- 19 Şubat 2020
- 5.587
- 2.984
- 173
- 40
- Konu Sahibi balbocegi34
-
Canim genetik test basit bir kan testi. Kan pıhtılasmasi varmi, dna hasari varmi o tespit ediliyor. Devlet hastanelerinde tibbi genetik bolumunden randevu alarak yaptırabilirsin..merhaba kızlar 2 kez düşük yaşadım tüp bebek te ve genetik test yaptırmak istiyorum yaptıranlar bilgi verebilirmi?
SAĞOL CNM BAKTIMDA ŞU AN YER GÖRÜNMÜYOR SÜREKLİ TAKİP EDECEĞİM ARTIKCanim genetik test basit bir kan testi. Kan pıhtılasmasi varmi, dna hasari varmi o tespit ediliyor. Devlet hastanelerinde tibbi genetik bolumunden randevu alarak yaptırabilirsin..
Hangi sehirdesiniz?SAĞOL CNM BAKTIMDA ŞU AN YER GÖRÜNMÜYOR SÜREKLİ TAKİP EDECEĞİM ARTIK(
ist cnmHangi sehirdesiniz?
Ank.da olsaydin bir lab onerecektim. Ok, sanirim düsük yada basarisiz denemeniz var.ist cnm
evet cnaım gecen sene bir düşük bide salı günü bir düşük oldu tüp bebekti ikisideAnk.da olsaydin bir lab onerecektim. Ok, sanirim düsük yada basarisiz denemeniz var.
Üzüldüm canım, belki kan pihtilasmasi vardir, belkide embriyonun genetigi iyi degildir. İns bir sonraki tedavinde saglikli ilerler gebeliğinevet cnaım gecen sene bir düşük bide salı günü bir düşük oldu tüp bebekti ikiside
inşallah canım kalan embriyolara bakacagım artıkÜzüldüm canım, belki kan pihtilasmasi vardir, belkide embriyonun genetigi iyi degildir. İns bir sonraki tedavinde saglikli ilerler gebeliğin
Her hamilelik öncesi bence anne ve baba adayının yaptırması gerekli olduğuna inanıyorum .Siz veya doktorunuz buna gerek görmese de kuşak farkıyla taşıyıcı konumda olabilir bu sebeple de doğacak olan bebeğe istemeden de iletmiş oluyorsunuz . Bir kan örneği vererek bunu saptamanız mümkün ... Genetik bölümde problem olsa bile en azından tüp bebekte tedavi yolunuz ona göre çizilir .. Misal size göstereceğim örnekte istenen genetik test mevcut ... Ortalama sonucu 1 ay da çıkacak, eşimde bugun verdi mesela ..merhaba kızlar 2 kez düşük yaşadım tüp bebek te ve genetik test yaptırmak istiyorum yaptıranlar bilgi verebilirmi?
teşekkürler canım bilgin için gece yıl düşük yaptıgımda dr istemedi ,bu düşükte de kendim yaptıracagım artık randevumu aldımHer hamilelik öncesi bence anne ve baba adayının yaptırması gerekli olduğuna inanıyorum .Siz veya doktorunuz buna gerek görmese de kuşak farkıyla taşıyıcı konumda olabilir bu sebeple de doğacak olan bebeğe istemeden de iletmiş oluyorsunuz . Bir kan örneği vererek bunu saptamanız mümkün ... Genetik bölümde problem olsa bile en azından tüp bebekte tedavi yolunuz ona göre çizilir .. Misal size göstereceğim örnekte istenen genetik test mevcut ... Ortalama sonucu 1 ay da çıkacak, eşimde bugun verdi mesela ..
Benimde kayıplarım var ama genetikte sorun çıkmadi.. yinede yaptır sen tabi inşallah.teşekkürler canım bilgin için gece yıl düşük yaptıgımda dr istemedi ,bu düşükte de kendim yaptıracagım artık randevumu aldım
uff ufff maddiyatamı acıyayım maneviyatamı bilemedimBenimde kayıplarım var ama genetikte sorun çıkmadi.. yinede yaptır sen tabi inşallah.
Mrba bende bu ay normal yolla gebe kalmıştım.fakat düşük oldu .kan değerleri m 192/272/230/116/46 şeklinde.Her hamilelik öncesi bence anne ve baba adayının yaptırması gerekli olduğuna inanıyorum .Siz veya doktorunuz buna gerek görmese de kuşak farkıyla taşıyıcı konumda olabilir bu sebeple de doğacak olan bebeğe istemeden de iletmiş oluyorsunuz . Bir kan örneği vererek bunu saptamanız mümkün ... Genetik bölümde problem olsa bile en azından tüp bebekte tedavi yolunuz ona göre çizilir .. Misal size göstereceğim örnekte istenen genetik test mevcut ... Ortalama sonucu 1 ay da çıkacak, eşimde bugun verdi mesela ..
Kaç yıllık evlisiniz ?Mrba bende bu ay normal yolla gebe kalmıştım.fakat düşük oldu .kan değerleri m 192/272/230/116/46 şeklinde.
doktor yaptır demedi bana ama ben devlet hastanesi nde yaptırmayı düşünüyorum.
eşimle beraber mı yaptirmamiz gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?