Genetik test

Düşükten kaç ay sonra hamile kaldınız? Kaçıncı düşüktü? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

1 düşğk 1 kimyasal şimdi hamileyşm sağlıkla gelsin inş bebeğim tüm isteyenlere de nasip etsin benim ilk olacak pohtılaşma çocuğu olanlarda da çıkabiliyor
Sizin ilk gebeliğiniz mi düşük oldu? Sonuçlarınız da be çıktı? Bir de düşükten kaç ay sonra hamile kaldınız

Düşükten kaç ay sonra hamile kaldınız? Kaçıncı düşüktü? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Sağol canım amin inş ben kürtajdan 3 ay sonra hamile kaldım (2 kez düşük yaşadım ) ama 3. Doktor tedavisi (klomen ) kuşanarak planlı bir hamilelik oldu yani sonraki yorumlarda arkadaşlarla detaylı konuştuk bakabilirsiniz

Ya ben de ilk bebeğimi düşüreli kürtaj olalı 4 gün oluyo. Deli gibi herkese sorup araştırıyorum. Bir bebeğim olsun çok istiyorum testlerimi yaptırıcam bakalım

Ya ben de ilk bebeğimi düşüreli kürtaj olalı 4 gün oluyo. Deli gibi herkese sorup araştırıyorum. Bir bebeğim olsun çok istiyorum testlerimi yaptırıcam bakalım
Cok yenisin canm kendine yapma bunu bence,oluruna birakmaya caliş,zaman da cabuk gecer boylece,hakkinda en hayirlisi olsun

İnş olur canım stres yapma bak hamile kalabiliyorsun bunu bana dediklerinde zoruma gidiyordu Ama başkalarının hikayelerini okuyunca çok şükür dedim rabbim sana da tüm isteyenlere de hayırlı evlatlar nasip etsin bizlerin evlatlarını da bağışlasın inş

Ben de öyle diyorum ama yine de telaş etmeden yapamıyorum. Amin inşallah

Ben de öyle diyorum ama yine de telaş etmeden yapamıyorum. Amin inşallah
Sakin ol canım birde kafanı topla öyle tekrar denemeye başla benim iki düşüğğm üstüste aylarda oldu çok stres yaptım o yüzden mi diyorum bazen kzıyorum kendime ama yaşayacağım varmış diyorum şimdi hamileliğimde her şeye dikkat ediyorum böyle hayırlı olan diyorum sende telaş yapma şu ara dinlenmeye çalış

Sen ilk düşükten sonra testlerini yaptrmış mıydın?

Kızlar nerde ve kaça yaptırdınız? Trakya üniversitesi eşim ve benim için 440 TL para istedi en az 2 ay sürer dediler sonuç için.

Merhaba
Genetik testi devlet hastaneleri yapiyor mu ve ozel mi devlet mi tavsiye edersiniz.
Bir düşük. Bir kere ilk basta tutunamadi ve en son tup bebek yaptirdik oda tutmadi .
Canım valla devlet hastanesinde yapılacakları yaptırın kromozon dizilimi trambofoli (pıhtılaşma testi ismi böyle bir şeydi sanki ) paneli gibi Özelde yapılanlar ayrı zaten imkan varsa tabiki özel hastane

Canım valla devlet hastanesinde yapılacakları yaptırın kromozon dizilimi trambofoli (pıhtılaşma testi ismi böyle bir şeydi sanki ) paneli gibi Özelde yapılanlar ayrı zaten imkan varsa tabiki özel hastane
Tesekkur ederim . Ocak ayinda tup bebek olunmuştu. Zaman gecmesi gerekir mi . Hemen yapilir mi

Tesekkur ederim . Ocak ayinda tup bebek olunmuştu. Zaman gecmesi gerekir mi . Hemen yapilir mi
Canım benim tüp bebekle ilgili pek bir bilgim açıkçası ama iyi bir doktor bulup bütünüyle ona güvenmek gerekir diye düşünüyorum

Kızlar nerde ve kaça yaptırdınız? Trakya üniversitesi eşim ve benim için 440 TL para istedi en az 2 ay sürer dediler sonuç için.
Merhaba Hacer Hanım bende edirne trakya tıptan randevu aldım genetiğe 2 hazirana verdiler 518tl ücreti var dediler telefon da test yaptırdınmı sonuçlar çıktımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…