben de bu yüzden zayıflamaya çalışıyorum hanımlar :)

colins marka kot tarzı ama yukardan asagı bol ınıyor dusunursen

Back