Genetik test

Sudecar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2018
874
552
103
33
Hanimlar, doktora gidip genetik test istiyorum diyince icine neler giriyor trombofili panelide giriyor mu acaba??

tıbbi genetik uzmanına başvurup şikayetinizi anlatırsanız doktorunuz uygun testleri fazlasıyla ister. bu konuda tereddütünüz olmasın GENETİK DANIŞMA

Son düzenleyen: Moderatör:
Hanimlar, doktora gidip genetik test istiyorum diyince icine neler giriyor trombofili panelide giriyor mu acaba??
Canım genetikte yaptırmıştım ayrı olarak söyledim ayrıca kromozon dizilim analizi istemiştim

Gittim bende gebetige, trombofili ve kromozom ,dizilimi falan mi bilmiyrm
Evet ben o ikisini söyledim yaptı başka var mi dedim Yapılacak hayır dedi ama Kadın Doğu da amh testleri vs başka testler var genetik yapar mi bilmiyorum

Yaptirdim 10 gun falan oldu,bir cocgum var ilk gebeligimden,seninkiler nasil gebelikti bos mol kimyasal
1 düşğk 1 kimyasal şimdi hamileyşm sağlıkla gelsin inş bebeğim tüm isteyenlere de nasip etsin benim ilk olacak pohtılaşma çocuğu olanlarda da çıkabiliyor

Kizlar kadinda sadece pihtilasma testlerine bakiliyor dimi.
Genetik erkekte bakiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…