Genetik test yaptıranlar

Arkadaşlar mrb, bi sey sormak istiyorum, esimle bana genetik test yaptircaz sanirim kromozom testi ve genetik test ayni sey, istanbul da nerde yaptirabilirum ve ne kadar acaba bilgisi olan.var mi???

Arkadaşlar mrb, bi sey sormak istiyorum, esimle bana genetik test yaptircaz sanirim kromozom testi ve genetik test ayni sey, istanbul da nerde yaptirabilirum ve ne kadar acaba bilgisi olan.var mi???
Canim fakulede yapiyor bunu kan veriyorsun esinle sen kromozomlariniza bakiliyor

Ben bir kaç yere sordum avcılarda yalnız eşim için 250-400TL arası fiyat verdiler.Farklı yerlerde.(bu arada bizden istenen test Karyotipleme periferik kan analizi) Henuz yaptırmadık gerçi.

Ben bir kaç yere sordum avcılarda yalnız eşim için 250-400TL arası fiyat verdiler.Farklı yerlerde.(bu arada bizden istenen test Karyotipleme periferik kan analizi) Henuz yaptırmadık gerçi.

Bizden istenen de ayni.. Ozel sigortam var acaba karsilar mi diye dusunuyorum karsilarsa yeditepe de yaptrcm karsilamazsa fakulte hastanesinde...

yeditepe üniversitesi hastanesinde 750 tl eşli "Karyotipleme periferik kan analizi" ilgilenenlere :) ama sgk yok diye biliyorum tabii.. benim dr um orada olduğu için orada yaptıracağım sanırım...

canım bilmiyorum doktorum istedi 20 günde çıkıyormuş sonuç daha çıkmadı

Tekrar eden düşük nedeniyle mi istedi, yani ben henuz cok.bilmiyrm arastrma yapmak istemiyrm fazla cunku cok dolduruyrm kafami ama yine de bakmadan duramiyrm tabii.. Simdi senden genetik testinle birlikte mi istedi bunu yoksa test sonucuna gore yeni bi tahlil mi acaba?

ARKADAŞLAR genetik testimde mthfr c677t homozigot mutasyon saptanmış birde fibrinojen 455g-a heterozigot mutsyon saptanmıştır bilgisi olan varmı

ARKADAŞLAR genetik testimde mthfr c677t homozigot mutasyon saptanmış birde fibrinojen 455g-a heterozigot mutsyon saptanmıştır bilgisi olan varmı

Dr una sordn mu? Kan pihtilasmasi galba ya ama tabiu emin degilim cnm.. Ama dr a sorunca bize de haber ver bizde ogrenelim :)

cokk tesekkürler ama homozigot hastası oluyor derken anlıyamadım
Cnm pihtilasma testlerinde iki tur oluyo heterozigot ve homozigot seklinde. Heterezigot oldugun genlerde tasiyici oluyosun . Homozigot olunca da hastasi oluyosun. Mthfr mutasyonunda ozellikle folik asit onemli cnm.

Cnm pihtilasma testlerinde iki tur oluyo heterozigot ve homozigot seklinde. Heterezigot oldugun genlerde tasiyici oluyosun . Homozigot olunca da hastasi oluyosun. Mthfr mutasyonunda ozellikle folik asit onemli cnm.
canım merhaba sen folbiol mu kullanıyordun farklı bir folik asit mi önermişti doktorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…