- 7 Kasım 2019
- 4.541
- 10.001
- 108
Hastanenin kendi sitesi varsa ulaşabilirsin ben ünv hastanesinde yapmıştım kendi sayfasından ulaşmıştımNe cikti peki sonucun,bide nerden baktin bana buraya gelmeden hicbir sekilde ulasamazsin dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastanenin kendi sitesi varsa ulaşabilirsin ben ünv hastanesinde yapmıştım kendi sayfasından ulaşmıştımNe cikti peki sonucun,bide nerden baktin bana buraya gelmeden hicbir sekilde ulasamazsin dedi
Balcalida yaptirdim üyelik istiyo yapmadim bende,e nabizda trombofili testiniz cikmistir yazio aradim hyr cikmadi dediler anlamadim bendeHastanenin kendi sitesi varsa ulaşabilirsin ben ünv hastanesinde yapmıştım kendi sayfasından ulaşmıştım
Hepsini 1 çakmasını bekliyordur canım bende 1,5 ay bekledimBalcalida yaptirdim üyelik istiyo yapmadim bende,e nabizda trombofili testiniz cikmistir yazio aradim hyr cikmadi dediler anlamadim bende
Galiba ya,simdi kayit yaptim hastanenin sitesine cikmamis dogru,beklicem mecbur hayirlisiHepsini 1 çakmasını bekliyordur canım bende 1,5 ay bekledim
hastanenin hasta portalı var ordan sonuçlara baktım. Kötü birsey çıkmamış.Ne cikti peki sonucun,bide nerden baktin bana buraya gelmeden hicbir sekilde ulasamazsin dedi
Sevindim iyi cikmis,hangi sehirde yaptirdinhastanenin hasta portalı var ordan sonuçlara baktım. Kötü birsey çıkmamış.
Teşekkür ederim. Umarım sizinki de güzel çıkar. Eskişehir'de yaptırdım.Sevindim iyi cikmis,hangi sehirde yaptirdin
Him bende adanada,hayirlisi olsun hakkimizaTeşekkür ederim. Umarım sizinki de güzel çıkar. Eskişehir'de yaptırdım.
Trombofili çıkınca doktor hemen tedaviye başlıyo muTrombofili 15 gün de çıktı da genetik 2 ay sonra çıkar dediler ben de hala bekliyorum sonuçları
Yani o sizin sonuçlarınıza ve durumunuza göre değişir. Hersey normalse ona göre tedavi uygular. Bir sıkıntı varsa sıkıntıya yönelik tedavi uygular.Trombofili çıkınca doktor hemen tedaviye başlıyo mu
Yani diğer testlerin sonucu da bekleniyor mu? Mesela kan pıhtılaşma sorunu varsa genetiği beklerler miYani o sizin sonuçlarınıza ve durumunuza göre değişir. Hersey normalse ona göre tedavi uygular. Bir sıkıntı varsa sıkıntıya yönelik tedavi uygular.
Cikan sonuca bagli hafiflerde gebelk baslayinca ama ciddi drumlarda onden ilaca baslio die duymustum,belirsizlerde ise bende mesela kanda gebelik cikar cikmaz igneye başlattı sonucum cikinca gordukki dogru yapmis doktor.Trombofili çıkınca doktor hemen tedaviye başlıyo mu
Hamileyseniz eğer beklenmez tabi. Ama ben gibi hamile değilseniz genelde tüm test sonuçlarınızdan sonra bir tedavi yöntemi belirliyorlar.Yani diğer testlerin sonucu da bekleniyor mu? Mesela kan pıhtılaşma sorunu varsa genetiği beklerler mi
Sonuclar çıkmadan gebe kaldınız iğne basladi doktorunuz yanlis Anlamadim degil mi? Hap kullaniyor muydunuz pekiCikan sonuca bagli hafiflerde gebelk baslayinca ama ciddi drumlarda onden ilaca baslio die duymustum,belirsizlerde ise bende mesela kanda gebelik cikar cikmaz igneye başlattı sonucum cikinca gordukki dogru yapmis doktor.
İğneyle sağlıklı gebelik oldu mu?Cikan sonuca bagli hafiflerde gebelk baslayinca ama ciddi drumlarda onden ilaca baslio die duymustum,belirsizlerde ise bende mesela kanda gebelik cikar cikmaz igneye başlattı sonucum cikinca gordukki dogru yapmis doktor.
Yarin kalp atisi icin gidicem ,yani insallah allahin izniyle yarıyordur işe igne tedavisiİğneyle sağlıklı gebelik oldu mu?
Evet sonuc cikmadan bir hafta falan once öğrendim doktor zaten baslariz demisti gebe kalirsan,sonuc cikincada dogru yapmisiz igneyle insallah halletcez dedi yok hic bisi kullanmadim folikast sadece kullandm,gebe kalinca igne,l bide progestan baslatti hemenSonuclar çıkmadan gebe kaldınız iğne basladi doktorunuz yanlis Anlamadim degil mi? Hap kullaniyor muydunuz peki
Anladim tesekkurler insallah sağlıkla ilerler gebeliğinizEvet sonuc cikmadan bir hafta falan once öğrendim doktor zaten baslariz demisti gebe kalirsan,sonuc cikincada dogru yapmisiz igneyle insallah halletcez dedi yok hic bisi kullanmadim folikast sadece kullandm,gebe kalinca igne,l bide progestan baslatti hemen
Ama herkezin hikayesi farkli biliosun ki,benim bir mol iki bos gebelik vardiEvet sonuc cikmadan bir hafta falan once öğrendim doktor zaten baslariz demisti gebe kalirsan,sonuc cikincada dogru yapmisiz igneyle insallah halletcez dedi yok hic bisi kullanmadim folikast sadece kullandm,gebe kalinca igne,l bide progestan baslatti hemen
Insallah isteyen herkeze,yarin kalp atisi icin gidicemAnladim tesekkurler insallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz![]()