Gebeliğe Hazırlık Genetik testi nerde yaptırdınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet mantıklı bence de 😄 kan pıhtılaşması da yaptırdım dr hamile kalırsan önlem olarak ilaç başlicaz dedi. Çok geç çıkıyomuş sonuçlar 🤷🏻‍♀️ Bi daha ne zmn hamile kalırım allah bilir ilki de zor olmuştu zaten 😞

Senin ne sıkıntın var canım bende pcos var o yüzden yumurtlama zamanını bilmediğim için ovulasyon testiyle takip edip hamile kalmıştım ikincide

Senin ne sıkıntın var canım bende pcos var o yüzden yumurtlama zamanını bilmediğim için ovulasyon testiyle takip edip hamile kalmıştım ikincide
Benim ki sebepsiz bi sorun yok çok şükür ama olmadı işte. Aşılamaya başlayacaktım hsg çektirdim öncesinde ve hamile kaldım.

2. Düşükten sonra yaptırdım. Bazı genlerde mutasyon cıktı folik asit ve b12 yi doğuma kadar kullandım

Folik asiti zaten doğuma kdr kullanmıyor muyuz. B12 yi tedavi amaçlı mı yoksa takviye amaçlı mı kullandın.

Folik asiti zaten doğuma kdr kullanmıyor muyuz. B12 yi tedavi amaçlı mı yoksa takviye amaçlı mı kullandın.
Hayır normalde hamileliğin 3. Ayı bitince folik asit kullanımı bırakılıyor. Galiba mutasyona uğramış geni baskılamak için kullanılıyor iki ilaç aynı anda

Mrb arkadaşlar eşimin karyotip test sonucu çıkmış sonuç kısmında sadece 0 yazıyor. Birde sonuç durumunda normal yazıyor. Başka yazan bişi yok. Dra gidemiyorum çalıştığım için izin alamam bu ara tlfndan da yorum yapmıyolar maalesef ki. Sonuçta ne yazması gerekiyor normal yazısına güvenmeli miyim yoksa test geçersiz mi 😣

Bu genetik test en erken nezaman yapılabiliyor. Ben 5 haftalık hamileyim. Çocuk sağlıklı mı ve cinsiyeti merak ettiğim için bir an önce yaptırmak istiyorum. Devlet zaten yapmaz özelde yaptırırım ama en erken 10. Haftada yapılıyor diye biliyordum bilgilendirir misiniz

Hamileyken neden genetik test yaptırıcaksınız ki anlamadım ayrıca daha 5 haftalık çocuk yeni oluşuyodur . Ayrıntılı ultrasondan mı bahsediyosunuz acaba o çok farklı bişey

Back