Evet mantıklı bence de kan pıhtılaşması da yaptırdım dr hamile kalırsan önlem olarak ilaç başlicaz dedi. Çok geç çıkıyomuş sonuçlar Bi daha ne zmn hamile kalırım allah bilir ilki de zor olmuştu zaten
Hayır normalde hamileliğin 3. Ayı bitince folik asit kullanımı bırakılıyor. Galiba mutasyona uğramış geni baskılamak için kullanılıyor iki ilaç aynı anda
Mrb arkadaşlar eşimin karyotip test sonucu çıkmış sonuç kısmında sadece 0 yazıyor. Birde sonuç durumunda normal yazıyor. Başka yazan bişi yok. Dra gidemiyorum çalıştığım için izin alamam bu ara tlfndan da yorum yapmıyolar maalesef ki. Sonuçta ne yazması gerekiyor normal yazısına güvenmeli miyim yoksa test geçersiz mi
Bu genetik test en erken nezaman yapılabiliyor. Ben 5 haftalık hamileyim. Çocuk sağlıklı mı ve cinsiyeti merak ettiğim için bir an önce yaptırmak istiyorum. Devlet zaten yapmaz özelde yaptırırım ama en erken 10. Haftada yapılıyor diye biliyordum bilgilendirir misiniz
Hamileyken neden genetik test yaptırıcaksınız ki anlamadım ayrıca daha 5 haftalık çocuk yeni oluşuyodur . Ayrıntılı ultrasondan mı bahsediyosunuz acaba o çok farklı bişey