Eşim ve benim ayrı randevumu almamız lazım pekiMHRS den tıbbi genetik bölümünden almanız gerekiyor randevuyu
Evet yoğunluk oluyor, ardışık saatlerde alın yani siz 09:00 için sıra alıyorsanız eşiniz için 09:10 a alırsanız sorun olmaz.ayni anda girer doktora söylersiniz birlikte geldik ikimizin de randevusu var diyeEşim ve benim ayrı randevumu almamız lazım peki
Tamam canım teşekkür ederimEvet yoğunluk oluyor, ardışık saatlerde alın yani siz 09:00 için sıra alıyorsanız eşiniz için 09:10 a alırsanız sorun olmaz.ayni anda girer doktora söylersiniz birlikte geldik ikimizin de randevusu var diye
Devlette yapıldığıni bilmiyordum bir şartı yok değil mi 2 yillik evliyim yaparlar değil miEvet yoğunluk oluyor, ardışık saatlerde alın yani siz 09:00 için sıra alıyorsanız eşiniz için 09:10 a alırsanız sorun olmaz.ayni anda girer doktora söylersiniz birlikte geldik ikimizin de randevusu var diye
Azospermi dedik biz kardeşim için daha dün sonuç aldık üstelik Kütahya gibi küçük bir il den.istanbula gidiyor kan tahlilleriDevlette yapıldığıni bilmiyordum bir şartı yok değil mi 2 yillik evliyim yaparlar değil mi
Meraba canım bende bugün genetik sonuçlarımı aldık.. İnfertilite doktorun yada üroloji doktoru direk yönlendiriyor ben Ankara etlik zübeyde hanımda verdim. Mhrs den randevu alınıyor mu bilmiyorum beni doktor direk aynı gün yönlendirdi yaklaşık 1 ay sonrasına randevu vermişti neyin ne olduğunu bilmiyodum sormak için gitmiştim aynı gün bi boşlukta almışlardı kanı 1.5 aya çıkar dediler eşimin kanı ürememiş tekrardan eşim kan verdi yaklaşık 2 3 ayı buldu tün sonuçların çıkması randevu alıp sonuçlara ulaşmam 2 hafta öncesinde arayıp randevu almıştım.. Kanın sonuçlarının çıkması uzun sürüyor sadece onada normal diyorum 3 aşamadan falan geçiyormuş kan. Benim bildiklerim aktarabileceklerim bunlar allahım yolunuzu açık etsin sabır versinMrb arkadaşlar bugün tüp bebek için doktora gorüşmeye gittik uzun süre infertilite olduğumuz için genetik test istedi eşimden ve benden aranızda yaptıranlardan bilgi almak istiyorum devlette yatırcam ama hangi bölüme gitmem gerekir kandamı bakılıyor sadece
Sağol canım bende direk genetiğe randevu alıp gittim kanlarımızı verdik 2 ile 2buçuk ayı bulur dediler sonuç için hayırlısı bakalım bu cuma opu olcak öbür ayda inşallah transferMeraba canım bende bugün genetik sonuçlarımı aldık.. İnfertilite doktorun yada üroloji doktoru direk yönlendiriyor ben Ankara etlik zübeyde hanımda verdim. Mhrs den randevu alınıyor mu bilmiyorum beni doktor direk aynı gün yönlendirdi yaklaşık 1 ay sonrasına randevu vermişti neyin ne olduğunu bilmiyodum sormak için gitmiştim aynı gün bi boşlukta almışlardı kanı 1.5 aya çıkar dediler eşimin kanı ürememiş tekrardan eşim kan verdi yaklaşık 2 3 ayı buldu tün sonuçların çıkması randevu alıp sonuçlara ulaşmam 2 hafta öncesinde arayıp randevu almıştım.. Kanın sonuçlarının çıkması uzun sürüyor sadece onada normal diyorum 3 aşamadan falan geçiyormuş kan. Benim bildiklerim aktarabileceklerim bunlar allahım yolunuzu açık etsin sabır versin
Hadi hayırlısı canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizin minik mucizemize kavuşalım inşallahSağol canım bende direk genetiğe randevu alıp gittim kanlarımızı verdik 2 ile 2buçuk ayı bulur dediler sonuç için hayırlısı bakalım bu cuma opu olcak öbür ayda inşallah transfer
Aminn canım hayırlısı ile Allah isteyen herkesin kucağını doldursun aratmasın inşallahHadi hayırlısı canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimizin minik mucizemize kavuşalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?