Kartal devlet hastanesinde yapılıyo
Ben kadın doğuma almıştım ama direk tıbbi genetiğe de alabiliyosunuz gittiğinizde doktorum istedi falan diyin 2 diyince yapmayabilirler 3 ve üzeri kayıpta yapıyoruz demişlerdi banaPeki ilk hangi bölüme randevu alıyoruz
Ben kadın doğuma almıştım ama direk tıbbi genetiğe de alabiliyosunuz gittiğinizde doktorum istedi falan diyin 2 diyince yapmayabilirler 3 ve üzeri kayıpta yapıyoruz demişlerdi bana
Evet öyle malesef ama devlette böyle işliyo işlerBu 3 kayıp meselesi çok can sıkıcı 2 kayıp yaşamışım zaten neden 3 ü bekleyip iyice psikolojimi bozayım anlam veremiyorum bu duruma
Geçmiş olsun bende mart ayında 7 haftalık kalp durmasıyla kürtaj oldum. Bezmialem vatan caddesinde ki tüp bebek bölümüne gidiyorum Doç dr pınar özcana. Bir kayıp yaşamama rağmen bana ve eşime tüm tahlilleri yaptırdı. Belki sebepsiz infertilite olduğum için yaptırmıştır. Çok ilgili bi dr 2 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum kendisinin yönlendirmesiyle hsg çektirdikten hemen sonra hamile kalmıştım. Gidip gelmeniz sorun olmazsa tavsiye ederim. Bir kuruş ödemeden yapıldı tahlillerim sonuçları bekliyorumSanırım bu konu ile ilgili bana yardımcı olacak kimse yok
Geçmiş olsun bende mart ayında 7 haftalık kalp durmasıyla kürtaj oldum. Bezmialem vatan caddesinde ki tüp bebek bölümüne gidiyorum Doç dr pınar özcana. Bir kayıp yaşamama rağmen bana ve eşime tüm tahlilleri yaptırdı. Belki sebepsiz infertilite olduğum için yaptırmıştır. Çok ilgili bi dr 2 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum kendisinin yönlendirmesiyle hsg çektirdikten hemen sonra hamile kalmıştım. Gidip gelmeniz sorun olmazsa tavsiye ederim. Bir kuruş ödemeden yapıldı tahlillerim sonuçları bekliyorum
İnşallah bende kendisinden randevu almıştım güç bela, randevuma gittiğimde de kendisi yoktu asistanı da sağolsun ilgilenmeyip bana tüp bebek bölümüne git dedi. Umarım siz ulaşırsınız banu hanıma metini çok duydumCeabın için teşkkür ederm. Be aadlu yakasnayım zeynep kamilde M. Banu Yılmaz dan randevu aldım. Artık kısmet inşallah testlerimi yapar benimde.
Siz kaçıncı düşükten sonra yaptırdınız bi sorun çıkmış mıydıGenetik bölümü olan tıp fakülteleri yapıyor canım. Ben selçuk unide yaptırdım konyada
İnşallah bende kendisinden randevu almıştım güç bela, randevuma gittiğimde de kendisi yoktu asistanı da sağolsun ilgilenmeyip bana tüp bebek bölümüne git dedi. Umarım siz ulaşırsınız banu hanıma metini çok duydum
Burada bi kaç kişiden daha duydum 40 gün falan beklemek gerekşyomuş kürtajdan sonra. Ama benim drum bi hafta sonra yaptırdı umarım testlerim doğru sonuö verirKızlar bugün gittim dr a ve Direkt Banu hanım ordaydı. Genetik test aklında kalmaması için yaptıralım dedi ancak ben şuan kimyasal gebelik yaşadığım için 6 hafta sonra yaptırmalısın dedi aranızda bu konuda bilgisi olan var mı
Burada bi kaç kişiden daha duydum 40 gün falan beklemek gerekşyomuş kürtajdan sonra. Ama benim drum bi hafta sonra yaptırdı umarım testlerim doğru sonuö verir
Evet mantıklı bence deBence genetikte yanlış sonuç vermez sonuçta gebelik genetiği değiştirebilcek bişe değil ama kan pıhtılaşmasında sonucu yanlış verebilir diye düşünüyorum. Tabi bu benim bir varsayımım sormak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?