genetik test

Ben tepeciğe gittim bugün. Eşli olan karyotip tayini testi yapılıyor ancak trombofili paneli 2 li bakılıyormuş sadece. Doktorum 12 li istemişti. Karyotip tayini için de en az 2 ay dediler.

merhaba kızlar 2 kez düşük yaşadım tüp bebek te ve genetik test yaptırmak istiyorum yaptıranlar bilgi verebilirmi?
merhaba benımde 2 kayibim var bende tüp bebek tedavisine baslicam genetik sonuçlar gelince ama benim dr istedi ona göre tedavi uygulayacak. siz araştırma hastanesinde labaratuvara gidip bebek kayiplarim var genetik test yaptırmak istiyorum derseniz yapıyorlar esinizle giderseniz kromozomlariniza da baktira bilirsiniz

sağol canım aldım pazartesi günü gidecegiz dr istemedi ben kendim düşündüm

8 aylık istenmedi şuan ben kendim gitmeyi düşünüyorum.mhrs de randevu sürekli oluyor.
Eskiden kadınlar hemen gebe kalırdı, Zaten büyüklerimizin de “var mı bir gelişme “demelerinin merakı bu yüzden. Tıp ne yazıkki 1 yıllık evlilik süreci istiyor bu işlemler için.Aklınızda bulunsun sekiz aylık evliyim demek yerine bir yıllık evliyim demenizi öneririm .Keza tahlil tedavi tanı teşhis adını ne koyarsanız koyun çift olarak gitmenizi öneririm .Eşinizin sperm testi bu konuda öncelik taşıyor keza aynı zamanda da sizin rahim yumurtalık tüp hormon... Günümüzde maalesef sağlıklı bir birey yok denecek kadar az bu sebeptendir ki çocuk sahibi olmak ne yazıkki artık çok zor

Merhaba gecmis olsun öncelikle bende genetik test yaptiracagim zeynep kamilde fakat öncelik olarak hangi bölümden randevu almam gerekiyor ? Direk tıbbi genetikten alabiliyor muyuz yoksa öncelikle kadin doğuma derdimi anlatip yönlendirmesi mi gerekir genetiği?

Bende 2.kez kurtaj oldum bebegin kalbi durdu persembe gunu genetik test verdim 1 ay sonra cikar dediler

Pınar hocaya gidiyorum bence işinin ehli bir doktor. Arkadaşım tüp bebek yaptırmıştı onda, şimdi bi kızı var
Hastaya yaklaşımı nasıl peki ? Çoğu kişi muhattap olamıyoruz gibi şeyler söylemiş.Kendisine Tekirdağ dan gitmeyi düşünüyordum.Sırf bu yüzden vazgeçtim açıkcası

Hastaya yaklaşımı nasıl peki ? Çoğu kişi muhattap olamıyoruz gibi şeyler söylemiş.Kendisine Tekirdağ dan gitmeyi düşünüyordum.Sırf bu yüzden vazgeçtim açıkcası
Merhaba tavsıye uzerıne bende Pınar hanıma gıdıyorum gayet ıyı başarılı bı doktor bı arkadaşımız tavsıye ettı onların bebışı oldu yakında tub bebek pınar hocanın hastası bızım 6ncı denememız olcak ve 3ncu doktorum obur ıkısı 1ay ıçınde yapmıştı bu oyle degıl kasımdan berı tedavıdeyız bı sürütahlıller yapıldı kan pıhtılaşmamım oldugunu ogrendım daha once 2düşük olmuştu ama obur doktorlar genetıktı bılmem başka hastalık bakmamıştı tabı sıze farklı glebılır amabı tanışın derımşımdıden bol şanslardılerım

Merhaba,
Tüp bebek tedaviniz nasıl gidiyor acaba ?

merhaba kızlar 2 kez düşük yaşadım tüp bebek te ve genetik test yaptırmak istiyorum yaptıranlar bilgi verebilirmi?
Genetik test ve pihtilasma testi yaptirdim canm ben fakültede genetik bölümünde yapildi 45 gun sürdü sonucun çıkması ve bende pihtilasma xikti ağır hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…