• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Genetik test yaptıranlar

Cnm genetik sknti derken esinle sen yaptirmadinz die hatirliorum genetik testi. Biz yaptirmistik cnm esimle bnm testlerini normal cikmisti. Bnm kurtaj temmuzda oldu. Istiyoruz su an ya Rabbim nasip etsin saglikli ins.
Yasin kac cnmm senin

Biz genetik testleri yeni yaptrdik 8~9 gune cikar inşallah.. Rahim filmi cektrcem sadece bi de kan tahlilleri var.. 17. Kromozom da sikinti cikmisti bebekte bizim :( ondan durmus kalbi... 28 bnm yaşım.. İnşallah Rabbimi isteyen herkese nasip etsin insallah :)

Biz genetik testleri yeni yaptrdik 8~9 gune cikar inşallah.. Rahim filmi cektrcem sadece bi de kan tahlilleri var.. 17. Kromozom da sikinti cikmisti bebekte bizim :KK43: ondan durmus kalbi... 28 bnm yaşım.. İnşallah Rabbimi isteyen herkese nasip etsin insallah :)
Anladm cnm ya olabiliyomus dollenme esnasinda oyle . Anne babanin kromozmu normal olsa da cikabiliomus boyle. Ins amin cnm guzel haberler verelim birbirimize.
Seni cok ii anliyorum ya . Pihtilasma testleri yaptirmis miydn cnm. Baska hangi testler var.
Bi de hangi sehirdesin cnm bn izmirdeyim

Anladm cnm ya olabiliyomus dollenme esnasinda oyle . Anne babanin kromozmu normal olsa da cikabiliomus boyle. Ins amin cnm guzel haberler verelim birbirimize.
Seni cok ii anliyorum ya . Pihtilasma testleri yaptirmis miydn cnm. Baska hangi testler var.
Bi de hangi sehirdesin cnm bn izmirdeyim

Pihtilasma bilmiyrm cnm ya bana adetin 3.günü icin.bi suru test verdi ama icinde ne var bilmyrm.. Kocaelindeyim ben.. Sen kac yaşındasın

Evet hormon testleri felan da verdi aynen ama adetimin 3.gününü kaçırdm galiba yani 24.günden sonra damla damla lekelenmem oldu 5 gün sürdü sanırım o ilk adetinde bilmiyorum :( senin diğer testlerindeki bi şey çıktı mı ?

merhaba herkese.4 defa kimyasal gebelik gecirdim.genetik test yaptırmamız istendi.hormon tahlili falan değil.Adetli iken mi gidiliyor yksa herhangi bi zaman gidilebilir mi? eşimden de kan alınacakmış

merhaba herkese.4 defa kimyasal gebelik gecirdim.genetik test yaptırmamız istendi.hormon tahlili falan değil.Adetli iken mi gidiliyor yksa herhangi bi zaman gidilebilir mi? eşimden de kan alınacakmış
Genetik test için adet e gerek yok hormon testleri için adetin 2.günü veya 3.günü cnm

Evet hormon testleri felan da verdi aynen ama adetimin 3.gününü kaçırdm galiba yani 24.günden sonra damla damla lekelenmem oldu 5 gün sürdü sanırım o ilk adetinde bilmiyorum :KK43: senin diğer testlerindeki bi şey çıktı mı ?
Diger ay gidersin cnm bise olmaz sadece gecikmis olursun. Bnm hormon testlerinde bise cikmadi cnm ya

Diger ay gidersin cnm bise olmaz sadece gecikmis olursun. Bnm hormon testlerinde bise cikmadi cnm ya
Bi şey çıkmaması iyi mi yoksa soru işareti mi bilmiyrm yaa Bi yandan iyi Bi yandan şüpheye düşürücü :( ..Ya bugün eve yakın gittim başka bi Dr adet oldum mu olmadı mı anlamadım diye olmuşsun dedi ç.ba günü rahim filmi çektircem ama rahim filminden sonra şans artıyo ya o yüzden atlamak istememiştim Bi de bence beklemene gerek yok sonuçların çıkınca deneyebilirsin dedi :) ben kürtaj dan sonra bekleyin demiyorum dedi. Bi de MTHFR tahlili içinde beklemem gerekli mi acaba adeti yaa bilen var mı ??

Bi şey çıkmaması iyi mi yoksa soru işareti mi bilmiyrm yaa Bi yandan iyi Bi yandan şüpheye düşürücü :KK43: ..Ya bugün eve yakın gittim başka bi Dr adet oldum mu olmadı mı anlamadım diye olmuşsun dedi ç.ba günü rahim filmi çektircem ama rahim filminden sonra şans artıyo ya o yüzden atlamak istememiştim Bi de bence beklemene gerek yok sonuçların çıkınca deneyebilirsin dedi :) ben kürtaj dan sonra bekleyin demiyorum dedi. Bi de MTHFR tahlili içinde beklemem gerekli mi acaba adeti yaa bilen var mı ??
yok canım mthfr testi genetik bir test açç tok adet öncesi filan hiç farketmiyor. 10 günde filan çıkmıştı ünv. hastanesinde yaptırdığımda bilgin olsun

Bi şey çıkmaması iyi mi yoksa soru işareti mi bilmiyrm yaa Bi yandan iyi Bi yandan şüpheye düşürücü :KK43: ..Ya bugün eve yakın gittim başka bi Dr adet oldum mu olmadı mı anlamadım diye olmuşsun dedi ç.ba günü rahim filmi çektircem ama rahim filminden sonra şans artıyo ya o yüzden atlamak istememiştim Bi de bence beklemene gerek yok sonuçların çıkınca deneyebilirsin dedi :) ben kürtaj dan sonra bekleyin demiyorum dedi. Bi de MTHFR tahlili içinde beklemem gerekli mi acaba adeti yaa bilen var mı ??
Bilmiyorum cnm nasip artk ya tabi. Rabbim gonlumuze gore versin ins. Bizde bu ay calismalara basladikk ins nasip olur :KK61:. Esimle de ayriyiz is dolayisiyla geldi gitti iki haftaligina . Ilk hafta adetime denk geldi ikinci hafta ins tutmustur

:KK64::KK72::KK42:

Bilmiyorum cnm nasip artk ya tabi. Rabbim gonlumuze gore versin ins. Bizde bu ay calismalara basladikk ins nasip olur :KK61:. Esimle de ayriyiz is dolayisiyla geldi gitti iki haftaligina . Ilk hafta adetime denk geldi ikinci hafta ins tutmustur

Amiiin inşallah yaa.. Güzel haberler bekliyorum ☺️☺️

Merhabalar bende genetik testi yaptrdm
Heterezigot mutasyon yaziyo ikisinde

Merhabalar bende genetik testi yaptrdm
Heterezigot mutasyon yaziyo ikisinde
Kan pıhtılaşması oluyor galiba bende de oyle yazıyordu doktor kan pıhtılaşması hastalığı var dedi o yüzden hibor kan sulandırıcı ve coraspin kullanıyorm

Kan pıhtılaşması oluyor galiba bende de oyle yazıyordu doktor kan pıhtılaşması hastalığı var dedi o yüzden hibor kan sulandırıcı ve coraspin kullanıyorm
Bnm sonuclarimi doktora gösterdi bugün annem perinatoloji bölümüne gtsn demiş yada araştırma hastanesine bnm olduğum yerde özel hastane var ordaki doktorlar takip edemezmi ya:(

Back
X