Genetik test yaptıranlar

Cnm bn imom kullaniyorum. Basta folidoce kullaniyodum. Simdi serkan hoca imom verdi bunda folik asit b12 fln var
folidoce da hem b12 hem folik asitti. Serkan bey bana da inofolic önerdi. neye göre değişiyor bu öneriler anlayamıyorum ki:/ evde 4 çeşit folic asit olacak bunu da alırsam

folidoce da hem b12 hem folik asitti. Serkan bey bana da inofolic önerdi. neye göre değişiyor bu öneriler anlayamıyorum ki:/ evde 4 çeşit folic asit olacak bunu da alırsam
Evet ya cok ilginc neye gore verio acaba. Piht mutasyonlarina gore fln mi verilio acaba . Bnm de hem folidoce var hem bu. Hatta arada ikisini de iciom ya folik asitten zarar gelmez die

Evet ya cok ilginc neye gore verio acaba. Piht mutasyonlarina gore fln mi verilio acaba . Bnm de hem folidoce var hem bu. Hatta arada ikisini de iciom ya folik asitten zarar gelmez die
doğru bildiğim kadarıyla bir zararı yok. yalnız ben folbiole devam ediyorum. kromozom analizimiz yorumlarken genetik uzmanı folbiol önermişti. mthfr mutasyonlarında b12 ve folik asit ihtiyacı daha fazla olur demişti. bende en yüksek folbiolde diye ona devam ediyorum şuanda.

Evet cnm folbiol da yuksekmis baya . Ama bana hic folbiol vermediler ya . Mthfr bndede var . Vermeleri lazim aslinda.

Evet cnm folbiol da yuksekmis baya . Ama bana hic folbiol vermediler ya . Mthfr bndede var . Vermeleri lazim aslinda.
bana da kadın doğumcum farketmez dedi ama egedeki genetik uzmanı folbiol daha iyi olur dedi. bende bir zararı yok nasılsa diye onu seçtim. bu arada istenen testleri protein c vs.. bunlarda zaman alan sonuçlarmış. ay sonu ancak çıkarlar. senin tüm testlerinin sonuçları belli oldu mu artık?

Bnm protein c s yapilmisti onceden cnm. Bn iste bir ay olck nerdeyse hormon testi ve embriyo kromozom sayisi test sonucum vardi cnm . Sn coraspin kullanio muydun

Bnm protein c s yapilmisti onceden cnm. Bn iste bir ay olck nerdeyse hormon testi ve embriyo kromozom sayisi test sonucum vardi cnm . Sn coraspin kullanio muydun
hayır kullanmıyorum Serkan bey hamilelik olursa öğrendiğimde clexane 0.4 e başlamamı söyledi okadar

Merhaba beni bilgilendrrmsnz? Genetik test hakknda hicbisey blmiyorm dun ucuncu tup negatif sonunu aldm :'( bi kerede kendilgnden hamile kalp dusup yaptm. Tum testlerm yapldi esmnde ole rahm flmmdede sorn yok sebepsiz infertlt deniliyor. YaPmamda fayda varmi bu testi? Yardmci olrmsnz

Ve direk genetik testmi yaptrcam dym hastaneye yoksa baska bi adi varmi? Yannda yaplmasi gerekn bska testler yada

Merhaba arkadaşlar, kurtajdan sonra tahliye metaryalinden kromozom analizim cikti 17. Kromozomda sorun varmis genetik testimizi de yaptrdik bugun 2 haftaya çıkarmış, dr tesaduf bence bnm icim rahat dedi ama degilsede tüp bebek deneriz dedi (pgd).. Tabiiki tup bebekte sansimz ne diye sordm :) %60 sansimz dedi.. Pgd okuyup bnm gibi umutsuzluga kapilanlar a duyrulur :) %60 cok iyi bi rakam.. Bi de bebegim kiz olcakms eger dogsaymis :'(

Cnm kacinci haftada alinmisti senin. Cinsiyeti de mi cikiyo. Bnm de kromozom sayimi yapilmisti 9.kromozom fazla cikti. Dollenme esnasinda olabilir dio dr lar. Zaten sagliksiz oldugu icin devam etmemis dediler

Canm benm de ilki duşuk ikincisi negatf uçuncu pozitf 5 haftalık hamileym genetik testler yaptrdk bi kann pıhtılaşması çıktı benden ama bu son tedavimde çok şeyi birarada yaptk pgt embriyolarının genetiğne baktrdk sağlıklı olanları transfer ettrdk embriyo traslama yaptrdk embriyo daha çabuk yerleşsin diye ve transferden bir ay öncesinde histeroskopi yaptdm rahmime çizik attırdm polipleri temizlettrdm rahim kendini yeniliyor ve bebeği daha çabk kabul ediyor ve şimdide hamileym kesemi gordm dun minik yeni daha ama olsn inşallah devamıda gelir inşallah allahım hepimiznde kucaklarını doldursn aminnnnn

Cnm kacinci haftada alinmisti senin. Cinsiyeti de mi cikiyo. Bnm de kromozom sayimi yapilmisti 9.kromozom fazla cikti. Dollenme esnasinda olabilir dio dr lar. Zaten sagliksiz oldugu icin devam etmemis dediler

Cnm 9. Haftaydi ama bebegin kalbi 8.haftada durdugu icin vebek 8 haftalik gözüküyordu.. Bilmyrm ki dr kromozom analiz sonuclari geldignde kız olcakmis dedi.. Gerci keske demeseydi cinsiyetini bilmk kotu bnce kizbya da erkk farketmz ama sanki bilmeseydm daha iyiydi

Senin.adina cok sevindim bu arada inşallah en kisa zamanda bizede nasip.olur saglikli bebekler :)

Evet cnm ya keske soylemeseymis senden duyunca bnde kotu oldum. Demekki belliymis cinsiyeti die dusundim :'( bnmde ayni cnm 9.haftada alindi ama kese kuculmeye baslamis 8 haftalik fln gorunuody

Evet cnm ya keske soylemeseymis senden duyunca bnde kotu oldum. Demekki belliymis cinsiyeti die dusundim :'( bnmde ayni cnm 9.haftada alindi ama kese kuculmeye baslamis 8 haftalik fln gorunuody

Hayirlisi demekten baska bi sey gelmiyo elimden.. Icimdeki o ates hic sonmeyecek biliyrm ama alismaya calisiyrm ve hep daha kotulerini yasayanlara Rabbim cok cok sabir versn diye dua ediyrm.. Cnm ne zamn oldu bilmyrm ama tekrr denemk istiyo musun bide genetik test feln yaptrdn.mi ? Bn sonuc ne olck bilmyrm ama burda da paylasilanlri gordukce genetik sıkıntı olsada PGD bana cok umut veriyo :)

Cnm genetik sknti derken esinle sen yaptirmadinz die hatirliorum genetik testi. Biz yaptirmistik cnm esimle bnm testlerini normal cikmisti. Bnm kurtaj temmuzda oldu. Istiyoruz su an ya Rabbim nasip etsin saglikli ins.
Yasin kac cnmm senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…