Genetik test

Ne cikti peki sonucun,bide nerden baktin bana buraya gelmeden hicbir sekilde ulasamazsin dedi
Hastanenin kendi sitesi varsa ulaşabilirsin ben ünv hastanesinde yapmıştım kendi sayfasından ulaşmıştım

Hastanenin kendi sitesi varsa ulaşabilirsin ben ünv hastanesinde yapmıştım kendi sayfasından ulaşmıştım
Balcalida yaptirdim üyelik istiyo yapmadim bende,e nabizda trombofili testiniz cikmistir yazio aradim hyr cikmadi dediler anlamadim bende

Balcalida yaptirdim üyelik istiyo yapmadim bende,e nabizda trombofili testiniz cikmistir yazio aradim hyr cikmadi dediler anlamadim bende
Hepsini 1 çakmasını bekliyordur canım bende 1,5 ay bekledim

Trombofili çıkınca doktor hemen tedaviye başlıyo mu
Yani o sizin sonuçlarınıza ve durumunuza göre değişir. Hersey normalse ona göre tedavi uygular. Bir sıkıntı varsa sıkıntıya yönelik tedavi uygular.

Yani o sizin sonuçlarınıza ve durumunuza göre değişir. Hersey normalse ona göre tedavi uygular. Bir sıkıntı varsa sıkıntıya yönelik tedavi uygular.
Yani diğer testlerin sonucu da bekleniyor mu? Mesela kan pıhtılaşma sorunu varsa genetiği beklerler mi

Trombofili çıkınca doktor hemen tedaviye başlıyo mu
Cikan sonuca bagli hafiflerde gebelk baslayinca ama ciddi drumlarda onden ilaca baslio die duymustum,belirsizlerde ise bende mesela kanda gebelik cikar cikmaz igneye başlattı sonucum cikinca gordukki dogru yapmis doktor.

Yani diğer testlerin sonucu da bekleniyor mu? Mesela kan pıhtılaşma sorunu varsa genetiği beklerler mi
Hamileyseniz eğer beklenmez tabi. Ama ben gibi hamile değilseniz genelde tüm test sonuçlarınızdan sonra bir tedavi yöntemi belirliyorlar.

Cikan sonuca bagli hafiflerde gebelk baslayinca ama ciddi drumlarda onden ilaca baslio die duymustum,belirsizlerde ise bende mesela kanda gebelik cikar cikmaz igneye başlattı sonucum cikinca gordukki dogru yapmis doktor.
Sonuclar çıkmadan gebe kaldınız iğne basladi doktorunuz yanlis Anlamadim degil mi? Hap kullaniyor muydunuz peki

İğneyle sağlıklı gebelik oldu mu?

Sonuclar çıkmadan gebe kaldınız iğne basladi doktorunuz yanlis Anlamadim degil mi? Hap kullaniyor muydunuz peki
Evet sonuc cikmadan bir hafta falan once öğrendim doktor zaten baslariz demisti gebe kalirsan,sonuc cikincada dogru yapmisiz igneyle insallah halletcez dedi yok hic bisi kullanmadim folikast sadece kullandm,gebe kalinca igne,l bide progestan baslatti hemen

Anladim tesekkurler insallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz

Ama herkezin hikayesi farkli biliosun ki,benim bir mol iki bos gebelik vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…