Geniş kot pantolon arıyorummm...!! huhuu :)

canım bende bunlar yeniden farksızlar,kot olanın paçaları kısaltılmıştı sadece ama ama kısa yapılmş giyemeden kaldı diğeride yenidir.
38 beden ve siyah olan üzerine yapılmış Jean de bol kesim bacaklarına yapışmaz salaşh kesim ikiside:34:

tanesi 10 tl :34:

canım kotun boyu kaç cm peki benım boyum 1.69 ?
canım bende bunlar yeniden farksızlar,kot olanın paçaları kısaltılmıştı sadece ama ama kısa yapılmş giyemeden kaldı diğeride yenidir.
38 beden ve siyah olan üzerine yapılmış Jean de bol kesim bacaklarına yapışmaz salaşh kesim ikiside:34:

bir ara cok vardı etek pantolon tarzında pantolonlar şimdi bulamıyorum.. Tertemız kullanıldığı takdirde 2. El de olabilir ama öncelıklı tercihim 0..tesettürlü oldugum için oturtmalı pantolonlar pek tercih etmiyorum..;) (38 beden

38 beden kotta 29' 28 bedene mi denk geliyordu?

Son düzenleme:

Eklentiler

• $IMG_0587.jpg
    $IMG_0587.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 100
Bir ara cok vardı etek pantolon tarzında pantolonlar şimdi bulamıyorum.. tertemız kullanıldığı takdirde 2. el de olabilir ama öncelıklı tercihim 0..Tesettürlü oldugum için oturtmalı pantolonlar pek tercih etmiyorum..;) (38 beden

28 beden yırtık kot :1:

koyu lacivert sanırım rengi :1: 36 beden defacto ama beli lastikli 38 e de olabilir,beğenirsen ölçü veririm

M beden yumuşak kumaş ne denir tam bilmiyorum ama etiketine bakarım istersen

lacivert keten,koton marka,38 beden

yırtık kot basenlerden otururgibi duruyo ama kalçadan tam oturuyomu üstte nasıl duruyo cnm?
28 beden yırtık kot :1:

koyu lacivert sanırım rengi :1: 36 beden defacto ama beli lastikli 38 e de olabilir,beğenirsen ölçü veririm

M beden yumuşak kumaş ne denir tam bilmiyorum ama etiketine bakarım istersen

lacivert keten,koton marka,38 beden

yırtık kot basenlerden otururgibi duruyo ama kalçadan tam oturuyomu üstte nasıl duruyo cnm?

valla canım sığamıyorum içine :1: ama sen kaç kilosun ve boyun kaç ya da istersen istediğin yerlerini ölçeyim

Back